Hrvatski Fokus
Religija

Uvjet za očuvanje Katoličke crkve u Teksasu je odvajanje od sekte Bergoglian

Biskupi Bizantskog katoličkog patrijarhata pripremili su nacrt deklaracije za Josepha Stricklanda, biskupa Tylera u Teksasu

 

Dragi svećenici, redovnici, braćo i sestre,

Ja, biskup Joseph Strickland, ovime proglašavam odvajanje naše biskupije od sekte Bergoglian. Činim to sa sviješću odgovornosti za spasenje duša i pred Bogom i pred Katoličkom Crkvom i radi spasenja katoličke vjere i morala.

Nedavno sam komentirao sljedeću tvrdnju: “Patrick Coffin je osporio autentičnost pape Franje,” i rekao sam: “Ako je to točno (da je Patrick Coffin doveo u pitanje legitimitet pape), ne slažem se, vjerujem da je papa Franjo Pape, ali vrijeme je da kažem da odbacujem njegov program potkopavanja pologa vjere.” Zaključio sam poticajem: “Nasljeduj Isusa”.

Sada se kajem što sam napisao da “vjerujem da je papa Franjo papa”. Kao biskup moram se jasno, a ne dvosmisleno izraziti o temeljnim istinama o kojima ovisi spasenje. Stoga moram biti vrlo jasan u vezi sa stvarnošću koja je vitalna u Crkvi u ovom trenutku, naime: ili je Franjo Bergoglio legitimni papa, pa ga mi kao katolici moramo poslušati i slijediti, ili Franjo nije legitimni papa, i onda dužni smo se odvojiti od njega. Moja izjava da vjerujem da je on Papa bila je pogrešna i bila je izraz lažnog uvjerenja koje nije bilo utemeljeno na činjenicama i stoga nije bilo u skladu s istinom. Činjenice svjedoče o javnom otpadništvu Franje Bergoglia. Moja izvorna izjava je stoga bila kukavičko izbjegavanje i proturječila je katoličkom učenju utemeljenom na Svetom pismu i tradiciji.

Stvarnost je da je Franjo očiti heretik

Kada sam napisao da vjerujem da je Franjo valjani papa, zanijekao sam svoju spasonosnu vjeru ovim javnim izražavanjem lažne vjere. Time sam, međutim, javno izdao Isusa Krista i izazvao pomutnju među običnim katolicima. Stoga se pokajnički odričem svoje izjave o lažnoj vjeri. Vjerujem i ispovijedam sve istine katoličkog nauka, iz kojih proizlazi da je Franjo Bergoglio javni krivovjerac koji je izvukao latae sententiae izopćenje zbog svojih očitih krivovjerja.

Zalaže se za legalizaciju homoseksualizma, čime se ukidaju Božje zapovijedi. Njegov sljedeći zločin protiv vjere je taj što je počinio javno idolopoklonstvo ustoličivši demona Pachamama. Također se javno posvetio demonima i Sotoni u šamanskom ritualu u Kanadi. Na taj način ruši temeljne istine vjere, koje su vezane uz Prvu zapovijed Dekaloga, a ujedno ruši Božje zakone i zapovijedi kao i kršćanski moral. Trenutno tjera Katoličku crkvu da legalizira LGBTQ nemoral. Ovo je pobuna protiv Boga i samoubojstvo Katoličke crkve.

Kao katolički biskup, stoga ne mogu priznati Franju Bergoglia kao pravog katoličkog Papu, a ako sam to učinio, bio je to grijeh izdaje Isusa Krista i Njegovog spasonosnog učenja. Zato sada činim javnu pokoru pred Trojedinim Bogom i pred cijelom Crkvom katoličkom. Moj konkretan korak pokajanja je da se sada javno odvajam, zajedno s cijelom biskupijom za koju sam odgovoran, od Bergoglian sekte.

Zahvalan sam bivšem prefektu Kongregacije za nauk vjere na njegovoj nedavnoj izjavi da javni heretik nije valjani papa . Svi pravi katolički biskupi moraju se u potpunosti složiti s ovom tvrdnjom.

Pozivam biskupe Teksasa, Amerike i cijele Katoličke Crkve da čine ono što ja činim.

Ako se ne odvojim od bergoglijanske sekte za spas svoje i vaše duše, prije ili kasnije ova će me sekta uništiti. Svi ste svjesni manipulativne posjete koja je učinjena krišom s tim vrlo skrivenim ciljem na umu.

Ovim putem izražavam svoju zahvalnost herojskom bivšem američkom nunciju, Carlu Mariji Viganòu, koji je pozvao Francisa Bergoglia da podnese ostavku. Pozivam vas, dragi svećenici, redovnici, braćo i sestre, da čuvate čistoću katoličke vjere za spasenje svojih duša i stanete zajedno sa mnom u obranu te vjere, bez koje nema spasenja.

Vaš biskup Josip, 5. srpnja 2023. (bcp)

Povezane objave

Ivan Protulipac – prvi ubijeni hrvatski emigrant od strane Udbe

hrvatski-fokus

Samostanski sklop Varagavank

HF

Uzor svim kršćanima

HF

Skupa preobrazba društva iz sotonističkog u kršćansko

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više