Hrvatski Fokus
Društvo

Fauci lagao tijekom svjedočenja

Bezraložna su bila sva njegova izmišljena zatvaranja, maske i socijalno distanciranje

 

Naravno da je zbog toga opozvan, jer je laganje Kongresu zločin. Fauci bi trebao opravdati uvođenje restrikcija koje nisu podržali stručnjaci te posvjedočiti zašto je lagao o podrijetlu Covida i činjenici da je unajmio laboratorij za istraživanje korona virusa u Kini.

No, za nas je važna činjenica da su ograničenja koja je naredio Fauci tada uvedena i u marionetskim državama, dakle i u većem dijelu Europe. Čak su i Faucijevi suradnici priznali da je on “sve uprskao”, što znači da su Faucijeva izmišljena zatvaranja, maske i socijalno distanciranje naređena diljem svijeta bez razloga.

No, sve ostalo također je kopirano iz SAD-a – od ubojitih “bolničkih protokola” do načina na koji su se ljudi prisiljavali na uzimanje genetskih mRNK cjepiva.

Dakle, ako Fauci bude kažnjen, neopravdano uvođenje destruktivnih ograničenja i bolničkih protokola trebalo bi utjecati i na marionete u vladama, posebice europskim.

Anthony Fauci trebao bi svjedočiti pred Kongresom u ponedjeljak i utorak kako bi odgovorio na pitanja o obaveznim maskama za lice, zatvaranju i socijalnom distanciranju (za koje je Deborah Brix priznala da su joj digli dupe) – kao i o podrijetlu Covid-19 .

83-godišnji bivši direktor NIAID-a bio je glavni arhitekt američkog odgovora na COVID-19, za koji je možda bio odgovoran na prvom mjestu nakon što je preselio zabranjeno  istraživanje povećanja funkcije  u inozemstvo kako bi korona viruse šišmiša učinio prenosivijima na ljude.

Evo 10 pitanja koja će Kongres vjerojatno postaviti Fauciju:

  1. Jeste li znali za istraživanje povećanja funkcije koje se provodi na Institutu za virusologiju Wuhan u Kini?
  2. Zašto ste promovirali teoriju da je virus COVID-19 došao iz prirode, a ne iz laboratorija u Wuhanu?
  3. Kada ste prvi put saznalida su članovi obavještajne zajednice, uključujući one iz FBI-a i Ministarstva energetike, mislili da je COVID vjerojatno došao iz Kine?
  4. Možete li detaljnije opisati tvrdnje zviždača da ste posjetili sjedište CIA-ekako biste potencijalno utjecali na istragu o podrijetlu COVID-a?
  5. Kolika je vladina tajna baza podataka o štetnim učincima i zdravstvenim štetama?
  6. Koliko ste bili uključeni u operaciju Warp Speed?
  7. Kako ste se uključili u radnu skupinu za COVID, tijekom Trumpove i Bidenove administracije?
  8. Bavili ste se zatvaranjem škola, zatvaranjem i sličnim stvarima. Tko vam je savjetovao?
  9. Zašto ste podržali obvezno cijepljenje u području zapošljavanja i obrazovanja?
  10. Koje se pouke mogu naučiti iz pandemije COVID-19 kako bi se spriječile buduće pandemije?

SAD je provodio rizična istraživanja povećanja funkcije na američkom tlu do 2014., kada ih je zabranila Obamina administracija. Četiri mjeseca prije zabrane, Dr. Fauci se preselio u Wuhan u Kini preko njujorške neprofitne organizacije EcoHealth Alliance.

Nakon što je Sars-CoV-2 izbio u blizini Instituta za virologiju u Wuhanu, Fauci se uključio u veliku kampanju negiranja mogućnosti bijega iz laboratorija koji je financirao, umjesto da za to okrivi prolaznu zoonotsku vrstu koja tek treba biti otkrivena.

A ako želite kopati još dublje, ovo je možda najbolji i najopsežniji sažetak vremenskog slijeda Faucijeve manipulacije lažnom pričom o šišmišima koju su potom propagirali svi dezinformacijski korporativni mediji.

Ako rezultati jučerašnjeg i današnjeg ispitivanja Faucija budu dostupni, objavit ćemo ih.

Dario Novak, Epoha.com.hr; croativ.net/hoce-li-fauci-biti-zatvoren-svjedocit-ce-pred-kongresom-sto-ce-ga-pitati-kongresnici-57349

Povezane objave

Povratak u rodni kraj

hrvatski-fokus

Umijeće izgradnje betinske gajete

HF

AFORIZMI – Dok je zdrave hrane bit će i bolesti

HF

AFORIZMI – Povuci – potegni

hrvatski-fokus

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više