Hrvatski Fokus
Najnovije vijesti

Novopečena hadezeovka čestita Uskrs!

Ne možete služiti Bogu i premijeru koji pati od anemije

 
 
Irena Petrijevčanin Vuksanović, odnedavna članica HDZ-a čestitala je Uskrs na svome facebooku (https://www.facebook.com/search/top/?q=irena%20petrijev%C4%8Danin%20vuksanovi%C4%87): Mir, međusobno razumijevanje, ljubav prema bližnjemu… želim nam svima! Sretan vam Uskrs! Tko veli da je u svjetlosti, a mrzi brata svojega, u tami je sve do sada. Tko mrzi brata svojega, u tami je, u tami hodi i ne zna kamo ide jer mu tama zaslijepi oči” (1 Iv 2, 9-11). Nakon ovih čestitki uslijedila je opravdana salva komentara. Pogledajmo ih.
http://hrvatski-fokus.hr/wp-content/uploads/2018/03/satanic-fashion-main_article_image.png
Boris Sotošek Draga gospođo, ogroman broj vjernika misli da je BOG udaljen od naših srca nekoliko svjetlosnih godina, ali to Vam nije tako. Bog je u nama i bit će i na ratifikaciji Istanbulske konvencije u Hrvatskom Saboru. Bog će biti prisutan u dušama kršćana u Hrvatskom Saboru i Vi ga možete zatajiti. Vi ćete odlučiti.
 
Christina Kike Musac Ništa vama Uskrs ne znači. Vi Kristu ne vjerujete dok glasate za IK.
“Nijedan sluga ne može služiti dvojici gospodara. Ili će jednoga mrziti, a drugoga ljubiti; ili će uz jednoga prianjati, a drugoga prezirati.
Ne možete služiti Bogu i bogatstvu.” Luka 16
 
Nikola Pažanin Čestitate najveći katolički blagdan, a radite protiv Božjeg zakona i samu sebe ste izopćili iz Crkve. Nerazumijem?
 
Joja Dedaković Prvo lažu da u IK nema rodne ideologije, a onda se ograđuju od toga čega 'nema' interpretativnom izjavom koja je APSOLUTNO BEZVRIJEDNA kad je IK u pitanju, jer interpretativna izjava NIJE sastavni dio Ugovora IK koji se potpisuje. IK je međunarodni Ugovor iznad zakona RH u kojem je interpretativna izjava, a čl. 78. IK jasno kaže da nikakve izjave oko rodne ideologije ne vrijede.
Učine to u vrijeme Korizme i na sve to nam imaju obraza čestitati Uskrs plaćenom objavom.
Naš Franjo ne počiva mirno!
 
Marin Saric Svi vi koji ćete dat glas za IK ekskomunicirali ste se iz crkve. Prema kanonu crkve nalazite se u teškom grijehu i ne bi trebali primat pričest. Ukoliko to napravite to je još jedan teški grijeh.
 
Željko Blokirani Stanić "Čestitali" ste vi nama s "Istanbul. konvencijom".
Mašala hanuma Irena Petrijevčanin Vuksanić mašala i aferim.
 
Franjo Bilder Boze koje licemjerje i prevara, cestita Uskrs i zagovara Istanbulsku, valda misli da smo svi bedaki.
 
Stella Gabrić Tko god pridonosi da se Istanbulska konvencija ratificira, ne može se zvati Kršćaninom. Ali ipak Vam želim sretan Uskrs u nadi da ćete spoznati što činite.
 
Maja Seka Sekanić Ma sram vas bilo i lijeve i srednje i desne, ujedinili se protiv Crkve i krscana.
 
Jela Bosankić Oni koji ljube Isusa neće stati uz sotonu a to je Istanbulska konvencija
 
Mara Buntić I Vama sretan Uskrs i ne branite me sotonskom Istanbulskom nego riječima Božjim.
 
Marija Kušec Zar i ti sine Brute?!
Cestitate Uskrs, a glasate za sotonu..
 
Igor Zovak Mislim da vam je malo admin zakazao! Imate dosta neugodnih komentara koji dovode u sumnju vašu odanost KC! Kako reče Gospodin "Nijedan sluga ne može služiti dvojici gospodara. Ili će jednoga mrziti, a drugoga ljubiti; ili će uz jednoga prianjati, a drugoga prezirati. Ne možete služiti Bogu" i premijeru koji pati od anemije (op.a.)
 
Mile Milanović Gospođo sotona je ovladao s tobom!
 
Marija Stojić Gospođo, ako vam i vašima do sada nije jasno, vi ste u latae sententiae kazni izopćenja iz Katoličke Crkve. Ne znam kome čestitate Uskrs? Odnosno kojem rodu i narodu. Ali vidimo se na sljedećim izborima ili u vašem slučaju, ne vidimo…
 
Mirjana Anić Sretan i Vama i da Vas Bog prosvijetli!!
 
Mario Babin Koje licimjerno čestitanje.. Papa i cijela kršćanska zajednica vidi da u konvenciji postoji,, rodna ideologija,, samo vi koji vam je fotelja draža od svega ne.. Citiram papu Franju,, Istambulska konvencija je…. Ideološka kolonizacija.. A ne glumiti vjernika
 
Danica Macanga Gledajte i promatrajte Isusova djela koja je radio za života na zemlji. Ne postoje samo sretni događaji nego i ružni događaji u životu. Ostajemo skromni i svjesni jer ćemo se približiti Kraljevstvu Božjem. Ne uzdizati sebe, nego Gospodina Boga uzdizati. "Blago onome tko se zbog mene ne pokoleba!"
 
Pero Perić Hvaljen Isus gospođo draga. Kad već volite citirati Bibliju onda se potrudite pa pročitajte i dobro razmislite kako je završio Juda (onaj koji je izdao Isusa Krista) a lako ćete pronaći u sebi Judu i mnogo Juda u vrhu svoje stranke, u Saboru RH i sve do jednoga u Vladi RH:
 
Josip Batinic Zar nam stvarnooo ovo radite?? Uskrs po rodnoj ideologiji izopačenosti… nervjerojatno do kuda sežu granice istanbulske konvencije..
 
Luka Perkovic I vama sretan Uskrs. Još nije kasno da idućih dana postupite po savjesti, a ne po naredbi ljudi kojima je ovladao zloduh. Siguran sam da možete skupiti hrabrosti…
 
Biserka Matković Pešut Neka Gospodin svrati svoj pogled na Vas https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/f80/1/16/1f64f.png

Povezane objave

Saša “šlepa zavrtanj na autoputu”

HF

Hrvatska se razara – iznutra

HF

Beograd ne želi tiskati hrvatske udžbenike

HF

Presuda i sram zbog drugih

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više