Hrvatski Fokus
Bosna i Hercegovina

Muslimansko-bošnjačko terorističko uništavanje beha društva

Podsjećanje na Merkeličin propast multi-kulti politike

 

Nekažnjeni islamski terorizam u kršćanskom svijetu i nad kršćanima diljem ovog, od muslimana preplašenog i u strah utjeranog sela, nikada ne će prestati sve dok obrana kršćana i kršćanstva ne poćne na kućnom pragu, budući da su im, neki, njihovi političari u prvom redu bivša njemačka kancelarka, suradnica Putina i Erdogana, zabranili svaki vid nacionalno vjerske obrane. Teško je naći povijesni period kršćanskog svijeta u kojem mu je bila nametnuta zabrana obrane od nadirućih islamista, kao što je ovaj suvremeni kojeg je osmislila Honeckerova miljenica, Angela Merkel, koja je svijetom slobodno hodala dok su njeni sunarodnjaci žrtvujući i vlastiti život za malo slobode preskakali Berlinski zid.

Merkelina politička suradnja sa najekstremnijim diktatorima Dvadeset i prvog stoljeća, Erdoganom i Putinom, bilo je i njeno sudjelovanje u pripremama za Putinovu agresiju na Ukrajinu, i Erdoganovu muslimansko migrantsku invaziju na Europu. Bio je to Merkelin doprinos u počinjanju Trećeg svjetskog rata, globalnog sukoba vjera i civilizacija.

Sukob kojem se ne vidi kraj, ili će se završiti onako kako to sin ratnog muslimanskog zločinca i veleizdajnika kraljevine kraljice Katarine, Alije Izetbegovića, Bakir kataklizmički najavljuje do kada će trajati i kada će završiti prijetnjom “mi ili oni”. Za takve isilovske prijetnje kršćanima Europljanima u Europi, Beha Uniji, Bakir je izvlačio, i izvlači, i pravo i snagu iz nekažnjavanja muslimanski ratnih zločinaca iz perioda vjerskog beha sukoba za teritorij, i nekažnjavanja bošnjački poratnih zločinaca nad hrvatskim katoličkim povratnicima u svoja, od muslimanskih isilovaca i džihadista svih vrsta, okupirana sela, kuće, domove i gradove.

Planirani zločini i genocidi

Muslimanski planirani zločin genocida i etničkog čišćenja kraljevine hrvatske kraljice Katarine Kosača tamo gdje su zaustavljeni Turci, danas još uvijek nekažnjeni sa neplaćenom ratnom odštetom porobljenom kršćanskom narodu, najmonstruozniji je i najbrutalniji u Dvadeset i prvom stoljeću na Kugli zemaljskoj. Sukrivac i sudionik tog muslimanskog barbarstva kojemu nije cilj samo hrvatska kraljevina kraljice Katarine, je zasigurno i Merkelina suradnja sa turskim predsjednikom kojem je muslimanski ratni zločinac Alija ostavio zemlju u amanet.

Od vremena Merkelino Erdoganove suradnje u migrantsko islamističkoj invaziji na Europu, u beha zajednici je nastavljen muslimanski proces etničkog čiščenja katolika i katoličanstva uz snažnu suradnju visoki germanskih predstavnika zajedno sa povijesno kolonijalno okupatorskim britanskim, trajnim neprijateljima i progoniteljima katolika, kako na svom tako i na svjetskom terenu.

Merkelina politika suradnje sa turskim predsjednikom koji je pretrpao zatvore u svojoj zemlji sa političkim neistomišljenicima, a što je radio i njen politički uzor Erich Honecker u istočnom dijelu Njemačke, federalni dio beha zajednice Hrvata i Muslimana, danas Bošnjaka, u potpunosti je predala u zagrljaj najradikalnijih islamista. Isti onih koji danas teroriziraju Nijemce po njemačkim gradovima, i siluju djevojčice na ulicama i u parkovima.

