Hrvatski Fokus
Religija

Sveto pismo naviješta spasonosno pokajanje, to jest raskid s grijehom

Kako je Biskupski zbor dužan odgovoriti na Bergoglijevu doktrinarnu izjavu koja mijenja paradigmu – nauk Crkve?

 

Doktrinarna deklaracija Fiducia Supplicans predstavlja svećenicima novi pastoralni sadržaj koji nije u skladu s naukom koji se temelji na Svetom pismu i tradiciji, već mu je dijametralno suprotan. Sveto pismo naviješta spasonosno pokajanje, to jest raskid s grijehom, dok Deklaracija naviješta antipokajanje povezano s blagoslovom grijeha i potvrđivanjem grijeha. Ovo je put ka uništenju. Ako svećenik sada odbija blagosloviti sodomske parove na temelju Pisma, Tradicije i svoje savjesti, već mora očekivati stroge sankcije, uključujući zabranu svećeničke službe. Bergoglio je radikalan u guranju preobrazbe Crkve u sotonsku anti-crkvu.

Papolatristi, iako javno osuđuju Bergoglija za herezu, odbijaju priznati stvarnost da kao arhejmentor nije valjani papa. Oni uopće ne percipiraju činjenicu da se posvetio Sotoni i promiče sotonske anti-zakone. Njihova papolatetika stvara uvjete da sotonizira Crkvu. Papolatristi smatraju da je to najveći zločin ikada samo da bi se postavilo pitanje je li očiti heretik Jorge Bergoglio papa. Postaviti ovo bitno pitanje znači biti diskvalificiran u njihovim očima i pronaći sebe u ulozi šizmatičkog, pobunjeničkog i sektaškog.

Ponavljamo ponovno pred Bogom i pred cijelom Crkvom da je Bergoglio očiti heretik i kao takav je nevažeći papa i nitko mu se ne može pokoriti ili mu se pokoriti. Tko god se podloži njemu i njegovom sodomskom anti-evanđelju, podliježe najstrožoj kazni: “Božja anatema! Neka bude proklet!” (Gal 1,8-9)

Njegov dekret da blagoslovi homoseksualne parove je zločin protiv Boga i Crkve. To je otvorena pobuna protiv Stvoritelja. Mora postojati odgovarajući odgovor na ovaj zločin. Iako je pohvalno što astanski nadbiskup i njegov pomoćni biskup nisu dopustili svojim svećenicima da provode upute ove Deklaracije, to nije dovoljno. Njihova gesta neće zaustaviti proces samouništenja. Jedini način da se spasi Crkva jest da spomenuti nadbiskup poduzme sljedeći, doista adekvatan spasonosni korak, a to je da izađe iz pokornosti javnom arheretiku koji nezakonito zauzima papinsku dužnost.

Dragi biskupi, vaš kolegij, zajedno s pravim papom, odgovoran je za Crkvu. Ali imajte na umu da sada nema pravog Pape. Stoga, u ovoj kriznoj situaciji, odgovornost za Crkvu u potpunosti pada na vas. Međutim, umjesto da ispunite svoju dužnost, štitite herezom papoletrije sve Bergoglijeve krivovjerje i zločine protiv Boga i Crkve. Potrebno je prekinuti s papolatryjem i, posljedično, odvojiti sebe i svoje biskupije od manifestnog heretika. Ako to zanemarite, odgovornost za autogenocid Crkve u potpunosti će pasti na vas i na svakoga od vas osobno. To proizlazi iz učenja Crkve o odgovornosti Kristova apostola i pastira za njegovo duhovno stado.

Kako bi umjesto vas djelovali sveti Ambrozije, sveti Augustin, sveti Bosiljak, sveti Ivan Krizostom ili drugi sveti biskupi? Podsjetimo vas na predanost koju ste preuzeli pred Bogom i pred Crkvom na biskupskom posvećenju. Obećali ste, kao nasljednici apostola, očuvati baštinu vjere u čistoću i integritet u skladu s Tradicijom koja se u Crkvi promatra uvijek i svugdje od vremena apostola. Znate što ova tradicija konkretno govori o papi koji postaje očiti heretik, kao što vidimo u Jorgeu Bergogliu. Njegove direktive u doktrinarnoj deklaraciji u izravnoj su i ozbiljnoj suprotnosti s Božanskom objavom i kontinuiranim dvjema tisućama godina podučavanja i prakticiranja Katoličke crkve.

