Hrvatski Fokus
Znanost

Skandal s PfizerGateom

Šokantna priča o zavjeri globalne vlade za skrivanje uništenja imunološkog sustava cjepiva protiv COVID-a

 

Jeste li spremni saznati šokantnu istinu o cjepivima protiv Covida-19? Zdravstvene vlasti diljem svijeta uhvaćene su na djelu kako manipuliraju brojkama u pokušaju da drže javnost u mraku o razornim nuspojavama injekcija. Ne vjerujte lažima i propagandi koju šire vodeći mediji – nastavite čitati kako biste otkrili sve razmjere ovog zataškavanja i stvarni utjecaj cjepiva na zdravlje ljudi. Pripremite se za bombastično otkriće koje će uzdrmati temelje svega što ste mislili da znate o pandemiji.

U studenom 2021. predsjednica Južnoafričkog medicinskog udruženja, dr. Angelique Coetzee (na slici), došla je do “šokantnog” otkrića: Omicron varijanta Covida-19 uzrokovala je blagi oblik gripe u Južnoj Africi. Kao praktična liječnica opće prakse tijekom pandemije, Coetzee je vidjela mnogo slučajeva Omicrona i iz svojih zapažanja zaključila da je to dovelo do blagog oblika bolesti usporedivog s prehladom.

Ali što “blago” znači u kontekstu medicine?

Coetzee je za njemački list Die Welt objasnila da, prema definiciji Svjetske zdravstvene organizacije, “blagu bolest COVID-19” karakteriziraju pacijenti koji se mogu liječiti kod kuće i ne zahtijevaju kisik ili hospitalizaciju. Nasuprot tome, ozbiljna bolest definirana je akutnim plućnim respiratornim infekcijama koje zahtijevaju kisik ili čak umjetno disanje. Coetzee je nastavila otkrivati da su je “europski dužnosnici” pritisnuli da negira tu istinu, vjerojatno zato što to nije ono što su “genski korumpirani dileri droge” željeli da javnost čuje. Unatoč pritisku, Coetzee je ostala postojana u svom uvjerenju da je Omicron blagi oblik gripe koji nije uzrokovao hospitalizaciju ili zahtijevao kisik, a nije akutna respiratorna infekcija poput navodne delta varijante.

“Rečeno mi je da ne kažem javno da se radi o blagoj bolesti. Od mene se tražilo da se suzdržim od davanja takvih izjava i kažem da se radi o teškoj bolesti. Odbila sam”!

Tko su bili tajanstveni “europski dužnosnici” koji su vršili pritisak na predsjednicu Južnoafričkog medicinskog udruženja, dr. Angelique Coetzee, da šuti o blagim simptomima varijante Omicron? Coetzee nije precizirala, ali je otkrila da se suočila s kritikama vlasti u Ujedinjenom Kraljevstvu i Nizozemskoj. Južnoafrički dužnosnici, s druge strane, nisu je pokušali pritisnuti da sakrije istinu.

Čini se da su neki moćni igrači bili odlučni držati javnost u neznanju o pravoj prirodi navodne varijante Omicrona. Što bi mogli skrivati i zašto su bili toliko željni potisnuti tu informaciju? Ovo su samo neka od pitanja koja mole za odgovore u ovoj intrigantnoj priči o zataškavanju i korupciji.
Dr. Coetzee je objasnila – »Ono što sam u jednom trenutku rekla – jer sam bio umoran od toga – bilo je: U Južnoj Africi to je blaga bolest, ali u Europi je vrlo ozbiljna. To je ono što su vaši političari željeli čuti.”

Takve stvari objavljene su u nekoliko izvora vijesti 10. veljače.

U studenom 2021. 23 % stanovništva Južne Afrike u potpunosti je cijepljeno protiv Covida-19. To je značilo da je varijanta Omicron, koja je uzrokovala blagi oblik gripe, utjecala samo na necijepljenu populaciju.

Za razliku od varijante Delta, Omicron nije uzrokovao hospitalizaciju, nije zahtijevao kisik i nije rezultirao akutnom respiratornom infekcijom.

Međutim, te su činjenice prikrivale europske vlade, prema dr. Angelique Coetzee, predsjednici Južnoafričkog medicinskog udruženja.

Tijekom studenog Južna Afrika bila je usred ljeta, u vrijeme kada blagi slučajevi gripe obično nisu dovoljno teški da pošalju ljude u bolnicu u velikom broju. Ipak, u Australiji, još jednoj zemlji južne hemisfere, mnogi su ljudi hospitalizirani s Omicronom. Korelacija između cijepljenja i teških simptoma gripe tijekom ljetnih mjeseci postavlja važna pitanja o sigurnosti i učinkovitosti cjepiva protiv Covida-19. Ova anomalija može se objasniti činjenicom da su te osobe bile potpuno cijepljene, a time i osjetljivije na VAIDS (sindrom imunološkog nedostatka izazvan cjepivom).

Prvi prijavljeni dokazi o potpunom VAIDS-u dogodili su se u Novom Južnom Walesu (NSW) od 1. do 8. siječnja 2022., među službenim vladinim podacima povezanim s varijantom Omicron.

https://expose-news.com/2022/12/29/the-pfizergate-scandal-a-shocking-conspiracy/

Povezane objave

Tumori prostate

HF

Propast Zapada (za)počeo je od Francuske revolucije

HF

Kemijski koktel u maskama za lice

hrvatski-fokus

Novi kurikul povijesti

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više