Hrvatski Fokus
Gledišta

Vrijeme za hrvatski nacionalni pokret

Poziv na organiziranje javnog prosvjeda upozorenja vlasti i oporbi

 
 
U komentaru na analizu Davora Dijanovića o stanju u Ministarstvu vanjskih poslova, objavljenom na portal Direktno.hr, povratnik iz Australije i generalni konzul u mirovini Antun Babić pozvao je sve hrvatske domoljubne udruge i istaknute pojedince da organiziraju masovni javni prosvjed protiv hrvatske vlasti i oporbe, jer ni jedni ni drugi ne čine gotovo ništa da se zaustavi pakleni plan koji ima za cilj uništiti hrvatski narod i Hrvatsku pretvoriti u provinciju kojom će isključivo vladati stranci. Evo što je u njegovom komentaru na facebooku rekao Antun Babić:
http://hrvatskifokus-2021.ga/wp-content/uploads/2017/02/cdn-static.rtl-hrvatska.hr_image_prosvjed-cirilica-zagreb-e87f41fdb4ed6928da8f0740c7d47f7a_view_article.jpg
“Radi se o vrlo dobroj analizi jednog od najaktivnijih i mislećih mladih hrvatskih intelektualaca, koji će u budućnosti biti jedan od nositelja svekolikih društvenih promjena u Hrvatskoj. Nažalost, stanje u MVEP-u i našoj domovini Hrvatskoj daleko je lošije nego što je to moguće i zamisliti. Mnogi od nas pokušavamo individualnim radom upozoriti na katastrofu koja nas čeka. Više je nego očevidno da takvim individualnim i malo učinkovitim naporom nećemo ništa promijeniti ni za sto godina. Ne preostaje, stoga, ništa drugo nego da se sve domoljubne udruge i istaknuti pojedinci, u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini, ujedine u zajednički hrvatski nacionalni pokret i što prije organiziraju masovni javni prosvjed upozorenja vlasti i oporbi. Ni vlast ni oporba ne čine ništa vidljivo da se zaštite nacionalni interesi hrvatske države i spasi hrvatski narod od demografskog nestanka. Jednostavno, nije dovoljno držati govore po svijetu o tome kako treba rješavati stanje u susjednim državama. Potrebna je, već zakašnjela, konkretna i djelotvorna akcija u domovini. Nemojmo biti naivni da će to netko drugi za nas učiniti.
 
Već je davno prošlo dvanaest sati. Urušavanje hrvatske države i nestanak hrvatskog naroda odigravaju se pred našim očima. Mi Hrvati, i samo mi, bit ćemo odgovorni ukoliko barem ne pokušamo zaustaviti taj pakleni plan uništavanja Hrvatske i hrvatskog naroda. Budimo spremi bez puno uvjeta stati jedan uz drugoga i jedan iza drugoga. Više nije važno tko je vođa, jer nam prijeti ozbiljna opasnost da će u Hrvatskoj ostati samo tzv. vođe, a hrvatskog naroda ne će biti. Mi Hrvati u Australiji, u tuđoj zemlji, znali i bili sposobni organizirati mirne javne prosvjede na kojima je bilo i po nekoliko desetaka tisuća prosvjednika. Nema nikakvog razloga da jedan takav snažan prosvjed upozorenja hrvatskim vlastima i oporbi ne organiziramo i mi danas u našoj samostalnoj hrvatskoj državi. To će zapravi biti test jesmo li uistinu zabrinuti za sudbinu Hrvatske i nas Hrvata ili imamo neke druge uloge tj. jesu li nam daleko važniji osobni interesi i umišljenost u osobnu veličinu od sudbine hrvatskog naroda?”
 

Antun Babić

 

Tekstovi u rubrici GLEDIŠTA stajališta su autora i ne moraju biti u skladu sa stavovima Uredništva

Povezani članci

Negativna selekcija u svemu što je hrvatsko

HF

HDZ nelegalno vlada od 5. srpnja 2020.

HF

Od Barešića do Krole

HF

Niti trećina srpske manjine ne glasuje

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da ste s ovim u redu, ali ako želite možete se odjaviti i ne prihvatiti. Prihvati Pogledaj više...