Hrvatski Fokus
Hrvatska

Culej o grobaru hrvatskoga školstva

Uime Partije iz škole je izbacivao vjernike, odbio liječiti branitelje…

 
 
Stevo Culej, slavni hrvatski branitelj, a sada saborski zastupnik HDZ-a, u Hrvatskom saboru govorio je o Željku Jovanoviću, bivšem ministru znanosti, obrazovanja i športa iz redova Partije, SDP-a, koji je to vrijeme sve radio da uništi hrvatsko školstvo, hrvatsku znanost, a posebice hrvatski šport. Culej je tom prilikom rekao i ovo:
http://hrvatski-fokus.hr/wp-content/uploads/2017/02/i.ytimg_.com_vi_11mZ015Vjtk_maxresdefault.jpg
Stevo Culej
 
„Ministar Željko Jovanović je za svog savjetnika, dok je bio ministar, uzeo ljubavnicu-djevojku svog političkog kolege i stavio je na savjetničko mjesto s plaćom od 12 tisuća kuna bez prethodnih uvida u njezine sposobnosti". I taj ministar čitat neke portale poput Indexa i u Saboru ih citira protiv svoga kolege. Isto tako taj kolega za njega nađe nešto. Uime Partije iz škole je izbacivao vjernike, odbio liječiti branitelje, a potom trgovao lijekovima i šlag na kraju – proganjao svojeg kolegu koji je s Crkvom za Božić otišao u Pariz. I to je nama bio ministar i sada s te svoje bivše funkcije nama govori o vršnjačkom nasilju, zanemaruje 7000 potpisa kolega i djelatnika kako bi zaštitio nerad te iste savjetnice s plaćom od 12 tisuća kuna koja je supruga, ljubavnica ili što već od njegovog kolege. Ili onu koja je zadužena za zdravstveni odgoj s rezanjem šnitica kruha ''što tanje da vas bude manje“.(v.h.)

Povezane objave

Ubijanjem Radića ubijalo se ideju

HF

Zakon o negacionizmu

HF

Kad je bal nek je maskenbal (2)

HF

Udbaške metode su teško dokazive

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više