Hrvatski Fokus
Vanjska politika

Propali laboratorij globalističke utopije

Velika većina Šveđana se predala ovoj najglupljoj dogmi

 
 
Relativni uspjeh ekstremne „populističke desnice“ u Švedskoj bio je predvidiv i ne čudi. Naprotiv, rezultat je neobjašnjiv s obzirom da veliki dio švedskog biračkog tijela u koaliciji s DC-socijaldemokratima i umjerenima iznosi 38,8 posto nastavlja vjerovati u socijaldemokrate globaliste = DC – koji su opustošili u istinskom smislu te riječi ovu skandinavsku zemlju svojom popustljivošću tako da ih se može nazvati izdajnicima, onima koji su se odmetnuli od vlastite domovine.
http://hrvatski-fokus.hr/wp-content/uploads/2018/09/yLRlSOK.jpg
"Moderna" Švedska
 
Još je jedna neobjašnjiva činjenica da toliki broj ljudi još poklanja svoju pažnju jednoj političkoj klasi koja je diskvalificirana i koja se, da bi sačuvala svoje prednosti, priklonila direktivama i programima globalističke elite čak i onda kada to predpostavlja mrcvarenje švedskih građana, žrtava agresije, nasiljem koje je izazvano masama islamskih migranata koji čak diktiraju zakone u različitim dijelovima zemlje.Ovo nasilje je ustvari prihvaćeno i skrivano je kad god je to moguće od strane vlasti i to na nezamišljiv način tako da se sve može podnositi kao „manje“zlo.
 
Kako pište Robert Bridge „švedski narod, uvjeren je da je predstavnik „velike moralne sile svijeta“ koji nastavlja s opasnim izazovima prihvaćanja svakog novog kulturnog eksperimenta na svom tlu.“ Ta politika je doista „progresivna“i put je u nacionalnu propast.Izgleda da se dobar dio Šveđana priklonio ovoj krajnosti zahvaljujući nekritičnoj poruci koju prenose vlasti koje propisuju svojim građanima da budu tolerantni prima svakoj kulturnoj modi – posljednjoj nadi globalista – tako da dopuštaju da njihova djeca od četiri godine budu indoktrinirana u predškolskom uzrastu novim pojmovima trans rodne teorije. „Šveđani su postali vrlo aktivni u zastupanju ugradnje mikročipa s vrlo rijetkim raspravama o posljedicama i pitanjima njegovog korištenja. To je zemlja koja je zanesena novim tehnologijama u kojima je davanje osobnih podataka smatrano znakom transparentnosti“, tvrdi AFP/ Associated Press.
 
Švedsko „kulturno eksperimentiranje“je započeto s najluđim multikulturalnim prihvaćanjem islamističkih masa koje su bez mogućnosti integracije u društveni sustav zemlje i završit će se ugradnjom mikročipa. Da bi vladali ljudskim ponašanjem i senzualnošću vlasti šire novu Rodnu ideologiju koja prelazi dugoročno utvrđene granice s odlučnošću da uvjeri prosječnog Šveđanina da prihvati i Transrodni pokret. Posljedica toga je razaranje tradicionalne obitelji.
 
Globalistička utopija o multikulturalnoj državi je prvi poraz ovog „novog društva“ koje ima za posljedicu tužnu stvarnost obilježenu silnim nasiljem kojemu su izložene žene – silovanju, ubojstvima  kojima su uglavnom počinitelji migranti – islamisti salafiti – podsticani u džamijama od strane wahabi imama koji dolaze iz Saudijske Arabije koja je veliki saveznik Zapada.Velika većina Šveđana se predala ovoj najglupljoj dogmi koja je najednostavniji oblik nametnute podmukle ideologije „Novog Poretka“ koji podrazumijva etničko razaranje kao dio utvrđenog plana i koja podrazumijeva odbijanje svakog ideala ili određenog principa koji je u suprotnosti s utvrđenom diktaturom „jednoumlja“.
 
Dok švedske škole provode model neutralnog roda za svoju djecu bande migranata na najbrutalniji način su pojedine dijelove Švedske učinile ograničenim – zabranjenim švedskom građanstvu.Medicinsko osoblje i vatrogasci moraju često imati pratnju policije da bi ušli u „opasna područja“ a posebno u neke dijelove Malmöa, trećeg grada po veličini u Švedskoj. Vlasti sve to umanjuju sterilnim deklaracijama „borbe protiv nereda“ i bez zastoja provode svoju politiku otvorenih vrata skrivajući krivce. Nije usamljen slučaj švedske ministrice kulture, Lene Adelsohn Liljeroth koja je zaprijetila uskraćivanjem potpore onim informativnim medijima koji su kritični prema migracijama. To što je rečena ministrica učinila bilo je prema uputama globalističke strategije koja kriminalizira svako moguće nastajanje kolektivne svijesti koja bi bila suprotna službenom multikulturalizmu. Ovo se događa u svim europskim zemljama uključujući i Italiju.
 
Ipak zdravo odbijanje dijela švedskog društva je u velikom porastu i to okviru jedne anti-establishment stranke. To je nova politička stvarnost. Stranka je, ironično, uzela ime „švedski demokrati“ za  koju kažu da ima tzv. neonacističke korijene. To je mišljenje onih koji su se odmetnuli od stranke koja želi zaustaviti migraciju i održati referendum o članstvu u Europskoj uniji.Uspon „švedskih demokrata“ koje podržavaju oni koji su protiv imigracije odslikava pobjedu stranke desnice, populističke, anti-establishment i u drugim zemljama a ne samo u Italiji, Francuskoj, Njemačkoj, Poljskoj, Mađarskoj, Sloveniji i Austriji. Ovo je val koji odbija globalističku politiku u cijeloj Europi i predstavnici globalizma će ga teško zaustaviti.
 

Luciano Lago, http://www.controinformazione.info/page/2/

(s tal. prevela prof. Kornelija Pejčinović)

Povezane objave

Oslo ne da planinski vrh Halti

HF

Financijska kriza na vidiku

HF

Kako Europska unija rasipa novac

HF

Ubijanje Boga i Crkve u ime nove ideologije transhumanizma

hrvatski-fokus

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više