Koliko je taj dio podijeljene Bosne i Hercegovine islamiziran i vjerski fanatiziran, uz niz drugi pokazatelja, nekažnjenih ratnih i poratnih muslimanskih i bošnjačkih zločinaca bilo onih koji slobodno šetaju etnički čistim muslimanskim gradovima, ili onima koje Bakir šalje Erdoganu da ih skriva, govore riječi isilovca Samira Nukića. Naime, taj isilovac odgojen u vjerskoj mržnji prema kršćanima u obiteljskoj školi kroz koje prolaze svi ti islamski barbari, i usavršavan kao Asker u bosansko i hercegovačkim brdima pored tvornica za namjensku industriju pod vlašću Bošnjaka, na godišnjicu muslimanskog ratnog zločina djecocida masakrirane osmero hrvatske djece u Vitezu izjavljuje “J**** ga djeca škutorske nacionalnosti”.

I tog radikalnog muslimanskog mladog budućeg teroristu, što zapravo i jest budući da riječi potiču na djela, muslimansko bošnjački lideri branit će Alijinom obranom fratarskih ubojica, muslimanskih ratnih zločinaca koji skrivaju i danas masovne grobnice hrvatskih žrtava, i muslimanske ubojice hrvatskih povratnika, riječima, sa kojima ih zapravo potiče na zločin, “naše budale”.

Nisu to budale…

A budući da je svaki dan sve više muslimanskih budala, a time sve više i krašćanskih katoličkih žrtava u federalnom beha dijelu, danas muslimanske Bosne i Hercegovine, s pravom se mora postaviti pitanje egzistencijalne naravi za hrvatski narod u porobljenoj im domovini, je li uistinu moguć zajednički život toliko različitih federalnih sastavnica, agresorsko terorističkog islama i miroljubivo obrambenog katoličanstva?

Pored tolikih Samira Nukića, Dževada Mlaća, Mahmuljina, Genjaca, Lenda, Cikotića, Izetbegovića, murala ratnih muslimanskih zločinaca, te onih koji se danas odgajaju u kućama i askerskim terenima, uz podršku milijunske migrantske vojske najradikalnijih terorista iz islamskih zemalja, zajednički život, koji zapravo nikada i nije bio i koji je Alijina laž, je uistinu nemoguć. Potvrđuje to i činjenica da nigdje u svijetu ne egzistira u miru zajednica kršćana i muslimana, pa je stoga čudno zašto neke zapadne zemlje, Merkeline politike, ustrajavaju u održavanju neodrživog, za koje je i bivša njemačka kancelarka na kraju svog odlaska sa trona najmoćnije zemlje u svijetu, a zbog čega je iza sebe i ostavila i Njemačku i svijet u najvećoj nesigurnosti, izjavila “multi-kulti je propala ideja”.

I ako je multi-kulti ideologija propala ideja kao i sve druge povijesne naci ideologije, a jest, a što priznaju i muslimani Bošnjaci demultizirajući i dekultizirajući beha društvo nasilno ga homogenizirajući novom ideološko islamsko vjerskom nacijom “Građani”, i naci ideologijom „građanizam“ onda je povijesni trenutak mirne disolucije beha zajednice na tri nacionalno vjerske republike.

Tri nacionalne beha republike jedini su jamac slobode i opstanka svakog naroda u njegovom nacionalnom i vjerskom identitetu, dok je centralizirano unitarizirana, islamizirano građanizirana Bosna i Hercegovina nastanjena najekstremnijim vjerskim muslimanskim teroristima i fundamentalistima onaj Holbrokeov detektirani “veliki teroristički muslimanski otok” na europskoj periferiji, i trajni destabilizirajući i ratni faktor u Europi i šire.

Vinko Đotlo

Povezane objave

Naziv “Bošnjak” samo je “musliman” – ostatak turskog genocida nad Hrvatima u BiH

hrvatski-fokus

Na djelu je rusko-turski savez

HF

Ne priznajemo Ustav Federacije BiH!

HF

Gdje žive muslimani-Bošnjaci nema crkava i zvonjave crkvenih zvona

hrvatski-fokus

Ostavi komentar

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više