Hrvatski Fokus
Aktualno

Istina o Istanbulskoj konvenciji

Potpišite PETICIJU protiv ratifikacije Istanbulske konvencije!

 
 
Poštovani!
Do kraja godine predstoji nam rasprava o ratifikaciji Istanbulske konvencije. Ta bi ratifikacija predstavljala udarac na kršćanske vrjednote i značajan korak u rastakanju zdravog okružja za život naših obitelji i naše djece.
Želite li (možda zvuči nevjerojatno, ali to se već događa u nekim zemljama):
• da nastavnica u školi upita Vašu kćer je li ona sigurna da je žensko ili bi radije birala da je muško?
• da se službeno nećete više moći nazivati majka i otac već „roditelj 1“ i „roditelj 2“?
• da Vašem sinčiću teta u vrtiću lakira nokte i oblači haljinicu kako bi „isprobao“ osjeća li se bolje kao djevojčica?
• da se ukinu odvojene ženske i muške svlačionice, muški i ženski wc-i?
• da se obitelj i brak između žene i muškarca počnu i službeno tretirati kao nepoželjna „tradicija na temelju rodnih stereotipa“?
To sve donijela bi nam Istanbulska konvencija koja, pod krinkom borbe protiv nasilja nad ženama, pokušava „na mala vrata“ ugurati „rod“ i rodnu ideologiju ne samo u hrvatsko zakonodavstvo već i u obrazovanje i medije!
http://hrvatskifokus-2021.ga/wp-content/uploads/2017/10/vjencanje-donat-8-2.jpg
Zato Vas pozivamo da se pridružite građanskoj inicijativi Istina o Istanbulskoj!
 
1. Na stranici www.istinaoistanbulskoj.info možete pročitati sve o građanskoj inicijativi, o razlozima neprihvatljivosti Istanbulske konvencije i o posljedicama rodne ideologije u svijetu.
2. Potpišite PETICIJU protiv ratifikacije Istanbulske konvencije!O rezultatima peticije izvijestit ćemo predsjednika Vlade i Hrvatski sabor. Važno je da se što više ljudi usprotivi, zato potaknite i svoje ukućane i prijatelje da se potpišu!
3. Ako nam možete pomoći da u Vašem mjestu ili župi organiziramo tribinu, javite nam se sa svojim podacima na kontakt info@istinaoistanbulskoj.info! Poslat ćemo Vam materijale (ppt prezentacija, letci, plakat). Malim angažmanom svakoga od nas možemo puno učiniti.
 
Svakako proslijedite ove informacije svojim prijateljima! Podržite i širite inicijativu i na facebooku!
 

Kristina Pavlović, prof., predsjednica udruge Glas roditelja za djecu – GROZD i članica organizacijskog odbora građanske inicijative Istina o Istanbulskoj konvenciji

Povezani članci

Hrvatski narodni sabor protiv sotonizacije Hrvata u BiH

HF

Molitva sokoli

HF

Čestitka Hrvatskomu fokusu

hrvatski-fokus

Neprimjereni sadržaji u lektiri (5)

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da ste s ovim u redu, ali ako želite možete se odjaviti i ne prihvatiti. Prihvati Pogledaj više...