Hrvatski Fokus
Hrvatska

Ljubica Gatarić veli da Plenković ‘časti’ milijun građana!

Preporučam joj da se više ne spušta na jezični nivo kojim se komunicira na ulici, po birtijama…

 

Čak sam imao dobro mišljenje o Ljubici Gataraić i njenom pisanju u Večernjaku, ali nakon članka „Plenković časti milijun građana sa 300 do 1200 kuna, ne znam što da mislim o njoj. Naime, zasigurno je dovoljno pametna da shvati da ovakav naslov nema smisla, pa se pitam je li pokušala biti na neki način duhovita, ili je u međuvremno postala član HDZ-ovka? Ako ozbiljno misli da građane časti Plenković onda bi se trebala zapitati odakle mu toliki novac? Iz nekog osobnog tajnog fonda na koji prima korupcijske tantijeme, ili iz nekog proračunskog novca kojim raspolaže kako hoće i kada hoće?

Jasno je međutim da Plenković ne časti nikoga od građana (osim možda „žetončiće“ koji u Saboru glasuju za njegove prijedloge), već je to proračunski novac o čijoj uporabi treba odlučivati Vlada odnosno hrvatski Sabor.

  Bilo bi dobro da se Večernjak ipriča čitateljima za ovaj lapsus linque u naslovu članka, a poštovanoj Ljubici Gatarić preporučam da se više ne spušta na jezični nivo kojim se komunicira na ulici, po kafićima ili birtijama!

Laslo Torma, Zagreb

Povezane objave

Povijest nam nikad oprostiti ne će

HF

Jalnuši

HF

Na zgarištu Vukovara

HF

AFORIZMI – Braća BBB i Torcida

hrvatski-fokus

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više