Hrvatski Fokus
Vanjska politika

Treba srušiti liberalnu kanadsku vladu

Doug Ford, premijera najveće kanadske pokrajine, tijekom cijelog Covid debakla, bio je kukavički, bezumni Trudeauov dron

 

Postoje dva fascinantna članka koja otkrivaju zapanjujući nedostatak dokazivog opravdanja za užasno opterećujuću politiku Covida nametnutu u dvije kanadske provincije tijekom vrhunca navodne “pandemije” Covida. Fascinantno su štivo.

Snažno predlažem da ovi članci odražavaju ono što se također dogodilo u svim drugim kanadskim provincijama i gotovo svim američkim državama tijekom te izmišljene medicinske panike. Svaka pokrajina i država trebala bi imati takvu neovisnu reviziju i zahtijevati korektivne mjere. Članak o reviziji glavnog revizora New Brunswicka izvještava da pokrajinski zdravstveni dužnosnici nisu mogli dati nikakvu dokumentaciju utemeljenu na dokazima koja bi potkrijepila njihove represivne 33 odluke povezane s COVID-om. S obzirom na to kako su te odluke utjecale na živote svih u pokrajini, uključujući mnoge smrti, bankrote, samoubojstva, gubitak radnih mjesta, obrazovanje, hitno je trebala druga zdravstvena skrb i tako dalje, kako se to uopće moglo dogoditi?

Covid politika uništila i osiromašila kanadske građane

Ministarstvo zdravstva pokrajine sada je obećalo samo zadržati “poboljšano vođenje evidencije” nakon što je nepotrebno povećalo troškove života svih građana i uništilo mnoge od njih. U Alberti su slične istrage barem navele pokrajinsku vladu Danielle Smith da otpusti zdravstvene dužnosnike koji su u to vrijeme bili glavni. Premijer Alberte, sam među svim kanadskim premijerima, želi donijeti novi zakon prema kojem bi političari odgovarali u vrijeme zdravstvene krize stavljajući na njih isključivo donošenje odluka za zdravstvena pitanja umjesto neizabranih medicinskih službenika.

drugom članku Smith iznosi više detalja i sramoti sve ostale premijere, posebno Ontarijevog progresivnog “konzervativca” Douga Forda, premijera najveće kanadske pokrajine, koji je tijekom cijelog debakla bio kukavički, bezumni Trudeauov dron. Čini se da bi praćenje novca dalo odgovor na taj sramotni odgovor.

Također u Kanadi, službena savezna peticija zastupnice Peterborougha Michelle Ferreri kojom se traži glasovanje o povjerenju i izborni poziv protiv Trudeaua i njegove liberalne vlade do sada je prikupila ukupno 371.169 potpisa Kanađana diljem zemlje i još uvijek raste. To daje Kanađanima nadu da se konačno mogu riješiti čovjeka i njegove Liberalne stranke koja uništava Kanadu.

Imamo i fascinantan članak o razgovoru Tuckera Carlsona s Timom Poolom u kojem dijeli svoje uvjerenje da neljudska bića s kojima se američka vlada navodno susrela “nisu izvanzemaljci”, već su “duhovne”, vjerojatno demonske, prirode. To je ono što su mnogi od nas također mislili. Elon Musk je također izjavio da ne vjeruje u izvanzemaljce.

Steve Jalsevec, LifeSiteNews, https://www.lifesitenews.com/blogs/lifesites-team-is-fighting-every-day-against-the-evil-agendas-engulfing-the-world-and-the-church/?utm_source=most_recent&utm_campaign=usa

Povezane objave

Turska geopolitička strateška dubina

HF

Žrtva predrasuda i rasističke mržnje

HF

Antifašizam bez fašizma – antifašizam = ljevičarski fašizam

hrvatski-fokus

Što je Amerikanac bez puške?

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više