Hrvatski Fokus
Gledišta

Tri je uvijek veće od dva

Oni koji su prodali Bosnu i Hercegovinu lažu da je Poglavnik Talijanima predao Dalmaciju

 

Zahvaljujući Hrvatima koji su se borili za Državu Hrvatsku s tri početna slova bili smo svrstani među sve one narode svijeta koji su pripadali idejama bilo istočnih ili zapadnih aspiracija i političkih ideologija. Budući da smo pripadali jednoj od tih aspiracija ili političkih ideologija, i budući da Njemačka i Italija povijesno pripadaju zapadnoj strani i civilizaciji, Država HRVATSKA s tri početna slova NDH pripadala je zapadnoj strani, što se svakako, na mig istočnoj strani, tj. Staljinu nije svidjelo, te je dao mig 22 lipnja 1941. “sekretaru” sekcije KPJ tavarišu (rus. tоварищ) titi (stavio sam “t” malo slovo za tita, jer je to titula a ne ime, kao što i hrvatski antifašisti za hrvatskog Poglavnika stavljaju malo slovo “p”; mislim da se tu razumijemo.) da se svrstaju u borbene redove antifašista i da se bore protiv tek stvorene mlade, još u pelenama Države Hrvatske, te da uzmu glavni cilj borbe da je Poglavnik prodao talijanskim fašistima Dalmaciju, da je Država Hrvatska s tri početna slova, NDH, fašistička, i sa tom krilaticom širili mržnju među Hrvatima. To su činjenice koje možemo povijesno žaliti ali svakako ne i povijesno kriti i zataškavati.

Idemo sada malo i to sažeto reći nešto i od Državi Hrvatskoj s dva (2) početna slova, RH. Ja sam rekao: malo, sažeto, jer ostalo prepuštam drugima koji imaju pet prsta na jednoj ruci kao i ja i kao svi mi. U bilo koji prst da se dirne, mi to osjetimo, a ako se po prstima šiba i tuče, jednaki bolovi se osjete na svakom prstu. Kad je to tako, a to je tako, a to je poznato cijelom svijetu, i Istoku i Zapadu da je broj tri (3) NDH uvijek veći od broja dva (2) RH. Sada se svi Hrvati trebaju pitati i zapitati tko je prodao Bosnu i Hercegovinu i zašto se o tomu šuti a SAB-u se daje pravo da mržnju šire među Hrvatima da više nisu povijesni dio Države Hrvatske? Je li tu kriv Istok ili Zapad? ili ćemo i dalje svrstavati se u redove mržnje? Hrvati na ovo pitanje očekuju odgovor.

Iskreni hrvatski pozdravi svim Hrvaticama i Hrvatima!

Za Boga i Hrvatsku!

Hrvatska Hrvatu!

Za Dom Spremni!

Za Kuću Spremni!

Mile Boban

Tekstovi u rubrici GLEDIŠTA mišljenja su autora i ne moraju biti u skladu sa stajalištima Uredništva

Povezane objave

Naša velika sućut za hrvatskim časnicima

HF

Želim svjedočiti u svezi prodaje dionica INA-e mađarskom MOL-u

hrvatski-fokus

Čuva leđa Bošku Obradoviću

HF

Ekskurzija školske djece

hrvatski-fokus

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više