Hrvatski Fokus
Bosna i Hercegovina

Šemsdun Mehmedović, erdoganovci, vehabije i mudžahedini napadaju američkoga diplomatu

Odjekuju Bakirove prijetnje: “Hrvati ne će dobiti ništa, osim onoga što im mi nudimo”

 

U vrlo dobro planirano razrađenoj i kontinuiranoj muslimanskoj  agresivnosti koja traje više od tri desetljeća, iz svih bošnjačkih stranaka i partija, od pojedinaca i udruga, ispaljuju se ubojite strijele na pravo Hrvata, njihovu suverenost i konstitutivnost, kao temeljna nacionalna prava i slobode, koje pokušavaju demokratsko mirnodopskim vrijednosnim oružjima osigurati kroz izmjene Izbornog zakona. Svaki mirni i demokratski pokušaj hrvatskog naroda da brani i obrani svoj nacionalni i vjerski identitet, kako bi bio ravnopravan i jednakopravan, suveren i konstitutivan, sa federalnim muslimanskim, budući da je federacija Hrvatima nametnuta sa Muslimanima, partnerom, današnji Bošnjaci dočekuju protivno i prema njemu se odnose na Putinov način kako on tumači pravo i slobodu, neovisnost i suverenost Ukrajine i Ukrajinaca.

Nakon bošnjačkog odbijanja izmjene Izbornog zakona diljem beha federacije, koju Bošnjaci svojataju  ekskluzivnim muslimanskim entitetom, odjekuju pobjednička slavlja. Iz svih stranaka i partija, centara i pojedinačnih ureda, uslijedili su napadi na hrvatski narod prišivijaći mu etikete kakve mogu smisliti i izreći samo putinovci i bošnjački kršćanofobisti, koji su veći beha entitet poplavili, jednako iz svojih i vehabijsko mudžahedinskih redova kojima su muslimanski lideri tijekom beha vjerskog rata za teritorij podijelili državljanstva i okupiranu hrvatsku zemlju i kuće. Odjekuju Bakirove prijetnje „Hrvati ne će dobiti ništa, osim onoga što im mi nudimo“.

Nemoguće je sa takvim  federalnim partnerima naći bilo kakvo kompromisno rješenje za odvezivanje čvrsto zavezanog, još od vremena turske okupacije, bosansko i hercegovačkog nacionalno i vjerskog kulturno i civilizacijskog, čvora. Svaki pokušaj dogovora unaprijed je osuđen na propast, što je nepobitni dokaz nefunkcionalnosti a time i neodrživosti u cjelini daytonskog zbirnog beha entiteta.

U političkoj agresivnosti koja nema granica, ojaćavane i pristranošću visokih predstavnika koji su u velikoj mjeri i kreatori nepravde na kojoj se pokušava graditi bošnjačko hrvatska federacija, Bošnjaci napadaju i svjetske predstavnike uključene u rješavanju federalnog problema kroz izmjene Izbornog zakona.

Bošnjački politički radikalizam i vjerski fundamentalizam, kakav demonstrira čečenski lider u uništavanju Ukrajine i genocida nad Ukrajincima, neiscrpan je u izmišljanju neprijatelja kao opravdanja svoje osvajačke politike širenja islama.

Čečenski lider Ramzan Kadirov, prijatelj bivšeg poglavara IZ BiH Mustafe Cerića, koji ga je posjetio u njegovom pašaluku i kasnije zagovarao uređenje BiH na čečenski način, po zločinima kakve čini nad Ukrajincima, najcrnja je slika koja bi se mogla viđati, danas u beha federaciji a sutra i u cijelom zbirnom beha entitetu ako svijet ne učini, zbog straha od islamskog terorizma, ništa u izmjenama Izbornog zakona kao temelja novog i pravednijeg uređenja federalne beha zajednice.

Pokušaj specijalnog izaslanika američkog predsjednika Joea Bidena Gabriela Escobara da unese samo mrvice pravde u Izborni zakon u BiH, povod je bošnjačkim islamistima da ga talibanski napadnu tražeći čak i njegov odlazak sa tog mjesta. Član vjersko političke muslimansko-bošnjačke partije SDA Šemsudin Mehmedović islamista koji je mudžahedinima i vehabijama u vrijeme muslimanske agresije na katolike Hrvate dijelio vjenčane listove i državljanstva BiH kaže da Escobar “mora otići, jer govori kao Tuđman”. Mehmedović i svi drugi bošnjački izdajnici BiH Turskoj, vehabijama i mudžahedinima govore Amerikancu ono što su ne samo govorili nego i u djelo provodili u vjerskom beha ratu hrvatskom narodu, “Hrvati moraju otići”. I velik broj ih je i otišao ispred muslimanske agresije krvi i tla. Hrvatski im se narod nije uklapao i ne uklapa u tajne beogradske muslimansko srpske pregovore diobe Bosne i Hercegovine.

