Hrvatski Fokus
Religija

Kako bi vjernici, svećenici i biskupi trebali adekvatno reagirati na Fiducia Supplicans?

Bergoglio nije pastir, a nisu ni oni koji mu se pokoravaju i slušaju ga

 

Pitamo: Koja je deklaracija Fiducia Supplicans?

To je pobuna protiv Boga i autogenocid Katoličke Crkve.

Tko je njegov autor?

Nevažeći papa Francis Bergoglio i njegov suučesnik Fernández.

Kako katolici moraju reagirati na ovu situaciju?

Jedino rješenje za katoličke vjernike, svećenike i biskupe koji žele biti spašeni je odvajanje od bergoglijske sekte koja zauzima Vatikan. Ovo razdvajanje je čisto evanđeoski zahtjev. Bergoglijev Vatikan više nije Katolička crkva. Bergoglio nije pastir, a nisu ni oni koji mu se pokoravaju i slušaju ga. Gospodin Isus kaže za njih da su lopovi i najamnici koji nisu ušli na vrata, već su se popeli kroz nabor pravovjerja.

Današnja tragedija je hereza papoletrije, koja tvrdi da lažni papa ne smije biti smijenjen s dužnosti, već ostaje valjani papa.

Učenje Crkve osuđuje herezu papolete. Crkveni oci, crkveni liječnici, dogmatski bik Cum ex apostolatus officio, a prije svega Sveto pismo, jasno pokazuju da očiti heretik na sebe crpi Božje prokletstvo, anatemu (Gal 1, 8-9). To vrijedi i za pseudo papu Franju, koji propovijeda drugačije, sodomsko anti-evanđelje. Sveto pismo kaže da čak i ako sam apostol ili čak anđeo s neba propovijeda drugačije učenje od onoga koje nam je dao Isus Krist – neka bude proklet. Sveti Bellarmine na to dodaje: “Papa koji je očito heretik prestaje sam biti papa i glava, na isti način na koji prestaje biti kršćanin i član tijela Crkve.”

Fiducia Supplicans je Magna Carta Bergoglijeve sotonske anti-crkve

Što konkretno katolici trebaju učiniti u ovoj situaciji? Potrebno je da se skupina katolika u župi okupi, razjasni što je istina, ode svom svećeniku i jasno mu kaže da se moraju odvojiti od Bergoglijeve strukture koja zauzima vodstvo Katoličke crkve. Svećenik im kaže: “Ako to učinim, biskup će me otpustiti.” Što će mu skupina vjernika odgovoriti? “Ako te otpuste, mi stojimo iza tebe.” Svećenik kaže: “Biskup će uzeti našu crkvu!” Oni će odgovoriti: “Nećemo mu ga dati, a ako nam ga oduzmu silom, naći ćemo se negdje drugdje, a ne više u crkvi. Ali ostat ćemo s tobom.” Ako svećenik kaže: “Moram se pokoriti svome biskupu, a moj biskup je podređen pseudo papi Franji”, vjernici će odgovoriti: “Ako je to slučaj, odvajamo se od vas; Više nisi naš svećenik. Neka oni koji su izdali Krista i njegov put spasenja dođu u vašu crkvu.«

Ako se svećenik probudi i kaže: “U redu, onda ostajem s vama vjernim katolicima. Ujedinit ću se s nekoliko svećenika i ohrabrit ćemo našeg biskupa osobno ili pismeno da se odvoji od Bergogliove sekte s cijelom biskupijom.” To će stvoriti uvjete za prihvaćanje pravog i valjanog pape. Ovo je jedino rješenje.

Ako u biskupiji ima više takvih svećenika koji se ujedinjuju za Krista i dobro učenje, onda se nada da će biskup, koji će imati podršku svećenika i svećenika podršku vjernika, ispuniti svoju dužnost da se odvoji od otpadničkog Vatikana. Međutim, ako se biskup odbije odvojiti, vjerni katolički svećenici i vjernici moraju se odvojiti od njega. Nema drugog rješenja. To ne će biti raskol, već nužan proces štednje. Bergoglio je taj koji uzrokuje raskol, odvajanje od Božjih zakona.

Što bi biskupi trebali učiniti?

Odvojite se od Bergoglskog Vatikana što je brže moguće, zajedno sa svojim biskupijama. To će ustupiti mjesto prihvaćanju zakonitog Pape. To je jedino rješenje danas.

