Hrvatski Fokus

Samo izdaj(n)icama smeta pjesma "Bojna Čavoglave"

 
 
Profesore Đikiću, respektiram vašu težnju za istinom i pravdom u hrvata. Protiv sam plagijata, i ne želim držati 'lojtricu' plagijatorima, ali ne želim biti "niti prepravedan ni bezbožan", samo razuman. Plagijat navodni ministra Barišića je samo jedna od mnogih još 'loptica spremnih' za igru. Ova 'loptica igre' pete kolone ima za cilj nered na hrvatskom terenu. Pravi motiv je ostvarenje dubljih i krajnjih ciljeva, a ti su udar i rušenje predsjednika Vlade RH Andreja Plenkovića, Vlade i Sabora i predsjednice hrvatske države.
http://hrvatski-fokus.hr/wp-content/uploads/2017/01/i1215.photobucket.com_albums_cc510_britch999_balkan-war_R-3552499-1335011177.jpg
Da nije to ovaj put navodni plagijat, moguće bi izmislili i nacrtali svastiku na Trgu bana Jelačića u Zagrebu i organizirali onda tamo miting stotina financiranih udruga kako bi ti licemjeri i lažovi napunili Trg prosvjedom kao protiv fašizma! – da optužuju međunarodno priznatu Hrvatsku, te da režiraju i kreiraju neki novi exclusive live uz pratnju HTV-ova 'fašistoidnog cirkusa' na Filozofskom faksu u Zagrebu ili nacionalističko-ustaško po njima i njihovim lažima 'ukazanje Thompsona i Čavoglava i sve laži oko časnog pozdrava ZDS. (https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=342257276174140&id=100011696102670).
 
U tijeku fašističke agresije JNA-srbo-četnika na Hrvatsku 1990-ih, rušenja, paljenja, silovanja i ubijanja po Vukovaru, Škabrnji i širom RH, časna, plemenita Thompsonova pjesma bila je podstrek hrvatskim braniteljima i narodu, 'himna domoljublja i spremnosti obrane svoga doma, obitelji i Hrvatske od fašističke agresije na RH'. Na ponos da se je pjeva u Hrvatskoj i svugdje u Svijetu. Analizirajte te sjajne riječi u kontekstu događanja 1990-ih agresije na Hrvatsku, rušenja, vatre i ubijanja nevinih ljudi i žena.. Pjesma svakako treba uči u školske i studenske uđbenike povijesti i Domovinskog rata.
 
Tu pjesmu danas agresori fašišti JNA-srbo-cetnici i 'njihovi ostaci i spavači peta kolona' u RH koji su izgubili svoj fašistički agresivni rat u Hrvatskoj zovu koje li podvale i laži, provokacije fašističkom pjesmom . To je samo dokaz koliko lažu, izvrću istinu i mrze Hrvatsku, hrvate i sve hrvatsko. Pupovca, Radina i mrzitelje Hrvata i Jude, a posebno one danas u RH koji su 1990-ih sudjelovali u pobuni i agresiji na Hrvatsku podsjeća pjesma "Bojna Čavoglave" na njihove zločine za koje se mnogi ni danas ne kaju, i uznemiruje njihovu savjest tim fašistima. I koje li bahatosti, drskosti oni bi zabranili u RH nešto što ih podsjeća na njihove nečasne radnje. Malo morgen, družino! Nikad pa ni tad, jer je Hrvatska iznad svega vašeg agresorskog fašizma koji će lustracija rješiti trajno u RH.
 
Njima smeta i spomen ploča poginulim hrvatskim braniteljima u Jasenovcu HOS-ovcima, potpuno ispravno i postavljena iz pijeteta žrtvama ahresije na RH. Zaato im smeta. Jer dovodi u opasnost njihov mit laži o broju i narosnostima pojedincima koji su tamo stradali. Na tome tolalitaristi grade sve laži da bi lažima sotonizirali NDH onda a Hrvatsku danas. Tomu treba reći stop! Moj pijetet svakoj žrtvi nevinoj u Jasenovcu, Židovu, Srbinu, Hrvatu, Ciganu… od 1941. do 1951. godine. A u Jasenovcu se pod Titovom paskom znamo i postoje svjedoci ubijalo Hrvate od 1945. do 1953. godine. I to istinski tek sve treba istražiti i utvrditi.
 

Tonko Martinis

Povezane objave

JUG PROTIV SJEVERA – Građanski rat na hrvatski način

HF

Srbijanski dojam o Titi

HF

Ivo Josipović potpada pod Prekršajnu odgovornost za promicanje ideologija suprotnih Ustavu RH

hrvatski-fokus

Hej Pit, i to je Amerika!

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više