Hrvatski Fokus
Unutarnja politika

Mijenjaju Pravni pojmovnik i donose novi koji je štetan za djecu

Budućnost naše djece je pod opsadom ekstremnih ljevičarskih udruga

 

Budućnost naše djece je pod opsadom ekstremnih ljevičarskih udruga. Ministar Ivan Malenica, pod utjecajem radikalnih feminističkih ideologija i Istanbulske konvencije, provodi opasne izmjene u našem Kaznenom zakonu i Pravnom pojmovniku. Iako pozdravljamo korake poput uvođenja strožih kazni za gnjusne zločine kao što su silovanje i pedofilija, tu vreba sjena ideologije koja izaziva podjele i koja bi mogla uzrokovati dugoročne posljedice za naše društvo.

Predložene reforme nisu samo prilagodbe; prijete prirodnoj obitelji i samoj strukturi našeg društva. Zalažući se za žene kao zasebne pravne entitete kojima je dovoljno tvrditi da se dogodilo zlostavljanje (bez sudskog procesa i pravomoćne presude) i opasno izostavljajući “otuđenje djece” iz Pravnog rječnika – postavljaju opasan presedan. Takve bi promjene mogle otuđiti nebrojenu djecu, ostavljajući ih ranjenima i s emocionalnim ožiljcima za cijeli život!

Vrijeme je presudni čimbenik. Napor lijevih radikala da se povećaju rodne podjele i ubrizgaju ideologije koje izazivaju podjele u naše zakone imat će trajne učinke. S nadolazećom izbornom godinom imamo jedinstvenu priliku. Ali potrebna nam je ogromna potpora. Zajedno možemo zaustaviti ove drastične promjene i osigurati da naša djeca žive u društvu koje ih štiti i cijeni, bez obzira na rodne predrasude “progresivnih”.

To je više od peticije; to je glasan poziv za očuvanje duše našeg naroda. Zakoni oblikuju budućnost našeg društva i moramo osigurati da su dizajnirani s pažnjom i istinskom brigom za svakog građanina.

Zagovarajmo Hrvatsku u kojoj su prava djece nepovrjediva, u kojoj su muškarci i žene istinski ravnopravni i u kojoj činjenice i stručni savjeti vode odluke, a ne radikalne ideologije.

Vrijeme nam izmiče. Potpišite peticiju SADA. Zajedno ćemo stvoriti svjetliju i inkluzivniju budućnost za sve.

Zaustavite ovu zloupotrebu vlasti!

POTPIŠI

Citizen

Povezane objave

Što je zamjena za referendum? Letva?

HF

Obznana Memoranduma SNV-a

HF

Kako i za koga glasovati na idućim parlamentarnim izborima

HF

PORUKA VLASTI – Gospodo, odstupite!

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više