Hrvatski Fokus
Aktualno

Jednoga dana više ne će biti sutra

Nepostojanje i nedostatak političkog vodstva, medija, intelektualne klase u Sjedinjenim Državama je potpuno

 
 
Prije nego nego nas idioti u Washingtonu otpuhnu s lica zemlje bolje da idioti shvati da se usklade s činjenicom da je vojska SAD-a sada drugorazredna u usporedbi s ruskom vojskom. Na primjer: mornarica SAD-a je zastarjela s obzirom na sposobnosti manevriranja ruskog nadzvučnog projektila Zircon. Na primjer, brzina promjene putanje ruskog interkontinentalnog balističkog projektila Sarmat poništava američki ABM sistem. Jedan Sarmat je dostatan da zbriše Veliku Britaniju ili Francusku ili Njemačku ili Teksas. Dovoljno ih je dvanaestak da zbrišu Sjedinjene Države Amerike.
http://hrvatski-fokus.hr/wp-content/uploads/2017/11/Prp9u7JD_400x400.png
Paul Craig Roberts
 
Zašto to ne shvaćaju? Na primjer: ruski tenkovi se ne mogu usporediti s američkim. Na primjer: uvježbanost ruskih trupa i njihova spremnost i velika motiviranost ne može se usporediti s američkom vojskom koja je iscrpljena u 16 godina besmislenih i frustrirajućih ratova na tko zna kojoj točci zemaljske kugle. Ako SAD završi u katastrofalnom ratu s vojno nadmoćnijom silom to će biti grješka Hillary Clinton, Demokratske stranke, bivšeg direktora CIA-e Johna Brennana i vojno sigurnosnog kompleksa, prostituiranih medija, američke progresivne ljevice koja je potpuna kretenizirana identitetnom politikom, udružena s neokonzervativnim ratnim huškačima protiv predsjednika Trumpa i koja ga spriječava da normalizira odnose s Rusijom. Bez normalnih odnosa s Rusijom nuklearni Armagedon nam svima visi nad glavom kao damoklov mač.
 
Zar ne shvaćate koliko su štetni, zaprepašćujući, neobjašnjivi, besmisleni i neodgovorni Demokratska stranka, tiskani i TV mediji, sigurnosno vojni kompleks za koje bi se pretpostavilo da nas trebaju štititi a koji s liberalno progresivnom ljevicom ruku pod ruku neokonzervaticima vode k uništenju ljudske vrste?Otkuda toliki otpor normaliziranju odnosa s nuklearnom silom? Zašto čak i Zeleni uskaču u zadnji vagon protiv Trumpa? Zar Zeleni ne shvaćaju posljedice nuklearnog rata?! Otkuda toliko ludilo, tolika bezumnost u zbacivanju predsjednika koji je htio normalizirati odnose s Rusijom? Zašto ovo pitanje nije predmet javne rasprave? Nepostojanje i nedostatak političkog vodstva, medija, intelektualne klase u Sjedinjenim Državama je potpuno. Ostatak svijeta mora naći neki način da zaustavi Washington prije nego zlo uništi život na zemlji.
 

Paul Craig Roberts, http://www.zerohedge.com/news/2017-10-30/paul-craig-roberts-goes-there-one-day-tomorrow-wont-arrive(engl. prevela prof. Kornelija Pejčinović)

Povezane objave

Bill Gates i dalje planira depopulirati planet Zemlju cijepljenjem

hrvatski-fokus

Kazalište bez maske

HF

Masonsko divljanje u tunelu

HF

Gorane Radmane, 7. veljače tvoji su pobili širokobriješke franjevce!

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više