Hrvatski Fokus
Vanjska politika

Trump vratio stari video na Twitter koji Twitter želi sakriti

Kraj urote protiv Trumpa

 

Tijekom vikenda korisnik Twittera objavio je kopiju videa koji je bivši predsjednik Trump postavio na svoj bivši Twitter račun 6. siječnja 2021., pozivajući izgrednike u glavnom gradu da odu kući. Jednominutni video Twitter je brzo izbrisao nedugo nakon što ga je bivši predsjednik objavio, navodno zbog kršenja Twitterovih uvjeta pružanja usluge. U videu objavljenom 6. siječnja Trump je ponovio da su izbori ukradeni, da je uvjerljivo pobijedio, “i svi to znaju”. Trump je zatim pozvao izgrednike da odu kući, dodajući “moramo imati mir. Moramo imati zakon i red.” Pozvao je na poštivanje snaga reda i rekao da ne želi da itko bude povrijeđen.

Rekavši izgrednicima “volimo te” i “vrlo ste posebni”, Trump je komenitirao kako se osjećaju, ali ih je pozvao da “odu kući u miru”.

Korisnik “@ProducerJMAN” objavio je video u subotu popodne, tvitajući da nitko nije stigao vidjeti video kada ga je Trump prvotno objavio jer ga je “Twitter skinuo 5 minuta kasnije”.

Objavivši priopćenje u subotu navečer, bivši predsjednik uključio je vezu na tvit @ProducerJMAN i zatražio da zna zašto je Twitter tako brzo skinuo video nakon što ga je Trump prvotno objavio 6. siječnja. Zanimalo ga je zašto “politički hakeri” iz odabranog odbora 6. siječnja ne govore o videu.

Nakon što je Twitter izbrisao video, objasnio je da je zbog “neviđene i tekuće nasilne situacije” na Kapitolu Twitter uklanjao tri Trumpova tweeta od ranije tijekom dana “zbog opetovanog i teškog kršenja naše politike građanskog integriteta”.

https://freedombeacon.com/trump-puts-old-video-back-on-twitter-that-twitter-wants-hidden/

Povezane objave

Hoće li BiH preživjeti Trumpa?

HF

Seattle kao Midway?

HF

Pomorske vježbe u Arapskom moru

HF

Američki Pentagon znao je za COVID

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više