Hrvatski Fokus

Muslimanski vjerski čelnik nikad nije ništa drugo govorio u džamijama osim o ratu

 

I kao što je pred vjerski beha sukob muslimanski osuđivani islamist Alija Izetbegović hodao po BiH od džamije do džamije i držao ratno huškačke govore, kao pripremu Muslimana za osvajački rat, tako danas njegov vojnik reisul-ulema Husein ef. Kavazović nastavlja tamo gdje je smrt zaustavila njegovog vrhovnog ratnog zapovjednika. I ništa više ne može zaustaviti vjerski rat u beha zajednici što su ga poveli Muslimani, kada su vidjeli priliku za stvaranje muslimanske države u raspadu komunizma, a napose u raspadu Jugoslavije. Na putu do tog cilja grade se džamije više bez vjerske potrebe  negoli sa, više iz inata i demonstracije moći pobjednika negoli iz vjerskih osjećaja i znaka snošljivosti, više kao kasarne kako ih je nazvao protektor nad Bošnjacima turski predsjednik Erdogan negoli kao bogomolje. I te nove Erdoganove kasarne diljem Zbirnog beha entiteta gotovo svakodnevno otvara danas prvi član muslimansko bošnjačkog predsjedništva  u sjeni kojeg  čine Husein-Bakir i Sebija, a koji između se smjenjuju kao i u beha Predsjedništvu, Bećirović-Cvijanović i politički lopov Komšić.

Pune vojnika, kako je opet Erdogan nazvao klanjače u džamijama, Kavazoviću i nije teško da ih vjerski radikalizira i priprema za rat kojeg svaki put kada posjeti neku od njih zaziva i obećava svojim sljedbenicima. Kao vjerski lider muslimana još nikad nije ništa drugo govorio u džamijama osim rata, veličanja ratnog zločinca Alije Izetbegovića i spominjao svoje ratno vrijeme u rovu, što je najbolja motivacija i poziv u rat muslimanskih vjernika. Nu, kada se zna da se niti u jednoj svjetskoj religiji vjerski čelnik ne sluša tako slijepo kao u islamu, onda je jasno zašto je reis Kavazović preuzeo ulogu ratnog vođe kod muslimana Bošnjaka iz ruku Mustafe Cerića. I još k tomu kada se takvi ratno huškački govori  čuju i odjekuju u džamijama, koje i Bakir posjećuje i broji okupljene  onda je samo pitanje sata i dana kada će  na te pozive krenuti vjernici iz bogomolja.

Kada jedan hodža visokog položaja u IZ BiH koju predvodi ef. Kavazović kaže onima koji ga slušaju u novotvorenoj džamiji krajem srpnja 2023. u Sapni, bez prava bilo kakvog pitanja, čemu rat, zar nam nije dosta klanja i ubijanja, progona i zločina, i da u ratu, poglavito nacionalno vjerskom nema pobjednika i da smo svi gubitnici, “Upamet Bošnjaci” tada je jasno da su muslimanske sablje naoštrene, oružja iz namjenske industrije spremna u dovoljnoj količini, i treba to sve pametno koristiti i do maksimuma iskoristiti, onda do muslimanskog osvajačkog ponovnog pohoda zasigurno nije daleko.

I zato ih upozorava “Upamet Bošnjaci”, jer ne smijemo zaboraviti da nismo izvršili zapovijed našeg ratnog zapovjednika Alije koju nam je dao u etnički i vjerski od Hrvata katolika očišćenom Bugojnu. Tada nam je zapovjedio i kazao “crkvena zvona zvone za hajvan, crkve ne smijete rušiti (planirajući ih u džamije pretvoriti kao što su radili njegovi preci Osmanlije) ali učinite sve da nema više tko u njih dolaziti”. Vi vidite da još ima onih koji u njih dolaze da zbog toga “trenutačno živimo političku krizu”, i da je to naša prilika, jer mi smo je proizveli i proizvodit ćemo ih uvijek dok cilj ne ostvarimo. Zna ratnik u ratu, ratnik u primirju, reis Kavazović da su zapovijed njegova prethodnika na tom mjestu hodže Cerića,  ispunile muslimanke i da je svaka rodila po petero djece, dvoje za sebe kao  majke a troje za Bosnu kao ratnike. I baš ti ratnici sada odrasli i prošli obuku po bosanskim brdima kao Askeri, pod kontrolom najradikalnijih iranskih i afganistanskih isilovaca, spremni su  za nastavak zločina kakve su počinili njihovi roditelji nad Hrvatima katolicima. Stoga, “Upamet Bošnjaci” govori pripadnik muslimanske armije BiH Kavazović, naš otac nacije Alija u raspadu komunizma vidio je priliku stvaranja čistog muslimanskog entiteta pred europskim vratima, ja vidim i obećavam vam njegovu finalizaciju sa ovim rođenim ratnicima sa kojima su džamije pune, sa pridošlim, i stalno pridolazećom braćom isilovcima, vehabijama, mudžahedinima i džihadistima, te sa oružjem kojim ne samo prijeti nego koje nam naš ministar, dokazani ratni zločinac Helez, i dostavlja iz Turske, čime još jednom potvrđujemo “Turska je naša mati tako je bilo i tako će ostati”.

