Hrvatski Fokus
Religija

Duh Sveti protiv Fiducia Supplicans

Suprotno crkvenom učenju

 

Nedjelja, 19. svibnja 2024. blagdan je spuštanja Duha Svetoga. Na dan Pedesetnice, apostol Petar govorio je snagom Duha i pozvao hodočasnike da se obrate i pokaju. Rekao je: “Bog je stvorio tog Isusa, kojega ste razapeli, i Gospodina i Krista.” Kad su to čuli, bili su izrezani u srce i rekli: “Braćo, što ćemo učiniti?”

Danas je pseudo-papa Bergoglio izdao Krista i njegova naučavanja svojim Fiducia Supplicans. Prije gotovo pola godine pretvorio je Katoličku crkvu u antichurch s drugačijim naukom i sodomskim anti-evanđeljem. To više nije Katolička crkva; To je sotonska bludnica.

Deklaracijom Fiducia Supplicans, Bergoglio je zanijekao jedan od najtežih grijeha, a to je sodomija, i tako zanijekao i druge grijehe. De facto je eliminirao Dekalog, koji uključuje prirodne moralne norme, kao i Božje zakone. Poricanje stvarnosti grijeha također niječe stvarnost Kristove žrtve otkupnine koja je ponuđena za naše grijehe. Bergoglio ne samo da je ukinuo Dekalog, već je i eliminirao Vjerovanje. Time je uklonio samu bit kršćanstva i bit Katoličke crkve. Vanjska katolička struktura sa svojim pravnim mehanizmima ostala je, ali ju je koristio kao oruđe svoje moći da preobrazi Crkvu.

Tako je neprimjetno prenio sve katolike u svoj antichurch, koji ne vodi duše do spasenja. Njegovo heretičko učenje dijametralno je suprotno Kristovom Evanđelju. Štoviše, Bergoglio se javno posvetio Sotoni u ritualu u Kanadi 2022. godine. Reći, suprotno crkvenom učenju, da je takav duhovni zločinac, sotonist i ubojica besmrtnih duša Sveti Otac i takozvani Kristov vikar na zemlji je ludilo, samoubojstvo i bogohuljenje! Proglasiti jedinstvo s ovim duhovnim ubojicom u svakoj liturgiji znači ostati pod prokletstvom koje on ruši na sve koji mu se pokoravaju. To se prokletstvo očituje u duhovnoj sljepoći, tako da čovjek ne želi prihvatiti istinu i ima izravnu averziju prema njoj.

Preobrazba Crkve

Kada će katolici shvatiti da Juda s papinim znakovljem nije Sveti Otac! Postavio se u pobunu protiv Boga Stvoritelja i Boga Spasitelja i griješi protiv Duha Svetoga!

Bergoglio je postigao preobrazbu Crkve bez otpora jer je za to zloupotrijebio papinske ovlasti. Takvo stanje traje već gotovo pola godine, a do danas su biskupi, svećenici i vjernici poput nojeva s glavama u pijesku i ne žele priznati stvarnost.

Dragi vjernici, svećenici i biskupi, zaustavite se i probudite uz ovu strašnu činjenicu! Već ste pola godine pod utjecajem Bergogliove sotonske anti-crkve i ne želite vidjeti ili čuti ovu istinu!

On te vuče u pakao, a ti se ne opireš!

On vas odvaja od Krista i od puta spasenja, a vi ga pasivno prihvaćate!

Ako ti netko kaže istinu, nazovi ga lažovom i klevećeš ga!

Ako te netko želi spasiti, nazovi ga sektašem.

Kada se suočite s jasnom činjenicom da se takozvani Sveti Otac posvetio Sotoni, niste u stanju ozbiljno shvatiti tu činjenicu.

Ukrao ti je najdragocjeniju stvar, vjeru tvojih očeva, a ti poštuješ i braniš ovog kriminalca!

Samo shvatite, napokon, da je proglašenjem Fiducia Supplicans 18. prosinca 2023. katolička crkva pretvorena u sotonski antichurch. Duh Sveti danas hitno poziva: “Izađite iz Bergoglijevog Babilona!”

