Hrvatski Fokus

Ultimativno oružje (toplinsko, klimatološko, geofizičko, psihološko i gensko) za masovno uništenje

 
 
Chemtrailje kemijski vlaknasti trag gotovo nepoznatog bio – kemijskog sastava – kancerogene aluminijske čestice, soli barija itd. koji ciljano iza sebe ostavljaju mlazni avioni) u kombinaciji sa sustavom američkog HAARP-a (High Frequency Active Auroral Research Program – Program aktivnog auroralnog istraživanja visoke frekvencije) zaokružuje program apsolutne kontrole nad fizikom i metafizikom „ljudskog korova“. Naime, aluminijske čestice chemtraila stvaraju fine vodljive slojeve kako bi se elektromagnetski signali HAARP-a mogli bolje prenositi i usmjeravati na pojedina područja. Praktički, operacija chemtrail potrebita je kako bi se sa što manje energije postigao što veći učinak. Sustav HAARP-a radi s jakim elektromagnetskim signalima od par milijuna vati, izrazito niske frekvencije kako valovi ne bi „probili ionosferu (ionizirani sloj u planetarnoj atmosferi koji sadrži elektrone i pozitivne ione na visini od 50-600 km) i otišli u svemir.
http://hrvatski-fokus.hr/wp-content/uploads/2014/02/haarp-hipas-poker-flat-hlms-the-radiation-database.jpg
Što je ustvari HAARP? Pravim imenom to je ultimativno oružje (toplinsko, klimatološko, geofizičko, psihološko i gensko) za masovno uništenje. Projekt radi na principu istraživanja Nikole Tesle o prijenosu energije ionosferom. Službeno to je sasvim nešto drugo! Projekt  HAARP-a predstavljen je 1992. godine kao jednostavna znanstvena stanica u kojoj će se preko radio valova istraživati područja visoke atmosfere (ionosfera i magnetosfera), nešto slično onome što ima i Rusija te europske zemlje članice konzorcija EISCAT (European Incoherent Scatter Radar), čija je stanica smještena u Norveškoj. Zanimljivo je da je sustav tog demonskog čuda „predvidio“ punih dvadeset i pet godina ranije Isaac Bonewits (1949.-2010.). Bonewits je bio jedini koji je priznat kao magičar na službenoj akademskoj razini sveučilišta u Berkeleyu, a u svojim radovima je sintetizirao znanost s magijom.
 
Stanica je izgrađena daleko od očiju javnosti, na planini okruženoj bujnom šumom u mjestu Gakona na Aljasci. Na prostoru od 13 hektara izgrađeno je 180 visokih aluminijskih stupova i šest generatora ukupne snage od preko tri milijuna vati. Na stupovima su postavljene goleme dvostruke antene za niske frekvencije od 2,8-7 megaherca i visoke od 7-10 megaherca. Zbog svoje velike snage ove antene mogu emitirati elektromagnetske valove do visine od 350 kilometara. Danas diljem Planeta postoji oko 150 stanica HAARP-a. Jedna je u Srbiji, u selu Beljina, pedesetak kilometara od Beograda.
 
Federacija američkih znanstvenika pod pritiskom javnosti morala je priznati da se sustav HAARP-a pored proučavanja polarnih komunikacija i istraživanja aurore borealis (polarne svjetlosti) koristi i u vojne svrhe, ali ne kao razorno oružje (?). Službeno su nabrojani „obrambeni“ ciljevi SAD-a u koje se svrhe rabi HAARP: komuniciranje s podmornicama na ekstremno velikim dubinama pomoću radijacija ekstremno niske frekvencije (ELF valovi), prodiranje u zemljino tlo radi pretraživanja skrivenih tunela ili podzemnih skrovišta, zaštitite SAD-a od zrakoplova i interkontinentalnih balističkih raketa, uništenje neprijateljskih satelita, raspoznavanje vrste projektila koji se približavaju američkom teritoriju, ometanje i onemogućavanje bilo kakve komunikacije na određenom području itd.
http://hrvatski-fokus.hr/wp-content/uploads/2014/02/illuminati_chemtrail.jpg
Pored ovih općih „obrambenih ciljeva“, superiorna rasa eugenika sustavu HAARP-a namijenila je i druge zadaće. Jedna od ključnih stvari u postojanju programa HAARP-a je upravo zagrijavanje atmosfere, jer se zagrijavanjem mijenja provodljivost ionosfere i utječe na njene prirodne električne struje. Naime, emitiranjem signala u više slojeve atmosfere (100-350 km) dolazi do zagrijavanja ionosfere. Zagrijana ionosfera postaje divovski ekstraniskonaponski (ELF) radio odašiljač, a sustav HAARP-a prekidač atmosferskog elektriciteta kojeg se poput dugmeta može isključiti ili uključiti. Što to ustvari znači? Elektromagnetski valovi odbijanjem i povratkom na Zemlju iz pregrijane atmosfere imaju penetracijski učinak koji može izazvati različite klimatske pojave: plimne valove, uragane, oluje, orkane i sl.
 
