Hrvatski Fokus
Znanost

Globalisti lažu i podmeću

Bili smo na strani pravde tijekom Covid ludila i sada branimo nevine

 

Zastarjele perspektive bile su povezane sa sličnom neprijateljskom nevjericom u vezi sa svim našim Covidom, Novim svjetskim poretkom, Svjetskim ekonomskim forumom, Velikim resetiranjemUkrajinskim ratom6. siječnja i drugim sličnim “teorijama zavjere” (fraza koju je izmislila CIA) koja se pojavljuje u izvještavanju.

Kao temeljito pro-life, katolička/kršćanska novinska služba predani smo nastojanju da spasimo živote, potaknemo mirno rješavanje sukoba i pomognemo javnosti da shvati često ogroman, nepoznat utjecaj zla, anti-Boga, anti-života, globalista koji spletkari iza svakog od ovih strašnih događaja. Previše, čak i vjernih kršćana, radije niječe stvarnost zla i osobu zla – Sotonu ili Lucifera. Čini se da naivno misle da su Treći Reich i komunistička revolucija stvari koje se više nikada ne mogu ponoviti.

U Gazi ginu i nevini

S poštovanjem molimo kritičare za strpljenje i pozivamo ih da budu milosrdni i otvorenog uma i neka vrijeme i daljnji razvoj dokažu tko je u pravu ili u krivu. U međuvremenu, mnogi nevini tragično umiru. To je teška istina. Stalne slike iz Izraela i Gaze spaljuju srce. U Gazi je to sada većinom tisuće djece, žena i starijih, često bolesnih muškaraca. Netko mora pokušati zaustaviti ovo i spasiti sve ostale.

Razumijemo potrebu za pravdom, ali ubijanje tih nevinih nije pravda. LifeSiteNews je misija duboke ljubavi i ljubavi, a ne osuđivanja. Dopuštamo drugima s posebnom kompetencijom da rade sudske postupke koje citiramo.

Bog vas sve blagoslovio, a tim LifeSiteNews želi vam Kristov mir i blagoslovljen i sretan Božić i sretnu Novu godinu.

Steve Jalsevec, suosnivač i direktor tvrtke LifeSiteNews.com, https://www.lifesitenews.com/blogs/lifesites-team-is-fighting-every-day-against-the-evil-agendas-engulfing-the-world-and-the-church/?utm_source=most_recent&utm_campaign=usa

Povezane objave

Tomistička filozofija u šest disciplina

hrvatski-fokus

Strossmayer i novinstvo

HF

Sudbina TTIP-a (o)visi o siru

HF

Kemijske nesreće sve učestalije

hrvatski-fokus

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više