Hvališe se reis,  ovo osvojeno i etnički očišćeno od Hrvata “nije došlo samo od sebe, krvlju smo se zalijevali da postanemo narod i…” potomci Osmanlija kako se najradije vole nacionalno izjašnjavati, i zbog toga što sa tom  nacionalnom odrednicom opravdavaju darivanje Bosne i Hercegovine u amanet Turskoj, i vraćanje tog zločinca u kraljevinu kraljice Katarine. Samo u tako amanetiziranoj fratarskoj Bosni, koju su Hrvati katolici do turske zločinačke okupacije danka u krvi izgradili u društvo tada najsuvremenijih europskih zemalja čvrsto je uvodeći u europsku kršćansku obitelj, suvremeni osvajač Silni Kavazović će moći “…sačuvati Bosnu, imati svoj bajrak, podići ga visoko i na svojoj (vjerojatno u podsvijesti misli tuđoj i okupiranoj) zemlji biti ono što jesmo”. Potomci Osmanlija.

“Bošnjaci se ne će predati, prijeti reis IZ BiH Husein-ef Kavazović, borit će se i izborit će ono što im pripada, A TO JE SVAKI PEDALJ OVE ZEMLJE…”. Drugim riječima Bosna i Hercegovina je muslimanska zemlja i stoga treba osvojiti i okupirati svaki njen pedalj, i sa svakog osvojenog pedlja protjerati, ili poubijati, masakrirati, a prije toga silovati kako su radili njihovi preci sa porobljenim kršćankama, a u vjerskom beha ratu kako su radili i činili danas slobodni muslimanski ratni zločinci.

Muslimansko bošnjačko zveckanje oružjem sve je glasnije, ratne pjesme sve usklađenije, beha politička kriza sve užarenija, Bosna i Hercegovina sve raspadnutija i svojim narodima pustija a islamistima punija.

Muslimani Bošnjaci imaju svog Dodika, jednako ratno huškački kao i srpski. Tajni beogradski srpsko muslimanski pregovori podjele BiH nastavljaju se javno, gdje Kavazović hoće svaki pedalj beha zemlje a Dodik “samo” 49 % njenog teritorija. Jedini način zaustavljanja, barem na nekim beha područjima te zlokobne i atomsko razarajuće muslimanske kršćanofobije, tog isilizma koji prijeti da će osvojiti i pozeleniti svaki pedalj bosanske i hercegovačke zemlje, i srpskog secesionizma 49 % beha teritorija, je urediti je, nakon svih dosadašnjih propalih eksperimenata, u Sjedinjene Bosansko i Hercegovačke Republike, Bošnjačka, Srpska i Hrvatska. Samo takvo demokratsko uređenje, vidljivo i funkcionalno u primjeru Sjedinjenih Američkih Država, nakon krvavi građanskih ratova, može zaustaviti sve srpske Dodike u secesioniranju 49 % beha teritorija, i muslimansko-bošnjačke Kavazovićeve u osvajanju i okupiranju svakog pedlja bosanskohercegovačke zemlje.

Vinko Đotlo

Povezane objave

Nismo mi nikakva “manjina”. Travnik je naš!

HF

I poslije Cerića Cerić

hrvatski-fokus

Hrvatsko državljanstvo i kupnja nekretnina

HF

Bošnjaci nelegitimno preglasavaju Hrvate

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više