To znači da „Veliko oko“ utječe na klimatske nepogode, kada i gdje to poželi. Postoje indicije da je uragan Katrina 2005. godine radi određenih pokusa namjerno pojačan i skrenut s prirodne putanje da bi pogodio New Orleans. Slične opravdane sumnje vrijede i za uragan Sandy u 2012. godini. Teoretičari urota tvrde da je pomoću HAARP sustava od obične tropske oluje, točno u vrijeme velike plime kako bi posljedice bile katastrofalnije, stvoren razorni uragan koji je pogodio istočnu obalu SAD-a. Postoje dva razloga zašto je umjetno isprovocirana ta superoluja koja je ostavila pustoš u utvrdi republikanaca, New Jerseyu. Prvi je da potakne gospodarsku aktivnost u SAD-u jer ulagači s Wall Streeta te oni iz MMF-a i Svjetske banke moraju nekud sa svojim novcem! Drugi je razlog političke naravi. Očito su se „crni vračevi“ u posljednji tren predomislili glede izbora za predsjednika SAD-a. Bolje je da na prividnom čelu SAD-a bude Kissingerov „lutak na koncu“ Barack Obama nego već pomalo „paunasti“ i sebeljubivi mormon Mitt Romney. Izjavama kako će „jako i brzo“ pomoći svojim sunarodnjacima nastradalim u uraganu izvrsno se snašao „brižni“ Barack Obama i dobio naklonost „hipnotiziranih“ američkih birača…
http://hrvatski-fokus.hr/wp-content/uploads/2014/02/9556EISCATmain.jpg
Kao što se utječe na klimatske pojave u atmosferi, moguće je utjecati i na određene poremećaje pod zemljom. Zbog sposobnosti ciljanih elektromagnetskih valova niske frekvencije da prodru u „utrobu zemlje“, kao i duboko ispod vode, pronalazeći „neprijateljske“ bunkere, podzemne instalacije, raketne sustave i dr., sustavom HAARP-a omogućeno je izazivanje određenih ciljanih tektonskih poremećaja, potresa i sl. (potres na Haitiju 2010., potres na Novom Zelandu 2011., potres u Iranu 2012. godine, itd. najvjerojatnije su izazvani sustavom HAARP-a.). Ako već, oponašajući Boga, gospodari „života i smrti“ pokušavaju HAARP sustavom rukovoditi procesima u atmosferi i ispod zemlje, možemo samo zamisliti što sve čine na zemlji. Kuda usmjeravaju kemijske oblake koje formiraju svojim djelovanjem te druge industrijske zagađivače? HAARP-om se upravlja biološkim procesima na zemlji, a tako i zdravljem planetarnog puka.
 
Osim što HAARP vrlo učinkovito djeluje u suradnji sa operacijom Chemtrail, on je i vrlo moćan okidač raznih živih virusa pohranjenih u „ljudskom korovu“ bilo vakcinacijama ili zaprašivanjima. On ima i vrlo moćno psihotronsko djelovanje koje se zasniva na interferenciji sa signalima ljudskog mozga. Američki znanstvenik hrvatskog podrijetla Andrija Puharich (1918.-1995.) otkrio je da ako ljude izložimo frekvenciji od 7,83 Hz, frekvenciji kojom prirodno vibrira Zemlja, ljudi imaju normalne osjećaje tipa „osjećam se dobro“. Međutim, ako ih izložimo višoj frekvenciji (10,8 Hz) izazvati ćemo nasilno ponašanje, dok niža frekvencija (6,6 Hz) provocira depresiju. To praktički znači da „Veliko oko“ putem elektromagnetskih valova iz sustava HAARP-a utječe na središnji živčani sustav te dirigira raspoloženje „ljudskog korova“ na  Zemlji. Cjelokupne narode stvaraju depresivnim i letargičnim, agresivnim i buntovnim ili pak radosnim i zadovoljnim (lako je prepoznati kakav je hrvatski narod). Stvaraju žive mrtvace – zombije. Svakom prema „potrebi i zasluzi“! [Korišteni dijelovi iz knjige Eugenia i ljudski korov (2013.)]
 

Mladen Lojkić

Povezane objave

Jasenovac nije bio samo ustaški (radni) logor

HF

SLUČAJ PRGOMET – Tragom Kujundžića

HF

Što to znači biti Hrvat?

HF

Laže Nemanja kao i njegovi mentori

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više