Hrvatski Fokus

Ostavite Nešu u Partiji. Dajte mu da što više (i)stupa. Nahranite ga, napojite ga

 
 
Vidim napalo Stazića zbog prijedloga da Istrani (on kaže talijanski "Istrijani" postupe kao Katalonci. Budala, ne zna kako će Katalonci proći, nu ne dirajte Stazića budalu, on je neznalica koja dobro i temeljito uništava Partiju. On je Hrvatskoj koristan, što više boravi u Partiji, tim prije će se ona lustrirati. Nije njemu do "ocepljenja" Istre, njemu je do ostanka bilo gdje, pa i u „ocepljenoj“ Istri – Brijunima. I Tito je od Istre najviše koristio Brijune, pa i Nešo računa: kad bi se Istra „ocepila“, a on zaslužan, njemu i Radojici Malom bi doživotno tamo bilo besplatno. Ni sedam kuna, ni sedam lira, ne znam već čega. Ništa, a sve teče.
http://hrvatski-fokus.hr/wp-content/uploads/2017/10/s-l225.jpg
Zašto je Stazić, zašto bi za postkomuniste barem trebao biti budala  koje se hitno trebaju riješiti, a za antikomuniste koristan kreten kojega trebaju čuvati „k'o zjenicu oka“? Evo još jednoga razloga. Zato što je Tito, po raznim dokazima, bio i u Kataloniji i tamo se bavio unutarkomunističkim obračunima, na strani staljinista, a protiv trockista – pojednostavljeno, pri čemu je Katalonija, hajde recimo – pala. Komunisti i Stazić se hvale kako, Tito ponajviše, Hrvatskoj su pridonijeli i Istru, a sad bi ju neokomunjarac Stazić pustio niz vodu, hrvatsku pokrajinu koja je pradomovina antifašizma, još dok je Tito bio u „pelenama“, komunističkim svakako. Koja lakoća  „pridonošenja“ i „odnošenja“? Maca dala, maca uzela. Stoga ostavite tog Stazića u Partiji. Dajte mu da što više (i)stupa. Nahranite ga. Dakako, napojite ga. Baš me zanima što bi mu savjetovao ćaća Mato?
 

Tomislav Gradišak

Povezane objave

Jakovina – izazivač nereda iz fotelje

HF

Tko brani fašizam i tko napada antifašizam?

HF

HRT protiv rezolucije Europskoga parlamenta

HF

I točno je da imamo hrvatsko-četničku Vladu

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više