Hrvatski Fokus
Najnovije vijesti

Istanbulska konvencija – mućak dokument

Pod krinkom borbe protiv nasilja nad ženama podmeću borbu protiv tradicionalnih obiteljskih vrijednosti

 
 
Hrast – pokret za uspješnu Hrvatsku apelira na sve hrvatske zastupnike u Europskom parlamentu da glasuju protiv ratifikacije Istanbulske konvencije. Taj međunarodni ugovor, koji je pravno jači od hrvatskih zakona, ugrožava vrijednosti koje temeljno određuju hrvatski narod, a samim time ugrožava hrvatski nacionalni identitet.
http://hrvatskifokus-2021.ga/wp-content/uploads/2017/09/061614LGBTcover.jpg
Hrast se svesrdno zalaže za borbu protiv svakog  nasilja, a pogotovo protiv tako strašnog nasilja kao što je nasilje nad ženama i djecom. Vjerujemo da, što se tiče osude tog nasilja, postoji konsenzus svih društveno političkih čimbenika u Hrvatskoj. Stoga bismo trebali stvarati i ratificirati dokumente koji bi bili općeprihvaćeni, pa time i učinkoviti, a ne dokumente poput Istanbulske konvencije koji pod krinkom borbe protiv nasilja nad ženama podmeću borbu protiv tradicionalnih obiteljskih vrijednosti. Tako Istanbulska konvencija traži od država potpisnica borbu protiv svih društvenih stereotipova, onih negativnih ali i onih pozitivnih, poput braka te klasičnih roditeljskih i obiteljskih odnosa. Na meti tog agresivnog i isključivog dokumenta tako će biti i veći dio hrvatske kulture, tradicije i običaja te temelji kršćanstva. Hrast – pokret za uspješnu Hrvatsku čvrsto će i bezkompromisno stajati u obrani i promociji hrvatskog nacionalnog identiteta, hrabro prokazujući ovakve „mućak“ dokumente i boreći se stvarno protiv svakog nasilja.
 

Predsjedništvo stranke Hrast – pokret za uspješnu Hrvatsku

Povezani članci

Humanitarni koncert u Lisinskom

HF

Slovenija drži pod okupacijom dio Hrvatske

HF

Kafić u kojem je Hasanbegović pobijedio

HF

Gospodine Plenkoviću, ispunite obećanja

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da ste s ovim u redu, ali ako želite možete se odjaviti i ne prihvatiti. Prihvati Pogledaj više...