Jeste li svjesni što je ova zlouporaba papinskog autoriteta učinila? Svatko tko želi ostati vjeran Kristu i njegovim naučavanjima sada se nalazi u položaju šizmatike i heterodoksa. Smatra se neposlušnim izgrednikom koji razdire Kristovo tijelo, da tako kažem, i kaže se da zaslužuje izopćenje. U stvarnosti, međutim, takav junak vjere zaslužuje beatifikaciju i kanonizaciju, a čeka ga kruna vječne slave!

Zašto nam biskup ne kaže što je istina? Zašto nam svećenik ne kaže? Zašto su ostavili naše duše na milost i nemilost ovog Jude, koji se posvetio Sotoni i zauzima papinstvo?

Nitko vas ne upozorava, jer ako bi se vaš biskup usprotivio deklaraciji, bio bi izbačen iz službene strukture koju je zauzela Bergogliova sekta. On se toga boji. Ali u danoj situaciji, taj strah je kukavičluk. Ne želi da ga se smatra šizmatikom. Ali činjenica da on izdaje Krista, baca svoju dušu u pakao i odvlači cijelu biskupiju u prokletstvo svojim grubim zanemarivanjem pastoralne dužnosti ne smeta mu.

Ako bi doista stavio Krista i njegova naučavanja na prvo mjesto u ovoj situaciji, Bergoglio bi ga progonio, ali bi spasio svoju dušu i vašu, i dao bi svijetli primjer drugim biskupima i svećenicima. Kroz njega, Bog će spasiti Crkvu.

Protiv otpadništva

Svaki katolički vjernik danas je važan i mora se hrabro oduprijeti otpadništvu. Svi će se tada obrušiti na njega poput čopora hijena, ali ako ustraje i ostane vjeran Kristu, oduprijet će se duhu antikrista koji već kontrolira zavedene katolike. Postupno će se drugi pridružiti ovom junaku. Na kraju će uvjeriti svećenika da se odvoji od Bergogliove sekte. Skupina svećenika vjernih Kristu i njihovim župama prisilit će biskupa da se također odvoji od Bergoglija i spasi cijelu biskupiju. Svatko ima veliku odgovornost pred Bogom u ovoj kritičnoj situaciji.

Afrički biskupi bili su podržani od strane vjernika u odbacivanju Fiducia Supplicans.

Dragi biskupi Afrike, niste izdali Krista, jednoglasno ste odbacili Fiducia Supplicans! Ali to nije dovoljno. Za sada ostajete pod jurisdikcijom javnog heretika koji je posvećen Sotoni i promiče sodomiju, koja se kažnjava vremenitom i vječnom vatrom. Da biste spasili sebe i duše koje su vam povjerene, morate poduzeti drugi korak – odvojiti se od nadležnosti arhebitika i proglasiti pravoslavnog papu u ovim izvanrednim okolnostima. Inače će vas Bergoglio i cijeli sotonski sustav elita iza njega postupno transformirati u svoj antichurch. Zbog lažne poslušnosti, natjerat će vas da odete u mirovinu, a onda će on ili njegov nasljednik, koji će nastaviti svoj program, podvrgnuti cijelu Afriku antikristu. Božja volja za vas danas je: Odvojite se od nadležnosti Bergoglija i proglasite ortodoksnog papu! Ne očekujte od Europe ili Amerike! Svi ortodoksni katolici koji su u okovima Bergoglia i njegove strukture čekaju na vas. Oni su bespomoćni. Ali ti imaš šansu! Ne odgađajte! Vrijeme je protiv tebe. Ali čuvaj se Bergogliovog sluge Besungua!

Na Pedesetnicu, apostol Petar govorio je u snazi Duha i pozvao hodočasnike da se obrate i pokaju: “Neka svi … sa sigurnošću znajte da je Bog stvorio tog Isusa, kojeg ste razapeli, i Gospodina i Krista.« Kada su hodočasnici to čuli, bili su presječeni u srce i rekli Petru i ostalim apostolima: “Braćo, što ćemo učiniti?” Petar je odgovorio: »Metanoit, pokajte se i obratite se… i primit ćete dar Duha Svetoga.« Zatim je odlučno dodao: “Izađite iz ove perverzne generacije!”

