Hrvatski Fokus

Sve su federacije uvijek totalitarističke tvorevine

 
 
Federacije su izum veliki i moćni svjetskih sila, kako bi se udovoljilo okupatorskim težnjama brojnijeg naroda u takvim zajednicama. One su se uvijek stvarale poslije krvavih građansko vjerskih ratova za teritorij, kako bi se malobrojniji narod zaustavio na putu oslobađanja, suvereniziranja i teritorijaliziranja, te ponovo vratio u sužanjstvo brojnijeg naroda u tim tvorevinama.
http://hrvatski-fokus.hr/wp-content/uploads/2018/09/que1.jpg
Federalne tvorevine su stoga razarajuće oružje brojnijeg naroda u osvajanju prostora i porobljavanju malobrojnijih naroda. Stoga su te zajednice uvijek ispunjene velikom međusobnom mržnjom federalnih partnera, nestabilnošću, velikim političkim podrhtavanjima i kasnijim krvavim raspadanjima. Federacije su tvorevine zabilježene jedino na politički brdovitom, nemirnom i stalno nacionalno vjerski kipućem Balkanu. Svijet ne želi da se taj dio Europe i svijeta uredi, stabilizira i postane prostor mira nacionalnih država. Ne zna se primjer federacije negdje drugdje osim na prostoru bivše Jugoslavije i danas Jugoslavije u malom, Bosni i Hercegovini.
 
Koliko je svijet nepravedan prema tim prostorima i narodima koji tamo žive govori činjenica da se odmah, dok se još i nije bila razvalila u komade i komadiče jufederacija, stvorilo, zapravo oživilo „Jugoslaviju u malom", beha federaciju. Jufederaciju su stvorile europske zemlje i Amerika, one je  čuvale i njegovale kao branik od komunističke, staljinističke, totalitarističke Rusije. U te neodržive okvire ugurali su veče nacionalne i vjerske, kulturne i civilizacijske, razlike negoli su između njihovih nacionalnih država, i kontinenata. Vidjelo se, međutim, odmah da takva tvorevina, koja je bila volja stranih čimbenika i samo jednog federalnog naroda, srpskog, nema budućnost, ali ni mirnu i prosperitetnu suvremenost. Bio je to „čardak ni na nebu ni na zemlji“, koji je osiguravao privilegije i okupatorske apetite Srbima, a drugim narodima, napose hrvatskom, postala tamnica, oličena u Golom otoku. Samo zahvaljujući financijskim injekcijama koje je Zapad špricao u tog bolesnika on se održavao, uz velike muke, na životu, jer trebao im je taj zid kao branik od Rusije, a i kasnije se to pokazalo kroz orgnanizaciju nesvrstanih  i branik od islama.
 
Za neke europske zemlje krvave i kolonijalne prošlosti, čije metode vladavine su prenosili Srbima kao vjernim sučuvarima te tvorevine bez temelja, kao i njihove sigurnosti i mira, jufederacija je bila, ali i ostala u (ob)liku „Jugoslavije u malom" ispred svih ljudskih i vjerskih sloboda i nacionalnih prava. Bila je, i ostala u beha federaciji, i ispred demokracije i slobode naroda. Njima je interes bio i ostajao vlastiti mir i sigurnost, ne priznajući to pravo i potlačenim narodima, hrvatskom i u jufederaciji i behafederaciji.
 
Zapadnim zemljama krvave kolonijalne prošlosti, njegovane i u sadašnjosti, to im je bio i ostao  jedini interes, i bili su i ostali spremni braniti ga i po cijenu stotine tisuća žrtava malobrojnijeg, hrvatskog  naroda u ju i beha federaciji. Gubitkom jufederacije koju nikako i nikada ne će, i ne mogu, preboljeti, oživljavaju „Jugoslaviju u malom", behafederaciju. Njeno osnivanje opet je u cilju vlastite sigurnosti i mira u nepravedno stečenom blagostanju. „Jugoslaviju u malom" beha federaciju izgrađuju i čuvaju svim nedozvoljenim sredstvima zbog straha od radikalnog islama, koji terorizmom kršćanofobista mijenja vjersku i kulturnu sliku Europe.
 
