Hrvatski Fokus

Pobunjenicima u SDP-u smeta sin poginuloga hrvatskog branitelja

 
 
Trese se i čini se da ne će ni stati do konačnog komadanja političke stranke, u svemu nasljednice Komunističke partije, SDP-a Hrvatske. Zatresla ju je neka unutarnja "balvan revolucija" koja u mnogo čemu podsjeća na velikosrpsku "balvan revoluciju" iz devedesetih godina prošlog stoljeća. Sličnost esdepeove unutarpartijske "balvan revolucije" s onom velikosrpskom je u činjenici da pojedini partijski članovi esdepa ne prihvaćaju demokratizaciju partije, kao što ni velikosrpski balvan revolucionari nisu prihvaćali, i nisu nikad prihvatili demokratizaciju Hrvatske. A demokratizacija Hrvatske bila je moguća jedino kroz njeno oslobađanje, osamostaljenje i neovisnost.
http://hrvatski-fokus.hr/wp-content/uploads/2017/09/AP_17033122321127.jpg
No, to velikosrpski balvan revolucionari nisu htjeli, i nisu ni danas prihvatili, i zato kao i onda i danas balvan revolucionare po euronatovskoj Hrvatskoj. To se događa i esdepeovoj partiji čiji pokušaj demokratizacije i kidanja veza s komunističkim totalitarističkim režimom ne prihvaćaju neki njezini drugovi. Oni se boje demokratizacije partije, jer demokratizacija partije znači i lustracija članova. Onoga momenta kada je njen predsjednik čestitao sklapanje braka novinaru drugih političkih i svjetonazorskih, domoljubno hrvatskih pogleda, a koji su za esdepeovce neprihvatljivi i  nepoznati, nacionalistički, fašistički, endehaovski, počeli su se između stavljati politički balvani na put partije, napose na put njenog vođe. I opet neka „slučajnost“ tih dviju "balvan revolucija", obje su započele u ljeto, u vrijeme turističke sezone kako bi se turistima reklo, Hrvatska je za vas nestabilna i nesigurna zemlja.
 
I ne bi nikoga u Hrvatskoj brinula esdepeova unutarnja balvan revolucija da se ona ne izvodi vrlo planski u izabrano vrijeme i uvijek sa istim ciljem od istih balvan revolucionara. A to je znak da se SDP dijeli i raspada po nacionalnim granicama, nikako po ideološkim. Partija se dijeli na demokratske kroeuropeiste na jednoj i balkanske balvanrevolucioniste na drugoj strani. Opravdano cijepanje Partije potvrda je onoga što se zna u hrvatskoj javnosti, a to je da u Hrvatskoj komunizam i komunisti nisu prošlost. Oni su zapravo hrvatska i prošlost, i sadasnjost, a kako se razvija politički tijek bit će i budućnost. Nije uzalud bivši SDP-ov vođa kazao da će stvarati pakao demokratsko izabranoj hrvatskoj vladi, naslijednici Tuđmanove stranke koja je sa hrvatskim braniteljima i pomirbom velikog broja podijeljenog naroda i oslobodila, osamostalila i euronatoizirala Hrvatsku.
 
Ne bi hrvatski narod brinula nacionalna dioba SDP-a, pa i KPH-e je bila također nacionalno podijeljena, da se ne pobojava kosovaca i udbaša iz njenih redova da tu podjelu prenesu na razinu Hrvatske, i hrvatskih građana. A to im i jest cilj, jer uvijek kad Hrvatskoj krene bolje "crveno crni" đavoli se ubacuju i izvode akcije zaustavljanja. Stoga su i digli "balvan revoluciju" jer na putu zaustavljanja Hrvatske, u potpune europske i natovske integracije, u periodu snažnih previranja i opasnosti koje prijete svijetu, pobunjenicima u SDP-u smeta sin hrvatskog branitelja na čelu partije. To je razlog SDP-ove nacionalne podjele i cijepanja.
 

Vinko Đotlo

Povezane objave

Ante Zvezdaš u Ujevićevu gradu

HF

Kandidati se odnose prema biračima kao da su s “posebnim potrebama”

hrvatski-fokus

Oni, koji ju ne vole i nisu je stvarali, imaju Hrvatsku

hrvatski-fokus

Policija progoni Hrvate na Neretvi

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više