Hrvatski Fokus
Vanjska politika

Trump objavio izjavu o istrazi izborne prijevare

 Joe Biden je ukrao državu za manje od 10.500 glasova

 

U ponedjeljak, 8. studenoga, predsjednik Trump objavio je priopćenje u kojem podsjeća Amerikance da istraga o izbornoj prijevari 2020. nije završena. Prošlo je više od godinu dana otkako je naša zemlja oteta i uronjena u kaos. Prije skoro dva mjeseca, glavni tužitelj Arizone Mark Brnovich primio je sve dokaze potrebne za uhićenje odgovornih. “Nalazi Izvješća o forenzičkoj reviziji bili su jasni i uvjerljivi”, rekao je predsjednik Trump. Revizori su čak dali video snimke pojedinaca koji brišu izborne podatke prije nego što je završeno 22-mjesečno razdoblje zadržavanja izbornih rekorda.

Gateway Pundit izvijestio je da je sada u pitanju gotovo 700.000 glasačkih listića nakon što su puna forenzička revizija i neovisna platna okruga Maricopa otkrili kršenje izbornih zakona, nestanak lanca pritvora, nestale ili neprovjerene potpise na omotnicama za slanje e-pošte, internetsku povezanost unutar Poslužitelja za upravljanje izborima (još jedno kršenje zakona) i nevjerojatno protivljenje transparentnosti županije.

Joe Biden je ukrao državu za manje od 10.500 glasova. Predsjednik Trump objavio je sljedeću izjavu u vezi s velikom izbornom prijevarom u Arizoni: »Veliki domoljubi Arizone nestrpljivo čekaju reviziju državnog odvjetnika o velikoj izbornoj prijevari koja se dogodila tijekom predsjedničkih izbora 2020. Nalazi Izvješća o forenzičkoj reviziji bili su jasni i uvjerljivi. Rezultati saslušanja kongresnog izbornog integriteta koje se upravo održalo u Washingtonu D.C., nakon unakrsnog ispitivanja, bili su poražavajući za drugu stranu. Zakonodavac Arizone (i druge države!) trebao bi, u najmanju ruku, decertizirati izbore. Američki narod zaslužuje odgovor odmah!« Predsjednik Trump nedavno se posebno video pojavio na predizbornom skupu kandidata za guvernera Arizone Lakea 3. studenog, na jednogodišnju godišnjicu ukradenih izbora 2020. Zahvalio je velikim domoljubima u Arizoni na herojskom radu i osvrnuo se na uništenje koje je do sada stvorio Bidenov režim. Senatorica države Arizona Wendy Rogers rekla je okupljenima na ovom skupu da također želi da se lažni izbori 2020. godine determiniraju zajedno s odgovornošću kroz “šetnje počinitelja” i uhićenje.

https://patriottruthnews.com/donald-trump/breaking-trump-releases-statement-on-election-fraud-investigation/

Povezane objave

Novi rat između Izraela i Palestinaca?

HF

“Vaša zemlja pripada svima, pa i strancima”

HF

PwC Cipar prebacio milijardu funti za ruskog tajkuna na dan kada je stavljen pod sankcije

hrvatski-fokus

Lavrov prijeti Turskoj, dok je SAD guraju u opasan sukob!

hrvatski-fokus

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više