Jufederacija zbog straha od Rusije, bez Srba koje su nagradili etnički i vjerski čistim entitetom za zasluge Čuvanja Jugoslavije, behafederacija  zbog europskog  straha od islama. Europske zemlje spremne su uništiti cijeli jedan kršćanski, katolički, hrvatski narod za svoj mir. I to čine, što ih svrstava u red vrlo opasnih kršćanofobista u vlastitom domu i na vlastiti narod, koji zajednički jurišaju u ubijanje i uništenje nacionalnog, kulturnog, te napose vjerskog identiteta Europe. Već se otkriva istina kako neke europske zemlje financiraju, i na sve moguće načine podupiru isilovce u Siriji kako bi im tamo osigurale neki teritorij, kao što su u Bosni i Hercegovini osigurale vehabijske enitete.
 
No, poput i Srba koji su u znak zahvalnosti Zapadu okrenuli mu leđa, i stali na stranu onog kojeg se Zapad bojao i zbog kojeg je i održavao jufederaciju, na stranu Rusije, ponavlja se isti scenarij i sa beha muslimanima, kao zamišljenim europejcima koji će ih čuvati od islama. Muslimani okreču leđa Europi, i žurno se vraćaju majci Turskoj i islamskom svijetu, te dovođenjem Arapa i mudžahedina postaju glavna prijetnja Europi i njenim vrijednostima. Umjesto zamišljene brane od islama, beha federacija postaje centar isilovaca i islamskih terorista koji ubijaju tvorce i čuvare beha fedaracije u njihovim gradovima i kućama. I što su islamisti brutalniji i agresivniji u svojim rušilačko ubojitim terorističkim akcijama po europskim prijestolnicama, moćnici izgubljene Europe pod komandom njemačke kancelarke sve su popustljiviji prema svojim ubojicama, uvažavajući svaki njihov zahtjev glede budućeg ustroja Bosne i Hercegovine, sad već i priznatog centra isilovaca.
 
Europljani idu toliko daleko da su i na Haaškom sudu na najbrutalniji mogući način ubili pravdu i pravednost, istinu i slobodu malobrojnijeg, hrvatskog, federalnog beha partnera, samo kako bi se ulizali isilovcima iz beha centara, i gotovo sa uzdignutom bijelom zastavom mole da ih poštede, bar u nekoj maloj mjeri od ubijanja i rušenja. S tom namjerom nepravedno na isilovski način osuđuju federalni hrvatski katolički narod pred Božić kako bi im islamisti omogućili mirno predbožićno vrijeme, priliku za velike zarade odnosno komercijaliziranog i iz naroda protjeranog Božića. Opet, kao hvala, za Novu 2018. a bit će, nažalost, tako i za 2019.  po Merkeličinoj Njemačkoj isilovci na monstruozan način ubijaju njemačke djevojčice. Nisu pomogle ni „sigurnosne zone“ za žene u Njemačkoj i nisu ih zaštitili od islamista.
 
Tvorci behafederacije etnički i vjerski čiste taj beha dio od Hrvata katolika, zbog nekog  vlastitog mira, a mira je sve manje, ne samo u, već u osnutku osuđene na propast, beha fedraciji već i u zemljama i kućama Europljana. Beha federacija se islamskim vjerskim terorizmom potvrđuje opasnijom za europski mir, daleko više negoli se moglo i zamisliti u vrijeme njenog stvaranja. Kada se prisilno stvarala beha federacija tvorci su mislili na uništenje katoličanstva u Bosni i Hercegovini, a pokazuje se da uništavaju sami sebe. Beha federacija je europski suicid.
 

Vinko Đotlo

Povezane objave

Novi broj glasila Stopama pobijenih

HF

Tko može spasiti BiH od nestajanja?

HF

Muslimani Bošnjaci su jedini rušitelji cjelovite i zajedničke multinacionalne i multikonfesionalne BiH

hrvatski-fokus

Ne će biti kalifata dok je Srba i Hrvata

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više