Ovom izjavom Bergoglio je još jednom potvrdio da, kao očiti heretik, spada u kategoriju onih o kojima se govori u dogmatskom biku Pavla IV. i od strane crkvenih otaca i liječnika, što je sveti Bellarmine sažeo riječima: “Papa koji je očito heretik prestaje sam biti papa i glava, na isti način na koji prestaje biti kršćanin i član tijela Crkve.« Ako ne poštujete tu činjenicu, držite duše koje su vam povjerene izvan Crkve Kristove, dakle na putu propasti. Bergogliova sekta odvojila se od katoličkog učenja i nije Katolička crkva. Sadašnji Vatikan nije samo u raskolu, već je postao sekta koja se odvojila od Krista i svojim heretičkim naukom promiče izravnu pobunu protiv Boga.

Obmanjivanje vjernika

Ako obmanjujete vjernike poštujući ovu sektu na pozicijama autoriteta, nazivajući je Katoličkom crkvom i podvrgavajući joj se, vi ste prevaranti. U tom slučaju, vi ste u potpunosti odgovorni za duhovne zločine Bergogliove sekte. Ako se ne želite odvojiti od manifestnog heretika, kao što je vaša dužnost, onda se vjernici, ako žele biti spašeni, moraju odvojiti od vas. Ustrajući u Bergogliovim krivovjerjima izdajete Krista i vjernici vas više ne smiju slušati. Vaša liturgija, vaše prekrasne propovijedi, vaše pobožno recitiranje Vjerovanja, sve je to onda puka krinka vašeg unutarnjeg otpadništva da prevarite duše. Tada više niste Kristovi pastiri, već Bergoglijevi pseudo-pastiri s duhom antikrista.

Vjernici su danas pod velikim pritiskom svijeta da se odmaknu od Krista. Stoga im je potreban zdrav nauk i moral, kao i stalno ohrabrenje da se duhovno mole i bore za svoje spasenje.

Poštovani biskupi i svećenici, doktrinarna deklaracija revolucija je u temeljnim paradigmama Crkve, kao što je Bergoglio priznao u svom dokumentu od 1. studenoga 2023. Ništa više nije potrebno da se uništi Crkva. Koja je onda svrha takve anti-božanske organizacije, koja, štoviše, maskira u Katoličku crkvu? Ova anti-crkva, koja već odbija nazvati grijeh grijehom i umjesto toga ga blagoslivlja, javno odbacuje Spasitelja i spasenje, ne samo riječima, već i djelima.

Takozvana doktrinarna izjava pretvara Kristove biskupe i svećenike u apostole i svećenike antikrista koji su u otvorenoj pobuni protiv Boga. Razumijete li, dragi biskupi, u kakvu vas je situaciju postepeno doveo arh-heretik Bergoglio?

Vi, dragi nasljednici Kristovih apostola, dužni ste ovu bogohulnu izjavu nazvati onakvom kakva jest, tj. heretičkom! Nije dovoljno pozvati vjernike da ne poslušaju ovu pseudodoktrinarnu sodomitsku izjavu. Božja Riječ jasno kaže da je kazna za sodomiju vremenita vatra (2P 2,6) i vječna vatra (Judina 1,7). Adekvatno djelovanje koje vodi spasenju je odvajanje od vatikanske sekte i time stvaranje uvjeta za oživljavanje Crkve u ovoj teškoj situaciji. Ne odgađajte korak štednje! Kasnije ćete izgubiti mogućnost spašavanja sebe i duša koje vam je Krist povjerio. (bcp)

Povezane objave

Anatema protiv sudionika sinodalne skupštine LGBTQ puta u Vatikanu 4.-29. listopada 2023.

hrvatski-fokus

Hrvatski glazbenik i mučenik

HF

Jaslice u Kapeli sv. Arnira

hrvatski-fokus

Katolici u Armeniji

HF

Ostavi komentar

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više