Hrvatski Fokus
Religija

Pseudo papa Jorge Bergoglio, teolog žene (onaj iz Otkrivenja 17:3f)

Bergoglio ne će odustati; drsko i u fazama uključuje svoja krivovjerja u cijelu Crkvu

 

U četvrtak, 30. studenoga, pseudo Papa primio je članove Međunarodne teološke komisije. Namjerno je naglasio da mu se ne sviđa činjenica da je među njima bilo samo pet žena, dodajući: “Žene imaju različitu sposobnost teološkog promišljanja …”

Bergoglio je namjerno gurnuo pogubnu feminizaciju na ključne položaje u Crkvi, iako je već urodio katastrofalnim plodom za društvo i za same žene i obitelji širom svijeta.

Citirajući Bergoglija“Crkva je žena. A ako ne znamo što je žena, koja je teologija žene, nikada nećemo razumjeti što je Crkva.«

Bergoglio kao lažni prorok (Otk 16) predstavlja novu paradigmu za Crkvu. Kaže da “nikada nećemo razumjeti što je Crkva ako ne znamo što je žena”. Ali onda, ni apostoli, ni Proroci, ni crkveni liječnici nisu razumjeli što je Crkva. Tek je sada Bergoglio shvatio teologiju žene, one koja sjedi na zvijeri (Otk 17), i tako je razumio anti-Crkvu, Sotoninu sinagogu. On pokazuje novi, sinodalni put prema njemu, sa svojom presedanskom posvetom Sotoni u Kanadi (2022.), promicanjem sodomitskog anti-evanđelja i ustoličenjem žene Pachamama u bazilici svetog Petra. Teologija ove žene, koju je Bergoglio shvatio, potpuno je i očituje otpadništvo od Krista. Bergoglio bi trebao znati da je Crkva Mistično Tijelo Kristovo, a ne žena.

Bergoglio ima jasan cilj – preobraziti Crkvu u sotoninu sinagogu. To je suština Bergogliovog lažnog misticizma, zajedno s njegovim pseudo-otkrivanjem teologije žene. Biblija kaže o njoj: “Žena je bila odjevena u ljubičasto… Držala je zlatnu šalicu u ruci, ispunjenu odvratnim stvarima i prljavštinom svojih preljuba. … Vidio sam da je žena bila pijana krvlju svetaca, krvlju onih koji su svjedočili Isusu.« (Otk 17,3-6)

Citirajući Bergoglija“Jedan od velikih grijeha koje smo imali jest ‘maskulinizirati’ Crkvu. A to se ne rješava ministarskim putem; To je nešto drugo. To se rješava na mističan način, kraljevski način.”

Lažni prorok Bergoglio izmišlja nove velike grijehe, uključujući maskulinizaciju Crkve. Ali on ne smatra da je nečuveni grijeh sodomije grijeh, pa čak i zagovara blagoslov grešnih zajednica sodomljana. Kaže da će se takozvani grijeh maskulinizacije Crkve riješiti na mističan način. Zapravo, ovaj mistični LGBTQ sinodalni način je gubitak razuma i poricanje Božjih zakona i zapovijedi. Bergogliov takozvani kraljevski način dovodi do vječnog prokletstva. Evanđelje upozorava na to (Mt 7, 13).

Citirajući Bergoglija“Baltasarova misao donijela mi je toliko svjetla: Petrov princip i marijanski princip.”

Što petrinsko načelo i marijanski princip znače u heretičkoj misli Bergoglija? Ima li on već viziju da će u budućnosti Petrine vidjeti žena koja će biti zauzeta? Pravi marijanski princip dijametralno je suprotan Bergogliovoj feminizaciji i LGBTQ propagandi. Isusova majka sebe naziva Gospodinovim robom (on udvostručuje Kyriou) i uzor je svakoj kršćanskoj ženi da slijedi u poniznosti, u obdržavanju Božjih zapovijedi i u pravoj pobožnosti. Suvremene feministkinje, lezbijke i transseksualke koje Bergoglio promiče i povlastica nemaju nikakve veze s marijanskim načelom poslušnosti Bogu i njegovim zapovijedima.

Apostol kaže: “Žena treba učiti u tišini i punoj pokornosti. Ne dopuštam ženi da podučava ili da ima autoritet nad muškarcem; Sigurno šuti. Prvo je formiran Adam, onda Eva. A Adam nije bio taj koji je prevaren; to je bila žena koja je bila prevarena i postala grešnica.” (1Ti 2,11-14) “Bojim se da baš kao što je Eva bila prevarena zmijinom lukavošću, vaši umovi mogu nekako zalutati.” (2Co 11:3)

Citirajući Bergoglija“… Ali ta dva principa su tu. Marijan je važniji od Petrina, jer postoji crkva zaručnice, ženska Crkva, a da nije muževna.”

Prorok Izaija ocijenio bi Bergogliove pseudo-mistične izjave govoreći: “Besmislene gluposti, besmisleno brbljanje, slog ovdje, slog tamo.” (Iz 28:10) Bergoglio voli stvarati takav kaos. Usred ovog kaosa, on tada koristi psihološku manipulaciju kako bi postigao ono što želi, sada ređenje žena. Njegov je cilj dovesti do unutarnjeg poremećaja Crkve.

