Hrvatski Fokus

Angelin suvremeni Honeckerov totalitarizam

 
 
Svakim danom Njemačka, a i ostatak Europe, danas napose Bosna i Hercegovina i Hrvatska, su sve izgubljenije, prestrašenije, okupiranije i porobljenije od strane islamski migranata, muslimanskih ratnika u miru,  koji u milijunskom broju ulaze na europsko tlo, najviše na njemačko kamo ih je pozvala i vrata im otvorila Mutti Merkel. I ništa više ne može zaustaviti taj cunamijski islamski val, koji ruši sve europske stečevine, prisiljavajući jednu za drugom europsku članicu, i onu koja to nije i koja vjerojatno ovako (ne)uređena nikada ne će ni biti, da podigne bijelu zastavu i potpiše kapitulaciju bez ikakva otpora. Jer braniti se od te okupacije, pravo na obranu, svim europskim narodima Frau Merkel je zabranila.
http://hrvatski-fokus.hr/wp-content/uploads/2018/11/2-format43.jpg
Angela Merkel i Erich Honecker
 
Na čelu te osvajačko okupatorske muslimanske ofenzive na Europu i europske narode pobjednički stoji Mutti Merkel, koja svaki obrambeni glas Europljana honeckerovski ušutkava, i proglašava neprijateljem globalizma i merkelizma. Mutti Merkel svojim apsolutizmom vladavine u Europskoj uniji poručuje, Europska unija to je Njemačka, Njemačka to je Europska unija. Na suvremeni Honeckerov totalitarizam nema hrabrosti se suprotstaviti ni bilo koji njemački političar, što nameće pitanje, kakav je to politički režim u Merkelinoj Njemačkoj, i kamo ta najutjecajnija suvremena političarka vodi Europsku uniju. Ni migrantska ubojstva njemačkih mladi, i silovanja njemačkih djevojčica, ne smiju pokrenuti nacionalni otpor prema tim eurofobistima i kršćanofobistima.
 
Svaki oblik njemačkih prosvjeda na islamske zločine po Njemačkoj policija Honeckorovim brutalnostima ćuvanja režima gasi. Tisuće njemačkih policajaca naoružanih kao u vrijeme najradikalnijih europskih i svjetskih diktatora jurišaju na njemačke prosvjednike, koji pokušavaju obraniti svoju zemlju i svoj narod, svoje mlade, svoju djecu od migrantskih islamskih terorista. Samo poneki njemački političar uviđa svu tu giga opasnost od islamista koji su u migrantskom jurišu okupirali Europu, Njemačku, a zemlje kroz koje su prošli agresorski su porušili, u Bosni i Hercegovini poput svake okupatorske vojske se utaborili. No ti pojedinci koji tu opasnost vide, ne smiju javno ukazati na nju, a  zbog svog političkog mjesta, koje ovisi o Frau Merkel, ne smiju se pridružiti prosvjednicima.
 
Gledajući sramotni poraz svoje zemlje, i nemoć prosvjednika pred političkom svemoći kancelarke, njemački ministar unitarnjih poslova Horst Seehofer na prosvjede Nijemaca u Chemnitzu gdje su migranti ubili mladog Nijemca kaže: „Da nisam ministar, rado bih se pridružio demonstrantima u Chemnitzu. Problem migracija je „majka svih političkih problema” u Njemačkoj. Umjesto da ministar stane na čelo prosvjednika i bude vođa obrane zemlje, za to ga narod i plaća i čuvanja života svojih građana koji su ga izabrali na tu funkciju, on pokazuje strah kojim ga okovala njegova kancelarka.
 
Kakva bi slika svijeta izgledala, kakav bi nered i kaos vladao u zemljama u kojima se policajci koji su dužni čuvati red i mir ne bi odazvali na poziv da zaustave rušenja, razbijanja, terorizam, kazali da nismo policajci odazvali bi se. I ako se tako brane vrijednosti i sustav u Njemačkoj, samonametnutoj predvodnici Europske unije, a eto vidimo da se brane, onda pod Merkelinom čvrstom rukom, problem migracija majka je svih problema u Europi, zbog toga što se svim članicama i nečlanicama kakva je i Bosna i Hercegovina, brani obrana od tog, u europskoj povijesti, najvećeg i najopasnijeg problema. No, problem je tim veći, što se brani europskim narodima  da problem sami riješavaju i prave ga sve manjim. Problem ne mogu, i naravno ne će, riješiti islamski migranti, oni i dolaze da ga prave i povećavaju, problem može riješiti i od njega se zaštiti samo njegove žrtve Europljani.
 
Nakon što je Mutti Merkel, zajedno sa turskim sultanom Erdoganom,  problem napravila, sada ga izvozi izvan svojih granica i on je postao europski problem. Njemačka je ta koja je u temeljima uzdrmala Europsku uniju, nastojeći da je uruši islamskim migrantima, i učini je politički nestabilnom i nesigurnom. Europska unija politikom nedodirljive njemačke kancelarke pada i raspada se snagom i milijunskim brojem migranata. Da je kancelarka Merkel uistinu htjela  migrantski problem samo u Njemačkoj tada bi za njih slala zrakoplove da ih dovoze, a ne da poput cunamija ruše i osiromašuju zemlje i narode kroz koje prolaze u vojničkim kolonama.
 
Bosna i Hercegovina je najveća žrtva, žrtva do umiranja i nestajanja, Merkel-Erdoganove migrantske politike, rušenja Europske unije i europskih stečevina. Izmijenjena nacionalna i vjerska slika Bosne i Hercegovine, u korist islama i muslimana, bure je atomskog eksploziva koje može da se zapali i pri najmanjem udaru i da Europu zapali i razori više negoli Prvi svjetski rat, koji je i krenuo sa te europske periferije, čija se 100. obljetnica obilježava ovih dana u Parizu.
 

Vinko Đotlo

Povezane objave

Kuda ide BiH?

hrvatski-fokus

Bakirovo cinično “rapidno smanjenje”

HF

Sve je neustavno u neustavnoj zemlji

HF

Na domovinsku ljubav svi imaju pravo

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više