Hrvatski Fokus
Znanost

Katastrofalna zaraza – nova pandemijska vježba u organizaciji Zaklade Bill & Melinda Gates i sveučilišta John Hopkins!?

Pojedine javne osobe išle su toliko daleko da su željele prisiliti i djecu da se cijepe, da bi tako navodno zaštitili stare ljude

 

Bilo je to 18. listopada 2019. godine kada su američko Sveučilište John Hopkins, Zaklada Bill & Melinda Gates i Svjetski ekonomski forum (WEF) organizirali takozvanu vježbu Event 201, a to je bila: simulacija svjetske pandemije respiratornog virusa. Samo dva mjeseca poslije, prvi slučaj Sars-Cov-2 potvrđen je u Kini. Tako je počela svjetska pandemija praćena, do tada, neviđenim medijskim, političkim, zdravstvenim i drugim društvenim djelovanjima.

(VIDEO) Event 201 – simulacija strašne globalne pandemije koronavirusa u listopadu 2019. uz sudjelovanje Billa Gatesa i centra John Hopkins

Posljedice pandemije, a osobito lockdowna na nivou gotovo cijelog svijeta osjećaju se do današnjeg dana. U zapadnim i drugim državama proteklih mjeseci pojavljuju se i znanstvene publikacije o štetnim učincima lockdowna, koji su uzrok mnogih poremećaja i bolesti kod djece i mladih, te ostalih ljudi. Također, znanstvenici se ovih mjeseci bave proučavanjem učinaka cijepljenja metodom mRNK tehnologije koja je prvi put u povijesti primijenjena i to na cjelokupno svjetsko stanovništvo. Točnije, na milijarde ljudi koji su se odlučili cijepiti, mnogi dobrovoljno, a mnogi i pod strašnim pritiscima država u kojima žive poput Kine, Australije, Novog Zelanda, Kanade i drugih. Društvena stvarnost je bila popraćena i mnogobrojnim protestima masa građana, koji često nisu bili adekvatno ili uopće medijski praćeni od glavnostrujaških medija.

Cijepljeni prenose zarazu – Pfizerova šutnja

Osobite kontroverze izazvalo je svjedočenje Pfizera pred Europskim parlamentom da cjepivo nije bilo testirano na prijenos zaraze. A upravo ta “mantra” bila je osnova za izolacije necijepljenih građana i izdavanja Covid potvrda cijepljenima za slobodno kretanje. Sve se to, vrlo često, temeljilo se na tvrdnjama da cijepljene osobe navodno ne mogu prenositi zarazu, što se poslije pokazalo kao neistina. I sam slogan: “Cijepi se, misli na druge”, imao je osnove u toj neistinitoj tvrdnji. Pojedine javne osobe išle su toliko daleko da su željele prisiliti i djecu da se cijepe, da bi tako navodno zaštitili stare ljude.

Bill Gates najavljivao nove i gore svjetske pandemije

Podsjetimo se, sljedećih su mjeseci osobe koje su bile prisutne na vježbi Event 201 nekoliko puta govorile o mogućnosti pojave novog virusa, opasnijeg od Sars-Cov-2. Bill Gates svakako je bio jedan od glavnih “proroka” novih pandemija . U siječnju 2022., u intervjuu za Financial Times, osnivač Microsofta predvidio je budućnost punu pandemija: “Živimo u, po mom mišljenju, razdoblju sve češćih i složenijih epidemija i pandemija”, piše byoblue.com

Bill Gates najavio deset puta goru pandemiju od koronavirusa – što to znači? U svibnju 2022. Bill Gates ponovno pokušava, ovaj put i objavljuje knjigu gotovo proročanskog naslova: “Kako spriječiti sljedeću pandemiju”.

Nova vježba “Katastrofalna zaraza” 

Nedavno, prvi put nakon listopada 2019. i simulacije Event 201, Sveučilište John Hopkins i Zaklada Bill & Melinda Gates ponovno su učinili nešto slično. Još jedna vježba za sljedeću pandemiju. Zove se Katastrofalna zaraza (Catastrophic Contagion), svakako ne ohrabrujući naziv, a uključivala je izbijanje isprva lokalizirane epidemije, ali koja bi se brzo mogla pretvoriti u pandemiju s višom stopom smrtnosti od Covida-19. Vježba je izvedena u suradnji sa Svjetskom zdravstvenom organizacijom (WHO), koju obilato financira upravo Zaklada Bill & Melinda Gates.

Kako se financira Svjetska zdravstvena organizacija čiji je najveći donator nakon povlačenja SAD-a Bill Gates? Uz privatne tvrtke i nadnacionalna tijela, na vježbi su sudjelovali i ministri zdravstva nekih afričkih i azijskih zemalja. To su bili Senegal, Ruanda, Nigerija, Angola, Liberija, Indija i Singapur. Organizatori žele naglasiti da su ove simulacije normalna praksa onih koji žele biti spremni na najgore.

The Spectator: Teorija da je koronavirus procurio iz laboratorija upravo je postala još čvršća. FBI navodno još 2016. istraživao američko financiranje pokusa u Wuhanu. Što kaže John Hopkins?

Izvješće Centra John Hopkins o vježbi Catastrophic Contagion možete vidjeti ovdje, a piše sljedeće: Johns Hopkins Center for Health Security, u partnerstvu sa WHO-om i Zakladom Bill & Melinda Gates, proveo je Catastrophic Contagion, pandemijsku vježbu za stolom na godišnjem sastanku Grand Challenges u Bruxellesu, Belgija.

Izvanrednu skupinu sudionika činilo je 10 sadašnjih i bivših ministara zdravstva i viših dužnosnika javnog zdravstva iz Senegala, Ruande, Nigerije, Angole, Liberije, Singapura, Indije, Njemačke, kao i Bill Gates, supredsjedatelj Bill & Melinda Gates. Vježba je simulirala niz hitnih sastanaka zdravstvenog savjetodavnog odbora SZO-a koji se bave izmišljenom pandemijom smještenom u bliskoj budućnosti. Sudionici su se borili s time kako odgovoriti na epidemiju smještenu u jednom dijelu svijeta koja se zatim brzo proširila, postavši pandemija s višom stopom smrtnosti od COVID-19 i nerazmjerno pogađajući djecu i mlade. Sudionici su bili izazvani da donesu hitne političke odluke s ograničenim informacijama u uvjetima neizvjesnosti. Svaki problem i izbor imali su ozbiljne zdravstvene, ekonomske i društvene posljedice.

narod.hr/svijet/katastrofalna-zaraza-nova-pandemijska-vjezba-u-organizaciji-zaklade-bill-melinda-gates-i-sveucilista-john-hopkins

Povezane objave

Od rođenja do odlaska u mirovinu

hrvatski-fokus

Inovacije u medicini

HF

Umjetna inteligencija

HF

Smrt Zapada

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više