Hrvatski Fokus
Religija

Ostvaruje se najava Moamera el Gadafija

Službena objava kraja Europe kakvu mi znamo

 
 
Da bi se kultura održala dulje od 25 godina, mora postojati određena stopa nataliteta od 2,11 djece po obitelji. Sve ispod toga i društvo će nestati. Gledano kroz povijest, nijedna kultura se nije spasila nakon što joj je stopa rodnosti pala na 1,9 djece. Stopu od 1,3 nemoguće je preokrenuti jer bi trebalo 80-100 godina da se sama ispravi, a nema ekonomskog modela koji bi održavao društvo tijekom toga vremena. Drugim riječima, ako od dva para roditelja svaki par ima po jedno dijete, a ako svako to dijete dobije po jedno dijete, bit će četiri puta manje djece nego baka i djedova. Ako se samo milijun djece rodi 2010., teško je imati dva milijuna odraslih koji će ući u svijet 2030. Kako se populacija smanjuje, tako će i društvo i kultura postupno nestajati.
http://hrvatski-fokus.hr/wp-content/uploads/2018/05/20160725-Muslim-Popultaion-in-Europe-640.jpg
 
Stope nataliteta država EU-a:
 
Francuska 1,8
Engleska 1,6
Grčka 1,3
Njemačka 1,3
Italija 1,2
Španjolska 1,1
 
31 država EU-a ima stopu nataliteta u prosjeku 1,38. Povijest nam govori da je ove stope nemoguće preokrenuti. Za nekoliko godina Europa kakvu mi znamo prestat će postojati. Ali populacija Europe se ne smanjuje. Zašto? ISLAMSKA IMIGRACIJA! Od ukupnog populacijskog rasta Europe od 1990. godine naovamo 90 posto je islamska emigracija. Francuska, dakle, ima stopu nataliteta 1,8, a muslimani u Francuskoj 8,1. Južna Francuska, povijesno gledano jedna od regija s najviše crkava na svijetu, sad ima više džamija nego crkava. 30 oisto stanovništva mlađe od 20 godina su muslimani. U većim gradovima poput Nice, Marseillesa, Pariza taj broj je narastao na 45 posto. Do 2027. godine 1 od 5 Francuza bit će musliman. Za samo 39 godina Francuska će biti islamska republika.
U zadnjih 30 godina u Velikoj Britaniji je broj muslimana narastao s 82.000 na 2,5 milijuna. To je povećanje od 30 puta!!! U Velikoj Britaniji sad ima više od 1000 džamija, mnoge od njih su bivše crkve. U Nizozemskoj je 50 posto novorođenčadi muslimanskog podrijetlla i za 15 godina pola stanovništva Nizozemske bit će muslimani. U Belgiji 25 % novorođenčadi čine muslimani. Belgijska vlada je ustanovila da će 1/3 sve djece rođene u Europi biti muslimanske vjeroispovijesti za samo 15 godina.
 
U Rusiji ima 23 milijuna muslimana. Svaki peti Rus je musliman. Za nekoliko godina 40 % ruske vojske bit će muslimani! Njemačka vlada prva je o tome javno prozborila. Tendencija pada (njemačke) populacije više se  ne može zaustaviti. Njemačka će biti muslimanska zemlja do 2050. godine. Ubijeni libijski vođa Moamer el Gadafi izjavio je: "Postoje znakovi da će Alah osigurati pobjedu nad Europom bez mačeva, bez pušaka, bez osvajanja. Ne trebamo teroriste, ne trebamo bombaše samoubojice. 50 milijuna muslimana (u Europi) pretvorit će je u muslimanski kontinent za sljedećih nekoliko desetljeća." Godine 2007. bilo ih je 52 milijuna, a za 20 godina taj broj će se udvostručiti na 104 milijuna.Katolička Crkva nedavno je objavila da ju je islam nadmašio brojem registriranih vjerni ka. Za 5-7 godina islam će biti dominantna religija na svijetu.
 

Vlado Glavaš

Povezane objave

Apostoli Tadej i Bartolomej

HF

HBK i laici 2000. godine

HF

Armenski sakralni objekti (I.)

HF

Hvala ti, Bože

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više