Hrvatski Fokus

Smrću Slobodana Praljka – umrla je pravda u Den Haagu

 
 
Danas je krepao Haaški sud. U posljenjem danu svoga sramotnog više od 2o godina postojanja i djelovanja, ubili su časnog čovjeka našeg generala Slobodana Praljka. Nije mogao podnijeti nepravdu i skončao je vlastiti život. Zbog nepravde učinio je to i Zvonko Bušić. Učinilo je to tri tisuće hrvatskih dragovoljaca. Nepravda postaje nepodnošljivom kad dosegne mjeru kao što je ova danas – 20 godina bez dokaza, bez krivnje, od nepravednoga suda.
http://hrvatski-fokus.hr/wp-content/uploads/2017/11/5tMxl4N.jpg
Ali krivnja je na nama, na našim veleizdajnicima, prema sudu Hrvatskog nacionalnog etičkog sudišta: Stipe Mesić, koji je svjedočio za haaškog tužitelja, Ivo Josipović, koji je uporno dokazivao krivnju Hrvatske za sukobe u BiH, i Vesna Pusić, koja je u Hrvatskom saboru optužila Hrvatsku za agresiju na Bosnu i Hercegovinu. I na dan smrti generala Praljka, likuje nad haaškim presudama i dokazuje da je ovo logičan epilog hrvatske politike prema Bosni i Hercegovini. O takvima je, o hrvatskim izdajicama i štriku za njih, pisao i govorio A. G. Matoš.
 
Dario Kordić, koji je u Haagu osuđen i izdržao je 25 godina u uzama, rekao mi je za posjeta u zatvoru. Da mi nije vjere u Boga i ljubavi za Domovinu, ja ovo ne bih izdržao!“ Slobodan i Zvonko i 300 branitelja nisu izdržali. U ovom teškom trenutku Hrvatski sabor, Hrvatska vlada i Hrvatski Narod moraju učiniti svoje, u ime Žrtava i Istine.
 

Dr. Zvonimir Šeparović, predsjednik HNES-a

Povezane objave

Nitko ne zna gdje je Hrvatska čitaonica!

HF

Sjećanje na Hrvoja Ćustića

HF

“Šuplja” oporba, i “šuplje lekcije” Vlade oporbi!

HF

Zoran Erceg je snimatelj Ratka Mladića

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više