Pravi katolički biskup trebao bi pozvati svećenike za koje zna da su vjerni Kristu i s njima pripremiti odvajanje cijele biskupije od podređenosti otpadničkom Vatikanu. Tada bi trebao pozvati sve svećenike i jasno im objasniti situaciju kako bi shvatili da je jedino rješenje odvojiti se od otpadnika Bergoglia. Naposljetku, može zatražiti od svećenika da javno dignu ruke kako bi pokazali tko je za odvajanje, a tko protiv. Oni koji odluče ostati s Bergogliom zapravo podržavaju anti-evanđelje koje osobu stavlja pod anatemu. Zato neka ih biskup u dogledno vrijeme izbaci iz Crkve i pred vjernicima izjavi da ih se trebaju čuvati, jer više nisu katolički svećenici.

Neodlučni biskup podržava takozvani Overtonov prozor promjene mišljenja. Ako se katolici ne odvoje od Bergoglia, njegovi zločini postat će norma i transformacija u new age anti-crkvu će se ukorijeniti. Ali sada je još uvijek vrijeme spasenja!

Ako je biskup pasivan i tih, primit će zapovijed od Bergoglia da mora blagosloviti grijeh. Ako to odbije, Bergoglio će ga razdvojiti i otpustiti, tako da će takav biskup završiti kao kukavica i izdajnik. Ali ako djeluje u vjeri, postat će heroj i spasiti biskupiju. Čak i svećenici moraju biti svjesni toga. Stoga se moraju ujediniti i u potpunosti podržati svog biskupa u odvajanju od Bergoglia. Moraju čvrsto stati iza njega kako bi povukli ovaj potez koji spašava Crkvu.

Posebno skrećemo pozornost na one biskupe koji su jasno rekli da neće uvesti blagoslov gay parova u svoju biskupiju. Ovaj korak je pohvalan, ali nedovoljan, jer će Bergoglio ukloniti te biskupe jednog po jednog. Stoga je potrebno poduzeti drugi korak: odvojiti se od Bergoglija i njegove sekte. To će stvoriti uvjete za pravog papu.

Ako u ovom određenom srednjem razdoblju, kada je Fiducia Supplicans već izdana, biskup ili svećenik i dalje kaže “u jedinstvu s Franjom našim Papom”, on tako javno izjavljuje da je u jedinstvu s lažnim papom koji je u javnoj pobuni protiv Boga. Zbog toga Božja anatema – prokletstvo – pada na takvog biskupa ili svećenika. Naravno, na isti način, latae sententiae ekskomunikacija vrijedi za njega. Stoga, ako svećenici nastave ispovijedati to jedinstvo, vjernici ih moraju opominjati i upozoriti usmeno i pismeno. Međutim, ako i dalje na misi nastave spominjati jedinstvo s javnim otpadnikom od Krista, odnosno javnim Judom, tada se skupina pravih vjernika mora međusobno složiti, a na takvoj misi, u trenutku kada svećenik kaže, “u jedinstvu s Franjom našim Papom”, trebaju uzviknuti “anatemu” i napustiti crkvu u znak protesta i više ne ići tamo. Neka isto učine u crkvama u kojima biskupi ispovijedaju jedinstvo s pseudopapom.

Ako se biskup ne razdvoji na vrijeme, suspendirat će, da tako kažemo, hrabre svećenike u skladu s Bergoglijevim namjerama. Ako hrabri svećenik ima podršku vjernika, ne smije otići. Pretpostavimo da je prisilno protjeran, neka on i njegovi vjernici formiraju katakombenu Crkvu. Biskup koji će, primjerice, kazniti samo jednog svećenika jer je prestao izgovarati ime heretika Bergoglija u liturgiji pokazuje da se pobunio protiv Krista, stavljajući se tako pod anatemu, prokletstvo (Gal 1, 8-9). U isto vrijeme, on je ipso facto ekskomuniciran latae sententiae. Misa takvog biskupa je nevažeća i njegov blagoslov više ne zaziva Božji blagoslov, već prokletstvo, to jest duhovnu tamu. Svećenici i vjernici moraju se odvojiti od takvog heretičkog biskupa; Inače, ako ih on vodi, završit će u vječnom prokletstvu! (bcp)

Povezane objave

SOLUS CATHOLICUS – Kult i njegove mračne konstrukcije

HF

Postmodernizam i kula babilonska

HF

Svjedok vjere Juro Radman

HF

Papa Franjo prima one koje podržavaju LGBT

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više