Hrvatski Fokus

Uhićeni Enver Lilić i Hilmo Hodžić

 
 
Vrućih kolovoških dana 2018. u politički do topljenja zagrijanoj Bosni i Hercegovini, izvedena je još jedna u nizu igra uhićenja dvojice od tisuće i tisuće islamskih terorista koliko ih djeluje u tom svom  zaštićenom centru na periferiji, na pragu, Europe. U igri „kruha i igara" u kojoj je kruha sve manje a krvavih igara sa islamskim teroristima sve više, bošnjački mediji uhićenje vjerskih terorista, ratnika koji su iskustvo ubijanja sticali na Bliskom istoku ubijajući i masakrirajući kršćane, gotovo i ne objavljuju. Skrivanje takvih akcija zapravo je i skrivanje islamskih terorista, kršćanofobista koji progonima i zastrašivanjima nastavljaju proces etničkog čišćenja hrvatskih prostora u beha Federaciji. Njihov vrhovni vojni zapovjednik Alija Izetbegović zadužio ih je da nastave tamo gdje je on i njegova zločinačka vjerska muslimanska armija zaustavljena nadljudskim otporom i hrabrošću pripadnika vojne komponente hrvatskog naroda, Hrvatskog Vijeća Obrane.
http://hrvatski-fokus.hr/wp-content/uploads/2018/09/oruzje-krijumcarenje_45568292.jpg
Čak ni upozorenja i prijetnje Svjetske zajednice po zaustavljanju građansko-vjerskog beha sukoba za teritorij, da Bosnu i Hercegovinu moraju napustiti svi mudžahedini i vehabije, isilovci i islamisti, nisu bila dovoljno da opomenu Aliju, a kasnije i njegovim ratnim nasljednicima da zemlju oslobode i očiste od tog danas najprljavijeg terorističkog otrova. I ne samo da je muslimansko, kasnije bošnjačko čelništvo učinilo bilo šta po zapovijedi Svjetske zajednice na protjerivanju dokazanih i potvrđenih islamskih zlikovaca, iz kojih je ostajala pustoš i krv hrvatskih žrtava, već su Izetbegovići kao age i sultani u beha narodima, tim zlikovcima dali i njihov entitet, otvorili vrata novim i mladim na Bliskom istoku, ali i na nekim europskim prostorima potvrđenim teroristima. Dio te danas vrlo organizirane terorističke islamske organizacije su i dvojica, Enver Lilić i Hilmo Hodžić, uhićeni 16. kolovoza 2018. pod znakovitim imenom izvedene akcije „Nišan". U Bosni i Hercegovini je sve u znaku islama, pa i akcije uhićenja terorista. Ne propušta se u ničemu, i nikome drugom i drugačijem da uđe u beha bošnjačku stvarnost, i nedaj Bože pokuša je europeizirati i vratiti u prošlost kada je koliko toliko bila sa svojim nacionalnim i vjerskim posebnostima, koje su bile daleke stotine godina udaljene od ovog terorističkog islama kakav se danas prakticira i živi u Bosni i Hercegovini.
 
Po imenima uhićenih islamista vidi se da su to domaći, bošnjački isilovci naoružani do zuba, za ono kako govori njihov ideološki vođa Bakir Izetbegović „nedaj Bože". Iz viđenog arsenala nađenog oružja kod dokazani i već uhićivani islamisti, iz čega je vidljivo da Bakirove tvornice naoružanja rade već punom parom. Što su te tvornice produktivnije u proizvodnji Bakir je isključiviji, netolerantniji i bahatiji u procesu unitarizacije i islamizacije Bosne i Hercegovine.
 
Islamiste iz stranih islamskih zemalja, ako uopće i ima stranih islamskih zemalja za beha Bošnjake, to su bratski narodi i bratske zemlje, ne smije se ni uhićivati. Oni se štite i ćuvaju kao dobri i vrsni edukatori bošnjačkim učenicima, koji po krvavim slikama sa Bliskog istoka, i onim iz beha gradova u kojima su počinili zločine, Bugojno, Zvornik, Travnik, Konjic, Kakanj, Sarajevo… nadmašuju i svoje učitelje.
 
Bosna i Hercegovina je europski centar za islamske teroriste. U samo jednom svom entitetu, u Gornjoj Maoči, mirno živi stotine kako domaćih tako i stranih isilovaca. U velikoj mjeri žive i od hrvatskih poreznih obveznika. Pristup u taj treći beha entitet zabranjen je europskoj i kršćanskoj civilizaciji, kulturi i toleranciji. Dakako zabranjen je i bosanskohercegovačkim zakonima i jedini pristup u to leglo radikalnog islama, rasadnika terorizma imaju bošnjački politički i vjerski čelnici. Oni koji ih štite i brane od progona. Koliko je taj vehabijski, treći beha entitet zaštićen i čuvan sa svim njegovim isilovcima govori i činjenica malobrojnog, gotovo nikakvog uhićenja pripadnika isila, bilo onih koji se vraćaju sa Bliskog istoka ili onih ratnika za islam okrvavljenih ruku koji od tamo dolaze po zadatku, bilo oni domaći, koji bez ikakvih kontrola žive u tom svom svijetu na beha teritoriju. Samo pod pritiskom Svjetske zajednice kada uvidi da se sprema neki teroristički akt na nju samu, bošnjačko čelništvo odigra neku igru uhićenja onih malih riba iz velikog beha uzgojilišta terorista. Time budu sve ovce na broju i vuk sit.
 
Tako će biti i sada sa uhićenjem dvojice do zuba naoružanih islamskih terorista s bošnjačkim imenom i identitetom. Nakon nekoliko dana kada se prašina slegne beha hod u islamski radikalizam nastavlja se, i uvijek zbog mlakosti Svjetske zajednice agresivnije i brutalnije. To potvrđuju dosadašnja uhićenja islamskih terorista, i zbog te istine među prvim njihovim žrtvama, Hrvatima katolicima, vlada mišljenje da je bolje da Svjetska zajednica se ne igra sa tako brutalnim ubojicama, ako zaista ne misle ozbiljno ih iskorijeniti sa tih prostora i Bosnu i Hercegovinu predati njenim narodima, Hrvatima, Srbima i današnjim Bošnjacima. A nikako ni pedalj isilovcima, ili cijelu Erdoğanu u amanet kako ju je predao ratni zločinac Alija Izetbegović. Ili je možda toj istoj Svjetskoj zajednici to cilj, uhićivati ih kako bi oni kasnije bili agresivniji i brutalniji prema Hrvatima, i na taj način protjerali i taj mali ostatak ostataka katolika. Bit će da je tako.
 
Nezamislivo je, naime, da bi mogla biti tako jaka i snažna islamska teroristička ćelija u Bosni i Hercegovini bez šutnje Svjetske zajednice i pomoći istoj od strane bošnjačkog političkog i vjerskog čelništva. Cijela ta predstava uhićenja islamskih terorista zapravo je predizborna igra zastrašivanja Hrvata, i prisila da glasuju za one „svoje" predstavnike koje će im birati Bošnjaci, jer jedino ih oni mogu zaštiti od islamskih terorista.
 

Vinko Đotlo

Povezane objave

Vojnik i obavještajac, obavještajac i vojnik

HF

Gdje prestaje logika, tu počinje Bosna

HF

Sedamdeseta obljetnica komunističkog ubojstva hercegovačkih franjevaca

HF

Islamski radikalizam na djelu u Tešnju

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više