Hrvatski Fokus
Gledišta

Neki novi matematički Krleža

Nije slučajno Hrvatska u ovakvoj političko-diplomatskoj žabokrečini

 
 
Pečariću, zvani Pečka, ne s… i bolje zatvori WC jer već jako smrdi, nisam nikada bio zlopamtilo ali još mi duboko u sjećanju kako si me primitivno napao u kampanji KGK 2015. kada sam ukazivao na neke njene nedostatke, takvu vrstu primitivizma rijetko sam vidio i doživio. A onda ono tvoje prijeteće pisanje ne tako davno i kako drugi mandat nikada ne će dobiti i naravski ne tvoj glas, tipično za primitivnog guzoliza tvoje vrste i sad ovaj tvoj istup glede gospođe profesorice Kornelije PEJČINOVIĆ i Ive BIONDIĆA, nedavno isto tako glede dr. Vlatke MATKOVIĆ, dokazuje kako je tvoj nivo i znanje na nivou nekog banalnog đilkuša i da si sramota za svaku "akademsku" zajednicu prepun hedonizma, gdje jasno dokazuješ svojim primjerom zašto je RH i njen narod u ovakvoj političko-diplomatskoj žabokrečini i dok je takvih primitivaca kao što si ti, istu nema šanse napustiti! 
http://hrvatskifokus-2021.ga/wp-content/uploads/2018/08/Karl-Kutniak5-660x330.jpg
Karl Kutniak
 
Ti si neka vrsta nekog novoga matematičkog KRLEŽE, koji nije bio u stanju spasiti niti svoja dva spasitelja, dr. Đuru VRANEŠIĆA a još manje dr. Milu BUDAKA, dok to ljudsko smeće upravo njima može zahvaliti svoj i Belin život, a bio je kakti JBT kumpel i per tu! 
 
Dugo sam ovo tvoje primitivno "akademsko" prepucavanje pratio i gledao, tu tvoju nedodirljivost glede svakoga tko ti se usudi reći istinu u oči, gdje se ti odmah pretvaraš u neku vrstu ranjene zvijeri i tvojem omalovažavanju tada nema kraja, jer sva ta tvoja pisanja možeš objesiti mačku o rep, jer su mahom pisana na hrvatskom i to čitaju možda primitivci poput tebe i tu je priči kraj! Ono što napiše prof. PEJČINOVIĆ na engleskom postiže daleko veću rezonanciju nego to tvoje prazno trkeljanje na hrvatskom, razumije se isto kao i moje na njemačkom, ali ti još u svojoj nedodirljivosti nisi ni svijestan, možda ti proradi svijest nekog dana!?
ZA DOM SPREMNI!!!
 

Karl Kutniak

 

Tekstovi u rubrici GLEDIŠTA mišljenja su autora i ne moraju biti u skladu sa stajalištima Uredništva

Povezani članci

Baukova i Šeksova manipulacija biračima

HF

Četničke bradonje divljaju po Hrvatskoj

HF

Uništavatelj hrvatske zajednice

HF

Propagira ono što nikoga ne interesira

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da ste s ovim u redu, ali ako želite možete se odjaviti i ne prihvatiti. Prihvati Pogledaj više...