Hrvatski Fokus
Religija

Bergoglio već pretvorio Crkvu u new age anti-crkvu

Besungu je u jedinstvu s pseudo papinim programom sodomiziranja Afrike, ali strateški obmanjuje afričke biskupe. Koje je rješenje?

 

Dragi biskupi Afrike, suočeni ste s povijesnom odlukom. Iz deklaracije Fiducia Supplicans od 18. prosinca 2023. i motu proprio Ad theologiam promovendam od 1. studenoga 2023. potpuno je jasno da je Bergoglio već pretvorio Crkvu u new age anti-crkvu lažnim papinskim autoritetom. Shvatite da je Bergoglio već poništio bit Dekaloga i Vjerovanja! Ono što on sada naviješta i predstavlja više nije katoličko učenje! To više nije Katolička crkva! To vam je savršeno jasno. Jorge Bergoglio, kao očiti heretik koji se izopćio iz Crkve Kristove, ne može biti njezina glava. Tako podučava tradiciju, kao i sveti Bellarmine i druge svece. Također proizlazi iz same prirode Svetog pisma.

Izjava kardinala Besungua, koji je u jedinstvu s pseudopapom Bergogliom, od 11. siječnja 2024., usmjerena je na prikriveno i u fazama promicanja sodomije. Mora vas uvjeriti da ne poduzmete odlučujući spasonosni korak odvajanja od pokornosti arhi-heretiku Bergogliju, a time i njemu – Besunguu.

Samim prihvaćanjem takozvanog ustupaka nevažećeg pape za Afriku, pokazujete da ga i dalje prepoznajete kao poglavara Crkve i želite mu se pokoriti. Ali on i Besungu će te cinično maknuti s dužnosti.

Francis Bergoglio nije Kristov vikar! Javno se posvetio Sotoni u Kanadi i promiče sodomsko anti-evanđelje! Odvajajući se od njega, ne stvarate raskol; On je taj koji ga je stvorio. Bergoglio i njegova sekta odvojili su (šizo) od Kristovih učenja, razumijete li? I to nije samo raskol; to je, štoviše, otpadništvo i pobuna protiv Boga! Promicanje grijeha homoseksualnosti i blagoslova javna je izdaja Krista! To je put u pakao! Razumijete li to, biskupi Afrike?

Besunguova izjava od 11. Dok svećenik na području Afrike još ne mora blagosloviti sodomiste, afrički svećenik u Rimu ili SAD-u, na primjer, to već mora učiniti.

Dragi biskupi, pred Bogom i pred Crkvom, dužni ste se okupiti u svakom afričkom narodu i odvojiti se u ime svog naroda od nadležnosti pseudopape Bergoglia i kardinala Besungua, koji tajno slijedi plan legalizacije sodomije u Africi. Nakon sastanka biskupa u svakom narodu, pošaljite pastoralno pismo u kojem najavljujete da se odvajate od grijeha sodomije i od nevažećeg Pape koji promiče i legalizira taj grijeh. U isto vrijeme, u ovim izvanrednim okolnostima, priznajte bivšeg američkog nuncija Carla Mariju Viganòa kao pravog papu. Dokazao se vjernim Kristu i ustrajnim u borbi za Crkvu. To je jedino rješenje za spas Crkve. Ako odgodite, iskrvarit ćete do smrti! Dijalog s Bergogliom ili Besunguom i njihovim sljedbenicima je poput Evinog dijaloga sa zmijom u raju – završio je katastrofom.

Dragi biskupi Afrike, vi ste nasljednici apostola! Na vama sada počiva spasenje Katoličke crkve u Africi, ali i spasenje Crkve diljem svijeta! Ni europski biskupi ni američki biskupi nemaju povoljne uvjete za poduzimanje ovog koraka kako bi spasili Crkvu, ali Bog vam je dao ove uvjete! Nemojte ih trošiti, ili ćete snositi strašnu odgovornost pred Bogom. (bcp)

Povezane objave

Sveti križ

HF

Marijanski zavjet za domovinu

HF

Ugrožena fešta svetoga Duje

HF

Obiteljski križni put, 10. postaja

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više