Tuđman im je smetao jer je bio, i govorio, protiv te i takve izdajničke diobe zemlje, protiv čega je i Bidenov izaslanik Escobar, koji izmjenama Izbornog zakona pokušava zaustaviti taj zločinački muslimansko-srpski i bošnjačko-srpski proces. Beha problem koji traje zadnja tri desetljeća nemoguće je riješiti budući da u njegovom rješavanju sudjeluju oni isti muslimanski danas bošnjački SDA-ov kadar koji ga je i proizveo, i sa kojim su poveli, i vode, osvajački rat.

Pred sodomsko gomorskim slikama konclogora u Lašvanskoj dolini u kojem su Muslimani držali više od 70 tisuća zatočenih Hrvata ponekad se prestraše i neki svjetski posrednici u traženju načina ispravljanja nepravde prema hrvatskom narodu koju su im nametnuli Ashdown i Petritsch, čija je odgovornost za političko marginaliziranje i stradanje Hrvata u daytonskom zbirnom entitetu u nekim dimenzijama ravna Putinovoj za stradanje Ukrajine i Ukrajinaca.

Za bošnjačku stranu koja po političkom radikalizmu više i ne živi u Bosni i Hercegovini a time ni u Europi, Daytonski sporazum je politički švedski stol sa kojeg uzimaju samo ono što im odgovara, a ostatke

ili ne priznaju ili bacaju pred nebošnjake, napose pred hrvatske federalne partnere. Na taj se način odnose i prema svjetskim i europskim posrednicima i supregovaračima koji pokušavaju ispraviti daytonsku nepravdu i beha federaciju postaviti na čvrsti hrvatsko bošnjački dvonožac, na političku vagu jednakosti i ravnopravnosti, suverenosti i konstitutivnosti federalnih partnera, što bi trebalo biti i temelj stabilne i mirne, trodijelno cjelovite buduće Bosne i Hercegovine.

Takva beha zajednica, i svi oni koji je takvu, kao bezalternativnu, vide u budućnosti Bošnjacima nije interes, što i jest razlog njihova odbijanja svih dijaloga i kompromisa koji zbirni beha entitet vode ka toj budućnosti. Sve čine da bilo kakva, osim one muslimanske, Bosna i Hercegovina nema ni budućnost, i kao što nema ni sadašnjost.

Jučer muslimanski i vehabijsko mudžahedinski a danas još i bošnjački radikal Mehmedović ruši ne samo izmjene Izbornog zakona nego progoni i europske i američke posrednike u tom procesu, prijeteći da mora biti zamijenjena i ravnateljica za vanjske poslove EU-a u tim pregovorima Angelina Eichhorst. Očito da je svaki pokušaj europeiziranja, bošnjačkim Mehmedovićima deeuropeizirane i islamizirane Bosne i Hercegovine, nemoguća misija, što je jedan u nizu razloga za njeno uređenje kao cjelovite države triju republika, ili triju saveznih država, u kojoj će svaki njen narod biti svoj na svom a opet svi zajedno u cjelovitoj i održivoj, prosperitetnoj i mirnoj Bosni i Hercegovini.

Država Bosna i Hercegovina ni islamska, ni katolička, ni pravoslavna, nego savezničko cjelovita sa državama i bošnjačkom, i hrvatskom, i srpskom. Jedino tako uređena, na pravdi i jednakosti, ravnopravnosti i slobodi za sve svoje narode na cijelom beha teritoriju zbirni beha entitet ima budućnost koju će izgrađivati njezini narodi bez stranih posrednika.

Vinko Đotlo

Povezane objave

Centri za obuku mudžahedina

HF

Merkel plaća Erdoğanu da ne šalje svoje ljude

HF

Izdajnici vlastitoga naroda

hrvatski-fokus

Bošnjački ekstremizam je samo sredstvo za ostvarenje muslimanske državice

hrvatski-fokus

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više