Hrvatski Fokus
Unutarnja politika

Turski janjičari bi danas stvorili muslimansku državu u povijesnoj hrvatskoj zemlji

Srbi znaju da šestoricu staraca u Gruborima ubili njihovi radi kompromitacije Hrvatske

 

Da je pismo visokog predstavnika za BiH Christiana Schmidta, pod naslovom „Nad cijelim hrvatskim narodom tri desetljeća traje konstantan medijski linč od tzv. međunarodne zajednice“ potrebno prevesti na sve europske jezike, govori ovaj navod R BiH, Slobodna Bosna na portalu Hrvatski fokus u Izjavama tjedna… „I pored činjenice da ovaj Šmit nije direktno kriv jer izvršava ono što su masoni dogovorili a zahvaljujući prije katoličko-ustaškoj zagrebačkoj oligarhiji, treba mu dati do znanja da su Bošnjaci većina ovdje i da se on i svi ostali gone u PM i da se tornjaju iz Bosne. Što oni misle da smo mi Palestinci? Misle i nama njihovu krstaško-terorističku „demokraciju“ da nametnu kao Egiptu, Siriji itd.? Ne ne malo su se tu debelo zayebali. BAGRA RADIKALACA RBiH , Slobodna Bosna“.

Na što ja odgovaram provociranjem dotičnih iz R BiH, Slobodna Bosna. Kao što sam, nadam se, mnogima nedavno „digao tlak“, kada sam, nabrojivši sve  masovne kolektivne i organizirane srpske grozote nad Hrvatima, od masovnog silovanja Hrvatica, minskih polja do masovnih grobnica, postavio pitanje: Kako se čovjek može Srbinom zvati? Pa rekao… zbog Novaka Đokovića? Tako ću ovdje navesti, ponoviti one stvari iz pisma visokog predstavnika za BiH Christiana Schmidta, još po nešto dodati iz tog pisma što do sada nisam spominjao, pa se pitati: Kako se čovjek Bošnjakom može zvati?

„Ovaj narod, hrvatski, živi pod stalnim osjećajem nepravde, i nad cijelim narodom traje već tri desetljeća medijski linč. To je narod, jedini prepolovljen nakon rata, koji će se pred licem Europe, štoviše, uz njenu potporu, potpuno iseliti iz BiH nastavi li Europa trgovati njihovom sudbinom. Posljedično će to izazvati podjelu BiH na islamski i pravoslavni dio, raspad BiH na rusku i tursku poludržavicu, te širenje Turske i Rusije na Balkan. Vraćanje u 1878. prije poraza Turske. Ako ja, koji se profesionalno godinama pripremam za rad i moderaciju Zapadnog Balkana nikad nisam imao priliku čuti ni pročitati o muslimanskom ubojstvu osmero hrvatske djece u Vitezu, onda nam je jasno da o tom zločinu prosječan Europljanin ne zna gotovo ništa, dok imalo politički informiran građanin Njemačke zna za Ahmiće i Srebrenicu. Je li moguće da se Tribunal u lovu na zločince vodio nacionalnom i rasnom logikom? Bošnjačke nevladine organizacije predstavljale su slike Augustine i njenog brata Velimira na Haaškom Tribunalu kao bošnjačku djecu koju je ubio HVO. A tu djecu, poštovana gospodo, ubili su zločinci koje vaš autoritet nikada nije pokušao istražiti (zbog prijetnje terorizmom?). Ubila ih je „Armija BiH“, koja je neformalno prostor pod svojom kontrolom nazivala „prostor Džihada“. Te snimke i danas ponosno drže na socijalnim mrežama. Bošnjaci su u kućama zadržali svoju djecu. Znali su da će tada padati granate. Što im je javljeno.

Kako se čovjek može Bošnjakom zvati?

Poštovani suci, otvoreno vas pitam: Jeste li imali naputak da zločine Al-Qaide u BiH ne istražujete jer je vlada Nizozemske bila pod prijetnjom terorističkih napada? Združeni rafal bošnjački medija uz potporu američke TV kuće N1 na pobijenu djecu Viteza. Poštovani suci, vidite, ja sam u Vitezu jako kratko i saznao sam ključnu stvar- zloguki naputak vaše tužiteljice Louise Arbour: „Haaški sud nije fokusiran na zločine Armije BiH nad HVO-om i Hrvatima u BiH“? Zbog ucjene terorizmom?

Kad ovomu još dodamo da se Tursko carstvo počelo raspadati zbog ustanka janjičara, možemo si zamisliti s kime imamo posla. Pa se pitati: Uistinu, kako se čovjek može Bošnjakom zvati? Kad on na sudu koristi sliku ubijenog hrvatsko djeteta (koje je ubio musliman) kao muslimansko dijete koje je ubio Hrvat. Kada prijetnjom masovnog terorizma, ucjenom postiže svoj cilj na sudu, i kada su tako postali većina u BiH? Što reći na sve to, nego da su gori od Huna i Mongola, kao Srbi. To mora biti kažnjeno. Kao što su kažnjeni Mongoli. Kada Hrvatima govore da se Hrvati tornjaju iz Bosne, kao hradišćanski Hrvati! Uostalom, kada ovako govore na R BiH, Slobodna Bosna, oni se postavljaju kao vlasnici BiH – „Bošnjak kao suveren!? A zna li „Bošnjak“, uopće, tko je i što on? Jasno da ne zna. Jasno da on ne zna da „Bošnjak“ ne može biti suveren, niti ustavotvoran ni državotvoran. Za to bi morao imati svoje povijesne arhive, svoj  jezik, himnu, zastavu, svoje sveučilište, pa i operu (To što danas imaju svoju zastavu, to nije zastava iz srednjeg vijeka). Stoga ću pokušati isprovocirati gospodu sa R HiB, Slobodna Bosna. Što sam već nekim „Bošnjacima“ radio. Pa ću im ponuditi operu Nikola Šubić Zrinski, kao neku „bošnjačku baštinu“.