Bergoglio daje ove glupe izjave nakon što je već izdao svoj motu proprio “Ad theologiam promovendam”, u kojem je jasno dao do znanja da je njegova glavna briga promjena paradigme.

Na kraju motu proprio Bergoglio je napisao: “Sve što sam odredio u ovom apostolskom pismu motu proprio dao, naređujem imati stabilnu i trajnu silu, bez obzira na bilo što suprotno.”

Promicanje feministica, lezbijki i transseksualaca

Ovom izjavom praktički uništava sva prethodna učenja Crkve temeljena na evanđelju i tradiciji.

Konačno, pseudo-papa je zaključio svoj improvizirani govor rekavši:

“I pitat ćete me: kamo vodi ova rasprava? Učiniti Crkvu manje muškom.”

Bergoglio je sam odgovorio na pitanje. Sve se svodi na promicanje feministica, lezbijki i transseksualaca na ključne položaje u Crkvi.

Isus je povjerio pastoralnu službu svojih dvanaest apostola, a ne ženama. Na isti je način imenovao Petra, muškarca, a ne ženu, za poglavara Crkve. Bergoglio želi nametnuti u svom antichurchu vladavinu apokaliptične bludnice (Otk 17). Postoje tri glavna sredstva koja on koristi za preobrazbu Katoličke crkve u Sotoninu sinagogu s duhom antikrista:

Prvi je ukidanje hijerarhijske strukture Crkve

Bergoglio nastoji ukinuti biskupsku vlast uvođenjem takozvanih sinodalnih (pastoralnih) vijeća, koja imaju najveću nadležnost, kao što već vidimo u Njemačkoj. Moć u Crkvi uglavnom preuzimaju sodomisti, lezbijke, transseksualci i slično. Koristit će vjerske izraze i fraze i prisiliti svakog svećenika i posljednjeg vjernika da Kristovo učenje spasenja preobraze u takozvani sinodalni put s anti-zakonima i duhom antikrista. Ovo je put do vječnog uništenja.

Ali najveća tragedija nije Bergoglio s planom samoubojstva Crkve, već biskupi i svećenici koji se ne mogu odvojiti od ovog arhheretika i prestati spominjati njegovo ime u liturgiji! Slijepo se ponavljaju poput mantre: ne možemo razbiti jedinstvo jer bismo izgledali kao šizmatika. To je izdaja Krista i Crkve koja vodi do samouništenja Petrove službe. Zapravo, danas Crkva nema papu; Ona je u stanju Sede Vacante, jer osoba koja se isključila iz Crkve ne može biti njezina glava. To je učenje svetog Bellarmina i drugih crkvenih liječnika i otaca.

Drugo sredstvo je legalizacija sodomije povezane s blagoslovom sodomskih sindikata. Ovo je otpadništvo i javna pobuna protiv Boga!

Treće sredstvo je ređenje žena. Time se okončava sakrament svećeništva i svete liturgije.

Bergoglio ne će odustati; drsko i u fazama uključuje svoja krivovjerja u cijelu Crkvu. Koristi trik o kojem govori kardinal Müller. On provodi krivovjerja u praksi i licemjerno apelira na pastoralnu skrb. Ne odgovara na ozbiljne prigovore. Nakon što se ugrade krivovjerja i ništa se ne može učiniti po tom pitanju, on izdaje obvezujući heretički dokument za cijelu Crkvu. Tu zločinačku pobunu protiv Boga tada trebaju prihvatiti svi u lažnoj poslušnosti. Bergoglio može izvršiti te prijevare jer biskupi ne ispunjavaju svoju osnovnu dužnost, a to je snošenje suodgovornosti za cijelu Crkvu. Zanemaruju obranu Kristovih naučavanja od heretika. Danas je adekvatan odgovor odvojiti sebe i svoje biskupije od heretičkog LGBTQ sinodalnog puta.

Upute za oživljavanje Katoličke crkve su jednostavne:

1) Biskup i njegova biskupija odvojeni su od arhhetika Bergoglija i njegove sekte. Ovo je biskupova sveta dužnost.

2) Svećenici uspostavljaju sustav učeništva. Svaki tjedan trebaju posvetiti jedan i pol dan molitvi, Božjoj riječi i zajedništvu u skupinama od četiri do sedam svećenika. Nakon određenog vremena biraju 4-7 muškaraca u svojoj župi s kojima će se moliti dva sata jednom tjedno. Oko sat vremena trebali bi s njima podijeliti svoje trenutno iskustvo duhovne bitke. Ovi njihovi učenici bit će stupovi župe i osvojit će druge učenike.

To je put do unutarnjeg i vanjskog oživljavanja Crkve.

https://vkpatriarhat.org/en/?p=23915; bcp

Povezane objave

Jesu li SAD i Obama srušili papu Benedikta?

HF

Kad se djeca Bogu mole

hrvatski-fokus

Moćni korporacijski mediji napustili kršćanstvo

HF

Božidar Nagy: Puno nam znači ovo odlikovanje

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više