Hrvatski Fokus
Društvo

Pobjednik 71. Zagrebačkog festivala je ToMa s pjesmom ‘Voljet ćeš opet’

Fantastičnim nastupom oduševio je cijelu dvoranu

 

Ovogodišnje 71. izdanje najdugovječnijeg hrvatskog festivala održano je proteklog petka u prepunoj dvorani zagrebačkog HoB-a u kojoj su bili brojni autori i izvođači koji su izvodili svoje pjesme uživo.

Nagradu za najbolju pjesmu i izvedbu prema žiriju Zagrebačkog festivala osvojio je ToMa za pjesmu ‘Voljet ćeš opet’, autora Aljoše Šerića. Fantastičnim nastupom oduševio je cijelu dvoranu, žiri te gledatelje pred malim ekranima i zasluženo osvojio glavnu nagradu. O pobjedniku festivala odlučivao je stručni žiri koji su činili Vanna, Urban, Matija Cvek, Ana Miščević i Željko Barba. Nagradu mu je uručio umjetnički ravnatelj Zagrebačkog festivala, Branimir Mihaljević.

ToMa svoje iznenađenje na pozornici nakon proglašenja nije krio, a evo što je rekao nakon što su mu se slegli dojmovi: ”Drago mi je da je pjesma ‘Voljet ćeš opet’ prepoznata od strane struke na ovogodišnjem festivalu. Ne krijem sreću jer mi se ostvarila želja za suradnjom s Aljošom pa mi je posebno drago da se ova priča zaokružila jednom lijepom i respektiranom nagradom. Sama nagrada mi je jak vjetar u leđa za projekte koje pripremam za skoru budućnost i radujem se vidjeti reakcije kolega i pratitelja u svemu što radim dalje” – rekao je ToMa.

Na festivalu je bilo sveukupno 20 izvedbi, a među brojnim izvođačima nastupili su i Milošev feat. Nikolina Kovačević i Cota G4 koji su se istaknuli te večeri svojim vrhunskim nastupima.

ToMa je nedavno objavio i spot za pjesmu ‘Voljet ćeš opet’ autora Filipa Gržinčića koji možete pogledati na Dallasovom YouTube kanalu, a pjesmu možete poslušati i na svim streaming servisima.

Anđelka Felja

Povezane objave

Tko nam je ukrao nadu?

HF

Treba li zemlja danas junaka?

HF

Zdravstveni odgoj u školama neuspješan

HF

AFORIZMI – Bara je svinjama more

hrvatski-fokus

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više