Hodočasnike, koji možda nisu ni bili u Jeruzalemu kada je Krist razapet, apostol Petar otvoreno je optužio: “Razapeo si Isusa!” Što bi danas rekao katolicima? Da, svi vi koji se niste suprotstavili Fiducia Supplicans i niste se odvojili od Kristova izdajnika razapeli ste Isusa u svojim dušama! Izgubili ste katolički identitet. Izgubili ste posvećujuću milost Božju! Ubio si Krista u svojoj duši! Ubili ste ga u dušama onih za koje ste odgovorni. Vi ste ubojice Boga! Zašto, pitate se? Zato što ste svojom pasivnošću odobrili zločin preobrazbe Katoličke crkve u Antikristovu crkvu i pola godine ostajete u toj tami i zadovoljni ste. Ne primjećujete ni da klizite niz sklisku padinu u ognjeno jezero. Sve zbog pasivnosti i duhovne sljepoće kukavičkih pastira.

Pokajte se!

Petrove riječi probile su srca hodočasnika. Jesu li te riječi probile i vaše srce? Jeste li postavili iskreno pitanje, kao i oni? “Braćo, što ćemo učiniti?” Petar je odgovorio: “Pokajte se!” Pokajte se i ne budite zadovoljni na putu do uništenja! Što pokajanje znači u vašem slučaju? Da se radikalno odvojite od apostola Jude, to jest Bergoglija, i od njegovih naučavanja, koja su u suprotnosti s Kristovim učenjima.

Apostol Petar je apelirao: “Izađite iz ovog perverznog naraštaja.” Izađite iz ovog perverznog naraštaja, koji grijeh sodomije više ne naziva grijehom, herezom herezom ili Kristovom izdajom izdajom. Ova perverzna generacija, na čelu s Bergogliom, zauzima Katoličku crkvu koju je prije šest mjeseci pretvorio u sotonski antichurch, a vi to ne znate! To je znak da ste duhovno slijepi i stoga se morate pokajati kako biste vidjeli.

Ta je transformacija 18. prosinca 2023. daleko gora od raskola. Kada je Bergoglio preobrazio veliki dio Crkve i podvrgnuo je novim paradigmama, antikrstičkim učenjima koja su u suprotnosti s Kristom, prihvatio je i duh antikrista. Budući da nema pravoslavnog pape i Crkva je preobražena, institucija papinstva je ipso facto ukinuta. U Bergogliovom sustavu njegov nasljednik više ne može biti pravoslavni papa, jer pseudo-papa već predstavlja drugačiju doktrinu i drugačiji duh. Stoga se papinska institucija mora obnoviti očuvanjem, barem u određenom dijelu svijeta, prave Kristove Crkve, koja će prihvatiti pravog papu. Branit će pravoslavni nauk i imat će Duha Kristova, za razliku od Bergoglijeve anti-crkve s duhom antikrista i njegovog anti-evanđelja.

Bergoglio sa svojom anti-crkvom ima isti nauk i iste ciljeve kao i globalističke elite. Sotonizacija naroda je u tijeku, s ciljem depopulacije paklom na zemlji i nakon smrti.

Katolici koji ne prihvate sodomsko antievanđelje i ostanu vjerni Kristovim učenjima bit će progonjeni. Mnogi će čak dobiti krunu mučenika. Ali to je još uvijek istina: “Vrata pakla neće prevladati protiv Crkve Kristove.” To se odnosi na katakombenu crkvu, a ne na anti-crkvu otpadnika, kukavica i izdajnika. Ali još uvijek postoji šansa da se spase cijele biskupije ako se biskupi i svećenici pokaju i poduzmu odlučujući korak vjere.

Danas Duh Sveti poziva: “Pokajte se! Izađite iz ove perverzne generacije!” (Djela 2:40) “Izađi iz Bergogliovog Babilona!” (bcp)

Povezane objave

Čiji rođendan?

HF

György Soros i papa Franjo ujedinjeni

HF

Više terenskih ureda FBI-a surađivalo oko antikatoličkoga memoranduma

hrvatski-fokus

Svjetski skup za obranu progonjenih kršćana

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više