Hrvatski Fokus
Gledišta

Kraj manipulacijama, prijevarama, plagijatima i lažima

Dvadesetgodišnjim djelovanjem Žigmanov je potpuno upropastio ovdašnju hrvatsku manjinsku zajednicu

 

Bošnjaci iz Sandžaka nisu nasjeli manipulacijama najvećeg manipulanta, prevaranta, plagijatora i lažova među svim Bunjevcima i među svim Hrvatima u Srbiji, Tomislava Žigmanova, koji je mislio da će sa nekoliko stotina glasova „bunjevačkih hrvata“ iz Subotice i okolice (koji gutaju milijune eura hrvatskih poreskih obveznika) preko Bošnjaka iz Sandžaka ući u srbijanski parlament i tamo „zastupati“ Hrvate u Republici Srbiji!

Zadovoljni manipulant

Tako su Bošnjaci iz Sandžaka valjda konačno otvorili oči i Zagrebu kojeg Žigmanov sa svojim odabranim poltronima (bezkralježnjacima iz redova „bunjevačkih hrvata“,  svojih rođaka i prijatelja) godinama obmanjuje, te tako i sve Hrvate svijeta, da je on jedini Bogom dan da se bori za prava Hrvata u Srbiji.

Žigmanova i sve njegove plaćene poltrone nikada nisu niti na jednu funkciju birali Hrvati u Srbiji (sve je samozvano postigao manipulacijama, plagijatima i lažima) i ako bi nekim čudom Srbija donijela zakon o zajamčenim mandatima posljednji čovjek od preostalih 39.107 Hrvata u Srbiji koji bi ih mogao zastupati je Žigmanov (sve vrijeme je sve radio isključivo za svoje osobne interese)!

Dvadesetgodišnjim djelovanjem Žigmanov je potpuno upropastio ovdašnju hrvatsku manjinsku zajednicu i na kulturnom i na političkom planu, kao i samu nekada respektabilnu stranku DSHV!

No, kao kruna pokvarenosti, Žigmanov u hrvatskim medijima izjavljuje da je zadovoljan do sada postigmutim! To se može jedino odnosti na novac zarađen na dugogodišnjem obmanjivanju Hrvata!!!

Miroslav Cakić

Tekstovi u rubrici GLEDIŠTA mišljenja su autora i ne moraju biti u skladu sa stajalištima Uredništva

Povezane objave

Blefer ili sudionik u kriminalu?

HF

Antifašistička liga = Protuhrvatska liga

HF

S kojim pravom Plenković uskraćuje pravo na referendumsko izjašnjavanje?

hrvatski-fokus

Informatika ne smije biti izborni predmet

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više