Optužba za ubojstva u Gruborima na tragu Hitlerovih laži u Sudetima

U ovom provociranju, kao i u ponašanju Srba i „Bošnjaka“ postoje neke paralele i poveznice. Kao što za Srbe kažem da im je jedini oslonac (u pozitivnom smislu) nacionalnog identiteta – Novak Đoković, u drugom smislu, „Bošnjaku“… opera Nikola Šubić Zrinski, samostan Visovac i Zavod sv. Jeronima u Rimu – temelj „bošnjačke nacionalnosti“. Što se tiče poveznica između Srba i „Bošnjaka“, one postoje. One očigledne. Srbi, iako znaju da su šestoricu staraca u Gruborima ubili njihovi, radi kompromitacije Hrvatske, Srbi to koriste kao „ravnotežu srpskom genocidu nad Hrvatima“. Vrlo zao i pokvaren narod. Što nehotično potvrđuje, i bivši ravnatelj HHO-a, i politički analitičar Žarko Puhovski.

Ma to je istina. To je bilo na televiziji prije 2-3 godine. Pričalo se o zločinu u Gruborima. A saborska zastupnica Karolina Vidović-Krišto je rekla kako se to ne može tretirati kao hrvatski ratni zločin. Jer se ne zna tko je nalogodavac ni izvršitelj zločina. Dodavši, kako je tako radio Adolf Hitler u Sudetima prije Drugoga svjetsko rat. Nakon čega se javlja politički analitičar prof. Puhovski. Pa kaže da Karolina Vidović-Krišto nije pravu. Prof. Puhovski kaže da se zna tko je ubio te starce, jer su pripadnici mirovnih snaga UN-a tada bili u Gruborima i zabilježili svaku registraciju svakog automobila koji je taj dan ušao u Grubore.

I tu imamo fenomen, veliki problem, bankrot humanosti i logike… „Dokaz hrvatske krivnje za ratni zločin u Gruborima je – nazočnost pripadnika Mirovnih snaga UN-a (Engleza) u Gruborima na dan izvršenja tog zločina“. Upravo to kaže prof. Puhovski kada kaže da se zna da je to hrvatski ratni zločin, jer su, kaže on, pripadnici Mirovnih sna ga UN-a zabilježili svaku registraciju svakog automobila koji je tada ušao u Grubore. Tako se uloga pripadnika Mirovnih snaga UN-a svodi na ulogu promatrača i prometnih policajaca. Isto kao i u Ahmićima. Iako „Bošnjaci“ znaju da se zločin u Ahmićima dogodio pod nadzorom Mirovnih snaga UN-a, opet Engleza!, „Bošnjaci“ za to optužuju Hrvate i Hrvatsku što je najgore, u tim lažima sudjeluju, i mnogi Hrvati kao „lučonoše“ pravde i istine.

I na koncu, još malo sotonizma i okultizma iz Italije. Zbog čega bi se morala oglasiti, i hrvatska diplomacija. Naime, Talijani prozivaju nogometni klub Zrinjski za ustaštvo. Pa ih treba podsjetiti na Malaparteovu „zdjelu očiju na Pavelićevu stolu, kao dar vjernih ustaša“. Pa im reći kako su oni stvarali sliku o ustašama. Iako je

Malaparte tu sotonsku laž povukao, rekao da je on izmislio (zar je to mogla biti istina!), u Italiji 2011. Izlazi knjiga Pine Giorgija Andriana Cigonala, u kojoj se taj sotonizam ponavlja. Pino Giorgio Andriano Cigonale navodi Malaparteovu „zdjelu očiju na Pavelićevu stolu“ kao istinu zbog čega bi Hrvatska morala tužiti talijansku kulturu. Od Italije tražiti ispriku za crnu propagandu protiv Hrvata.

Tako je to kad Hrvatima drugi pišu povijest. Da je napisana istina o srednjovjekovnoj hrvatskoj Bosni, danas bi se netko sramio imena Bakir, Izet, Osman ili Alija. Što se tiče „Bošnjaka“, kad sam bio u Turskoj, slušao sam žalopojke janjičara, njihovih potomaka, a u nedjelju 27. kolovoza 2023. gledao sv. misu iz Austrije gradišćanskih Hrvata na hrvatskom jeziku. I tko je tu Bošnjak? Gradišćanski Hrvat ili Bakir Džaferović, Osman Izetbegović, Alija Ahmetović…?

Jure Vukić, Tribanj

Povezane objave

Hrvatski travanjsko-svibanjski poviestni priepori

hrvatski-fokus

Porfirije Perić – četnički kantautor iz Chicaga

HF

U Jasenovcu stradale ukupno 1654 osobe

HF

ANTIFA – opasno lijevo zlo svijeta

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više