Hrvatski Fokus
Unutarnja politika

Velikosrpski političari se naslikavaju u Vukovaru i Škabrnji

Na primjeru Šefika Kurdića vidimo da je gori poturica od Turčina

 

Kao i svim ljudima racionalne svijesti, i meni je problematično ono bacanje vijenca Milorada Pupovca u Dunav, dan prije komemoracije u Vukovaru, kao i dolazak pripadnice zločinačkog SDSS-a Anje Šimprage u Škabrnju. Stoga s velikim zanimanjem pratim reakcije na to. Kritike i usporedbe. Između ostalih, za dolazak pripadnice zločinačkog SDSS-a Anje Šimprage s Andrejom Plenkovićem u Škabrnju, ističe se ona „To je isto, kao da predsjednik Ukrajine dođe s Marijom Zaharovom u Mariupolj“. Što me je ponukalo da pokušam isprovocirati „bošnjačke elite“. Posebno, „bošnjačkog“ teologa Šefika Kurdića iz Tešnja, koji prošle godine za Globus kaže: „Prije stotinjak godina, u Bosni nije bilo nijednog nevjerničkog uha, ni pravoslavnog, ni katoličkog. Oni su se tek poslije

doselili kao kmetovi bosanskih muslimanskih begova i sada traže pola Bosne“. Stoga ja kažem kako je ovo Pupovčevo bacanje vijenca u Dunav isto, kao kad bi muslimanski teolog, ili Bakir Izetbegović došao baciti vijenac u Savu kod Siska, za poginule Turke 1593.

Uistinu, puno pitanja bez odgovora? Kako se nakon svega, čovjek može Srbinom i poturicom-Bošnjakom zvati i kako čovjek, bez neke prisile može biti u društvu sa Miloradom Pupovcem? Odakle tolika oholost i ponos bosanskih begova? Izvan okvira uljudbe i racionalnosti? Očito, po muslimanskom teologu Šefiku Kurdiću, muslimani su katolicima superioran narod. Katolici muslimanima, kao crnci bijelcima – sluge u SAD-u, odakle mu to? Kada on zna za bitku kod Siska 1593. Kada on zna da su Turci 400 godina klali i ubijali Hrvate, kao Srbi u Vukovaru 1991.

Kada on zna da je muslimanski beg u Bosni, isto, što i srpski vojvoda-koljač silovatelj Hrvatica. A muslimanski teolog uzdiše „Eh, ta zlatna vremena, kada su katolici bili kmetovi muslimanskim begovima u Bosni“.

Iako sve ovo izgleda kao neki horor iz filma, nešto nestvarno, to je hrvatska stvarnost, sažeta u ovoj Zdravka Gavrana i Damira Vanđelića. Zdravko Gavran na portalu Hrvatsko nebo kaže da je Herceg-Bosna ugašena pod paklenskim međunarodnim pritiskom, a Damir Vanđelić da imamo odabranu vlast s 35 posto posto glasova. Ma niti 35 posto, ispod 30 posto.

Jure Vukić, Tribanj

Povezane objave

“Doživotni” iz “kupleraja” baca prašinu u oči hrvatskome narodu

HF

RANGLISTA MRŽNJE – Talibanska lista portala Prometej

HF

SDP se mora ispričati za sve zločine počinjene od 1945. godine

HF

Dan antifašističke borbe s jedne strane, Jazovka sa druge strane!

hrvatski-fokus

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više