Hrvatski Fokus
Aktualno

Neutemeljene Predsjednične poruke

Opasno priklanjanje predsjedniku Vlade

 
 
Na sastanku tzv. Araillos skupine na Malti hrvatska predsjednica je rekla da je obrazovna reforma u Hrvatskoj ispolitizirana. To naknadno otkrivanje tople vode Kolinde Grabar-Kitarović nije problem, problem je nastao u trenutku kada se priključila – dakako iz političko-pragmatičnih razloga – Andreju Plenkoviću u rušenju postjokićevske (projugoslavenske-globalističke i anacionalno-protuživotne) hrvatske ekipe koja se ozbiljno prihvatila kurikulne reforme.
http://hrvatskifokus-2021.ga/wp-content/uploads/2017/09/slovenska_vojska_0.jpg
Osim što se Predsjednica priklonila onome dijelu hrvatske izvršne vlasti kojoj je cilj učiti hrvatsku djecu na globalističkim anacionalnim i protuprirdnim zakonima života, ona se osramotila i huškačkim rječnikom obrušila na glavnoga hrvatskog geostratega Davora Domazeta-Lošu. Još na Malti režimskim novinarima je rekla, i hrvatskoj javnosti poručila: "Čim sletim večeras potpisat ću razrješenje Domazeta Loše. Njegove su posljednje izjave potpuno neprihvatljive, neodgovorne i raspiruju stanje među državama koje zahtijeva racionalno i odgovorno ponašanje, a ne izazivanje incidenata". Ništa od ovoga ne stoji u Predsjedničinoj izjavi. Ona zasigurno nije pročitala ono što je Domazet-Lošo u cjelini izjavio. A on je rekao istinu. Slovenija je, geopolitički gledano, „prirepak Hrvatske“.
 
Samo treba znati i pratiti suvremenu geostrategiju koja se mijenja iz dana u dan. Drugo, nije se Domazet-Lošo neprimjereno ponašao. On je samo analizirao ponašanje Slovenaca, koje je za svaku osudu. Prije svega sastanak njihova parlamentarnog odbora za pokretanje rata protiv Hrvatske od čega su se prestrašili i Plenković, i Grabar-Kitarović i odmah ponudili Sloveniji cijelu Savudrijsku valu. Nakon još jednog slovenskog zveckanja oružjem, hrvatski izvršno-politički dvojac pristat će i na granicu na Mirni, što znači da i zadovoljavanje velikoslovenskih apetita i predavanje im otoka u Riječkom zaljevu – Krka, Lošinja… – nije daleko. I, treće, ne raspiruje stanje među državama Domazet-Lošo, nego ga raspiruju svi čelni slovenski političari, što znači da Predsjednica valjda misli da smo svi mi glupi, ili ona stvarno ništa ne zna.
 
A što se tiče dolaska Hrvatske vojske u Ljubljanu za 48 sati, pa i to je točno, jer pješaštvu – u normalnoj vojnoj akciji – treba jedan dan za osvajanje 50 kilometara neprijateljskoga tertitorija, a od Sutle do Ljubljane je neznatno više od stotinjak kilometara. To bi joj savjetnici, bz obzira kakvi su, već jednom trebali reći.
 

Pavao Blažević

Povezani članci

HRVATSKA ZBILJA – Brat protiv brata

HF

Glavni tajnik HAZU-a dobar srpski učenik

HF

Prema rezoluciji EP-a Milanović je lustriran

HF

Hrvatski standardni jezik stalno kopni

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da ste s ovim u redu, ali ako želite možete se odjaviti i ne prihvatiti. Prihvati Pogledaj više...