Hrvatski Fokus
Gledišta

Lustraciju čeka zločinački komunizam

Hrvatska država je dužna sama utvrditi sve povijesne istine i predstaviti ih svijetu

 
 
Ustaštvo je u Hrvatskoj davno osuđeno. Ono što nije osuđeno i što čeka osudu – lustraciju je zločinački režim komunizam. Komunizam je najveće zlo 19. i 20. stoljeća i ostavio je najviše zla i žrtava iza sebe. Nažalost hrvatski narod i danas ima problema sa ostatcima komunizma, koji se od sramote veličine svojih zločina presvukao u antifašizam. Dok god u Hrvatskoj ovako glasna šačica komunističkog nasljeđa bude preko inozemnih i domaćih tzv. novina i novinara trovala svojim škrabotinama i lažima hrvatsko društvo, hrvatsko društvo ću tonuti u svakom pogledu i iseljavati se. Mnogi izvana i unutra upravo koriste i podržavaju takvu vrstu izdaje, jer radi se o izdaji i po raznoraznim tzv. medijima koji su pronosili laži i obmane, e da bi ovladali hrvatskim nacionalnim dobrima. Do sada im je to dobro išlo.
Image result for jugo-komunizam
Zadnji je čas, da se svi skupa probudimo i shvatimo o čemu se ovdje radi. Svi oni dobro znaju, da u Hrvatskoj nema ni u od ustaštva kao ni f od fašizma, ali tim lažima pokušavaju nas držati u pokornosti, da nas potpuno razbaštine. To se dalje ne smije događati. Hrvatska država je dužna sama utvrditi sve povijesne istine, predstaviti ih svijetu, ali mora prestati biti žrtva laži i obmana. Hrvatska država mora početi ozbiljno reagirati i kažnjavati lažna i obmanjujuća pisanja i govor po svim temama, jer to je destrukcija hrvatskog društva, a služi za lov u mutnom. LUSTRACIJA komunističkog nasljeđa. Uostalom to pokazuju i ostale zemlje, koje su provele lustraciju. Odgovorna vlast u Hrvatskoj primarno mora provesti LUSTRACIJU.
 

Mare Marić, https://www.index.hr/vijesti/clanak/njemacki-list-se-raspisao-o-ustaskim-zlocinima/2013589.aspx

 

Tekstovi u rubrici GLEDIŠTA mišljenja su autora i ne moraju biti u skladu sa stajalištima Uredništva

Povezani članci

Gordijev čvor hrvatskoga pravosuđa

HF

Četničke bradonje divljaju po Hrvatskoj

HF

Kohorstove neutemeljene povijesne ocjene

HF

Trebalo je imati samo malo poštovanja prema Hajduku, Splitu, Dalmaciji, tj. Hrvatskoj

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da ste s ovim u redu, ali ako želite možete se odjaviti i ne prihvatiti. Prihvati Pogledaj više...