Hrvatski Fokus
Aktualno

Ujedinili se hrvatski domoljubi

Suradnja Hrasta, Hrvatske konzervativne stranke i Bloka za Hrvatsku na saborskim izborima

 
 
Polazeći od višedesetljetne potrebe za okupljanjem i suradnjom hrvatskih suverenističkih i nacionalističkih snaga te imajući na umu pogubnost prividnog dvostranačja koje vladajućim oligarhijama, pa i sadašnjoj vladi Republike Hrvatske kao svojevrsnoj trgovačkoj hrvatsko-srpskoj koaliciji, omogućuju upravljanje nacionalnom sudbinom na način koji se ogleda u teškim demografskim, političkim, gospodarskim i kulturnim posljedicama kojima svjedočimo iz dana u dan, političke stranke Hrast – pokret za uspješnu Hrvatsku, Hrvatska konzervativna stranka i Blok za Hrvatsku postigli su sporazum o suradnji na saborskim izborima da će na predstojeće izbore za zastupnike u Hrvatskom saboru izaći zajednički, u okviru platforme Hrvatskih suverenista koju osim navedenih političkih stranaka čine i predstavnici udruga, građanskih inicijativa te brojni istaknuti pojedinci; da će bez odgađanja pozvati sredstva javnog priopćivanja, agencije za ispitivanje javnog mišljenja i sveopću javnost, da u nadolazećem razdoblju potpisnike političke platforme Hrvatskih suverenista promatraju, prate i procjenjuju kao cjelinu.
http://hrvatskifokus-2021.ga/wp-content/uploads/2019/12/sp3.jpg
Sporazum su potpisali Ladislav Ilčić, predsjednik Hrasta, Hrvoje Zekanović, saborski zastupnik Hrasta, Marijan Pavliček, predsjednik Hrvatske konzervativne stranke i Zlatko Hasanbegović, predsjednik Bloka za Hrvatsku.
 

Vid Hinković

Povezani članci

Srpski revizionizam – prikrivanje vlastitih zločina

HF

Most ili Ćuprija

HF

Tko prijeti smrću Marinku Čavari?

HF

Pantovčak je Kolindina gora, Josipović ju napustiti mora

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da ste s ovim u redu, ali ako želite možete se odjaviti i ne prihvatiti. Prihvati Pogledaj više...