Hrvatski Fokus
Gledišta

Kraj manipulacijama, prijevarama, plagijatima i lažima

Dvadesetgodišnjim djelovanjem Žigmanov je potpuno upropastio ovdašnju hrvatsku manjinsku zajednicu

 

Bošnjaci iz Sandžaka nisu nasjeli manipulacijama najvećeg manipulanta, prevaranta, plagijatora i lažova među svim Bunjevcima i među svim Hrvatima u Srbiji, Tomislava Žigmanova, koji je mislio da će sa nekoliko stotina glasova „bunjevačkih hrvata“ iz Subotice i okolice (koji gutaju milijune eura hrvatskih poreskih obveznika) preko Bošnjaka iz Sandžaka ući u srbijanski parlament i tamo „zastupati“ Hrvate u Republici Srbiji!

Zadovoljni manipulant

Tako su Bošnjaci iz Sandžaka valjda konačno otvorili oči i Zagrebu kojeg Žigmanov sa svojim odabranim poltronima (bezkralježnjacima iz redova „bunjevačkih hrvata“,  svojih rođaka i prijatelja) godinama obmanjuje, te tako i sve Hrvate svijeta, da je on jedini Bogom dan da se bori za prava Hrvata u Srbiji.

Žigmanova i sve njegove plaćene poltrone nikada nisu niti na jednu funkciju birali Hrvati u Srbiji (sve je samozvano postigao manipulacijama, plagijatima i lažima) i ako bi nekim čudom Srbija donijela zakon o zajamčenim mandatima posljednji čovjek od preostalih 39.107 Hrvata u Srbiji koji bi ih mogao zastupati je Žigmanov (sve vrijeme je sve radio isključivo za svoje osobne interese)!

Dvadesetgodišnjim djelovanjem Žigmanov je potpuno upropastio ovdašnju hrvatsku manjinsku zajednicu i na kulturnom i na političkom planu, kao i samu nekada respektabilnu stranku DSHV!

No, kao kruna pokvarenosti, Žigmanov u hrvatskim medijima izjavljuje da je zadovoljan do sada postigmutim! To se može jedino odnosti na novac zarađen na dugogodišnjem obmanjivanju Hrvata!!!

Miroslav Cakić

Tekstovi u rubrici GLEDIŠTA mišljenja su autora i ne moraju biti u skladu sa stajalištima Uredništva

Povezane objave

S koliko vijaka kotač ne otpada?

HF

Male stvari određuju visoku politiku

HF

SDP podupire Bandića

HF

Milanovićevo je počelo “Mi ili oni”

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više