Hrvatski Fokus
Unutarnja politika

Milanović treba tražiti ukidanje haaške presude Herceg-Bosni

Urušava li se ili se je već urušila socijaldemokracija u Hrvatskoj!?

 

Za ući u pozadinu ove političke krize u Hrvatskoj, treba poći od one Zorana Milanovića da u rat idu nepismeni i sirotinja, predavanja teritorijalnog oružja Srbiji, embarga na uvoz oružja Hrvatskoj; uloge i veličanje “disidenata” Rade Šerbedžije, Dubravke Ugrešić, Slavenke Drakulić, Mire Furlan i Predraga Matvejevića; uloge “novinara istražitelja” i “povjesničara”…

Ban Josip Jelačić je završio u ludnici kad je vidio komu je predao Hrvatsku. Isto kao danas. Izgleda da se povijest ponavlja. Pa možemo reći da Hrvatskom vladaju psi rata i prodane duše (branitelji). Dakle, hrvatski branitelj – prodana duša koja ne misli svojom glavom je glavni krivac za ovu političku krizu u Hrvatskoj. 

Domoljubi ne idu u Brezovicu i na Sutjesku

Mislim da opravdano kritiziram Milanoviću što obvezno ide na obljetnicu “1. antifašističkog ustanka u Europi (Brezovicu)”, gdje hvali i ističe ulogu Srba u tomu. A kada Zoran Milanović kaže kako u HDZ-u ima i ratnih zločinaca, Zoran Milanović nesvjesno priznaje da je HDZ – Hrvatska! Jer nijedna politička stranka u Hrvatskoj, osim HDZ-a nema “ratnih zločinaca”. HDZ, kao NDH, stalno na sudu. Posebno mi je sumnjivo Milanovićevo nagrađivanje pripadnika HVO-a, a on prihvaća presudu Herceg Bosni u Den Haagu, koju su odredili zaštićeni svjedoci tužitelja. Tako radi za Tursku – Erdoğana? Jer su pripadnici HVO-a koje Zoran Milanović nagrađuje, u presudi Herceg Bosni u Haagu, znamo što, to ne ću napisati. A ja kažem da Zoran Milanović u UN-u treba tražiti ukidanje presude Herceg Bosni u Haagu.

Na kraju krajeva, s velikom sigurnošću možemo reći da su gospodari ove političke krize u Hrvatskoj zbog “HDZ-ove korupcije” isti oni koji izazivaju sukob Hajduka i Dinama te sukob oko uzvika Za dom! Sve to iz sotonskih loža!? Dakako. 

Što se tiče “urušavanja  socijaldemokracije  Hrvatskoj”, tu su po mom mišljenju važni detalji. Kao indikatori. Npr. vraćanje odličja Dražena Budiše Zoranu Milanoviću i to što Zoran Milanović kaže da se on prevario kada je podržao Željka Komšića. Sad kada se antihrvatska politika razotkriva, ovako se izvlače.

Jure Vukić, Tribanj

Povezane objave

Oni će zaratiti sa svima samo da ostanu na vlasti

HF

UDBA I KOS I DALJE VLADAJU HRVATSKOM – Od Svetozara do Emila Tedeschija

hrvatski-fokus

Ivo Sanader odbio nagodbu

HF

Bez Hasanbegovića nema Vlade

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više