Hrvatski Fokus
Gledišta

Neki novi matematički Krleža

Nije slučajno Hrvatska u ovakvoj političko-diplomatskoj žabokrečini

 
 
Pečariću, zvani Pečka, ne s… i bolje zatvori WC jer već jako smrdi, nisam nikada bio zlopamtilo ali još mi duboko u sjećanju kako si me primitivno napao u kampanji KGK 2015. kada sam ukazivao na neke njene nedostatke, takvu vrstu primitivizma rijetko sam vidio i doživio. A onda ono tvoje prijeteće pisanje ne tako davno i kako drugi mandat nikada ne će dobiti i naravski ne tvoj glas, tipično za primitivnog guzoliza tvoje vrste i sad ovaj tvoj istup glede gospođe profesorice Kornelije PEJČINOVIĆ i Ive BIONDIĆA, nedavno isto tako glede dr. Vlatke MATKOVIĆ, dokazuje kako je tvoj nivo i znanje na nivou nekog banalnog đilkuša i da si sramota za svaku "akademsku" zajednicu prepun hedonizma, gdje jasno dokazuješ svojim primjerom zašto je RH i njen narod u ovakvoj političko-diplomatskoj žabokrečini i dok je takvih primitivaca kao što si ti, istu nema šanse napustiti! 
http://hrvatski-fokus.hr/wp-content/uploads/2018/08/Karl-Kutniak5-660x330.jpg
Karl Kutniak
 
Ti si neka vrsta nekog novoga matematičkog KRLEŽE, koji nije bio u stanju spasiti niti svoja dva spasitelja, dr. Đuru VRANEŠIĆA a još manje dr. Milu BUDAKA, dok to ljudsko smeće upravo njima može zahvaliti svoj i Belin život, a bio je kakti JBT kumpel i per tu! 
 
Dugo sam ovo tvoje primitivno "akademsko" prepucavanje pratio i gledao, tu tvoju nedodirljivost glede svakoga tko ti se usudi reći istinu u oči, gdje se ti odmah pretvaraš u neku vrstu ranjene zvijeri i tvojem omalovažavanju tada nema kraja, jer sva ta tvoja pisanja možeš objesiti mačku o rep, jer su mahom pisana na hrvatskom i to čitaju možda primitivci poput tebe i tu je priči kraj! Ono što napiše prof. PEJČINOVIĆ na engleskom postiže daleko veću rezonanciju nego to tvoje prazno trkeljanje na hrvatskom, razumije se isto kao i moje na njemačkom, ali ti još u svojoj nedodirljivosti nisi ni svijestan, možda ti proradi svijest nekog dana!?
ZA DOM SPREMNI!!!
 

Karl Kutniak

 

Tekstovi u rubrici GLEDIŠTA mišljenja su autora i ne moraju biti u skladu sa stajalištima Uredništva

Povezane objave

Nakladničko Vijeće NIU Hrvatska riječ

HF

Srpska agresija na Hrvate ne prestaje

HF

Teško lažete i obmanjujete javnost

HF

Nebitno je što se Pupovac nije ispričao

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više