Hrvatski Fokus
Gledišta

Pupovčeva direktiva – ne dirati četnike?!

HDZ-u, ima li te negdje, ili si se i ti počeo ponašati po direktivama Pupovca?

 
 
Navodno, prema podacima iznesenim u emisiji Bujica 26. 2. 2018., djelatnik hrvatske policije Nikola Kajkić je nakon prozivanja visokopozicioniranih dužnosnika SDSS-a, kao osumnjičenih u slučaju likvidiranih Hrvata na Ovčari, pozvan na informativni razgovor, smijenjen sa dosadanje funkcije i sa rada na slučaju rasvjetljavanja likvidacija Hrvata na Ovčari! Citirat ću samo dio rečenoga u navedenoj emisiji Bujica: "SKANDAL NAD SKANDALIMA: Cvitan zatražio micanje Nikole Kajkića sa slučaja Ovčara! Intervenirao Pupovac, nakon što su u istrazi kao osumnjičenici ispitani visoki dužnosnici SDSS-a; jedan potpredsjednik i dožupan!".
http://hrvatski-fokus.hr/wp-content/uploads/2018/03/hqdefault.jpg
Smjenu Kajkića, prema navodima iz emisije, Glavni državni odvjetnik zatražio je na tajnom sastanku u Zagrebu, u Gajevoj – u srijedu 31. siječnja 2018. Cvitanu su se usprotivili ljudi iz vrha MUP-a – ravnatelj policije Nikola Milina, načelnik sektora krim-policije Ante Gudelj i načelnik PU Vukovarsko-srijemske Fabijan Kapular. No, unatoč njihovom protivljenju Dinko Cvitan je i dalje inzistirao na Kajkićevoj smjeni, na sastanku na kojem su bili i predstavnici SOA-e.
 
Pupovčeva protuhrvatska djelatnost je općepoznata, a sve to radi pod egidom "zaštite ugroženih Srba u Hrvatskoj", te radi "borbe" protiv pojava „ustaštva“ i „fašizacije“ Hrvatske?! Budući da je Pupovac sa svoja dva "drugara" član Plenkovićeve koalicije "zvane" 78 ruku u Saboru, te nakon što je na Pupovčev poticaj donesena sramotna Deklaracije o nesnošljivosti prema mnajinama u Hrvatskoj, i nakon njegovog 'trčkaranja' do Beograda na svaki "četnički dernek" i po direktive iz Beograda, sada je nakon ove 'direktive ' Pupovca Cvitanu – Ne dirati četnike!, jasno da s hrvatskom politikom, hrvatskim političarima, Hrvatskom vladom i hrvatskom javnošću, hrvatskom policijom i hrvatskim sudstvom nešto suštinski nije u redu!
 
I valja postaviti pitanje: Tko zapravo vlada i upravlja Hrvatskom? Pupovac i njegovi velikosrpskom ideologijom inficirani istomišljenici, i razni antife koji su protuhrvatski raspoloženi, ili legalno izabrana hrvatska većinska vlast i hrvatska većina u Saboru? Postavlja se i pitanje zašto niti jedan lojalni Srbin, dapače sudionik Domovinskog rata na hrvatskoj strani, nije niti na jednoj funkciji u srpskoj manjinskoj zajednici, ili u hrvatskom političkom životu ? Čak su za Pupovca i 'njegove' drugare' takvi Srbi nepoželjni, 'nekvalitetni' Srbi, i 'izdajnici' srpstva! A Pupovac je započeo i kampanju za stvaranje neke 'zajednice srpskih općina ili što li već", vjerojatno kao uvod u kasniji zahtjev za stvaranje 'autonomnih' srpskih pokrajina, da bi postigao ono u miru što nisu mogli postići ratom protiv Hrvatske!
 
Svaki je zločin zločin, ma tko ga počinio nad bilo kim, i to treba sankcionirati, ali kada se po Vukovaru slobodno šeću, i u njemu slobodno žive oni koji su likvidirali Hrvate na Ovčari, i silovali hrvatske žene za vrijeme 'svoje Krajine', te se tim ženama smiju u lice srećući ih na ulici, a hrvatska vlast to nonšalantno "previđa" i čak im dopušta da budu na funkcijama u Hrvatskoj i vode politiku u Hrvatskoj, onda je nešto opasno poremećeno u Hrvatskoj. Na štetu Hrvata, a u korist agresora na Hrvatsku i u korist bivših četnika. Srpsko-četnička dernekovanja po Hrvatskoj postaju uobičajene "zabave" onih kojima Hrvatska država predstavlja trajnu "kost u grlu", a skidaju se spomen-obilježja hrvatskim braniteljima palim u borbi protiv četničkih protuha.
 
Matrko Perković Thompson dobro pjeva i pita se – "…jesu li nas prevarili…?", a odgovor je pri ovakvom stanju stvari samo jedan – jesu, prevarili su nas koji smo htjeli neovisnu Hrvatsku, i vas koji ste se borili i ginuli za tu Hrvatsku! A prevarili su nas beskralježnjaci, koji bi za opstanak na vlasti koalirali i sa onima kojima koji ovu državu ne osjećaju svojom, i koji bi učinili sve protiv ove države, samo da dokažu da je ovo sad nevaljalo, ustaško, fašističko i protusrpsko! HDZ-u, ima li te negdje, ili si se i ti počeo ponašati po direktivama Pupovca? Ako ovo što se radi ne prekineš na vrijeme, nestat ćeš sa političke scene i biti zaboravljen, kao da te nikada nije ni bilo !
 

Laslo Torma

 

Tekstovi u rubrici GLEDIŠTA stajališta su autora i ne moraju biti u skladu sa stavovima Uredništva

Povezane objave

Jesu li hrvatski birači izabrali Stipu Mesića za predsjednike Republike Hrvatske?

hrvatski-fokus

Krivi savjeti i savjetnici hrvatskoj predsjednici

HF

Manipulacije lažnog broja birača

HF

Od Savkina opisa mitinga 1971. u Srbu do agresije

hrvatski-fokus

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više