Hrvatski Fokus
Bosna i Hercegovina

Laži bošnjačkoga “građanina” Komšića

CERN-ov politički prasak u zemlji koja se raspada

 
 
Iz dana u dan sve se više otkriva namjera udruženog zločinačkog pothvata Bošnjaka muslimana i "građana" prema pravu i suverenosti hrvatskog naroda u tronacionalnoj dvodjelno podijeljenoj daytonskoj sramoti odjevenoj u najstrašniju i najprljaviju luđačku košulju, koju je skrojio i sašio Richard Holbrooke a na Bosnu i Hercegovinu je navukli visoki predstavnici Paddy Ashdown, Wolfgang Petritsch i Willi Brandt. Oko vrata hrvatskog naroda „građanstvom“ je zavezuju do gušenja njemačko europska kancelarka Angela Merkel i turski sultan Reçep Tayyip Erdoğan.
http://hrvatski-fokus.hr/wp-content/uploads/2018/11/cern_cms.jpeg
Grupa povijesno najbrutalnijih i najnepravednijih političara XXI. stoljeća, koji su svoju moć demonstrirali i demonstriraju na nemoći hrvatskih žrtava, preko kojih su i tenkovima prelazili, u banke im upadali i barbarski ih pljačkali, kao roblje obespravljivali, otkrila je i malim narodima pokazala da je njihova sudbina u krvavim rukama tih mirnodopskih okupatorskih ratnika. Bosna i Hercegovina po projektu tih propalih i autoritarnih političara koji njome na staljinsko-osmanlijski način vladaju, giga sramota je Svjetske zajednice današnjeg vremena. Nepravda je za njih pravda, laž istina, ropstvo sloboda, diskriminacija jednakost, nepravednost je pravednost, nejednakost jednakost, nelegalnost legalnost, diktatura demokracija, nametanje podobnih na „slobodnim“ izborima izbor naroda kojeg će „predstavljati“. Sve su to "vrjednote" političkih moćnika koje se nameću kao pravila danas u Bosni i Hercegovini, a sutra u cijelom svijetu, branjena tenkovima datim u ruke salveta političarima iz kolonijalnih zemalja.
 
Bosna i Hercegovina je politički CERN u kojem se ispituju granice ljudske poniženosti, obespravljenosti, gladi i beznađa. Taj zloglasni beha laboratorij ispunili su tolikom nepravdom, mržnjom, terorom, brutalnostima, da je pitanje samo dana kada će doći do praska, iza kojeg bi beha entitet nestao zajedno sa svim tim hrvatskim pokusnim kunićima na kojima eksperimentiraju u zločinačkim testovima. Vrhunac osuđujućeg testiranja političkih CERN-ovaca na jednom beha, hrvatskom narodu su namješteni izbori u kojima se pobjednik „građanske", nove beha nacije, odnosno dekroatizatorske i dekatoličke, opcije znao unaprijed. Daleko prije samih izbora. Zločin tih isplaniranih izbora je tim veći, i za budućnost demokracije opasniji i tragičniji u činjenici da su oni bili i jesu direktno usmjereni protiv hrvatstva i katoličanstva u Bosni i Hercegovini. Nikako se ne može govoriti, a pogotovo taj govor i prihvatiti, da je bošnjačko-muslimanski izbor, uz pomoć Svjetske zajednice, svog drugog člana beha Predsjedništva uistinu izbor građanske opcije u beha društvu. Da je bošnjačko-muslimanski i Svjetske zajednice, napose Njemačke i Turske, izbor Željka Komšića put k građanizaciji Bosne i Hercegovine, onda bi bilo logično da su i prvog člana birali građanskih uvjerenja, a ne Šefika Džaferovića, radikalnog muslimana koji zna, ali skriva, masovne grobnice Hrvata u Središnjoj Bosni, i hrvatske žrtve muslimanske agresije u selima, Maljine, Grahovčići, Miletići, Pojske, Brajkovići, Čukle, Guča Gora, Križanćevo Selo, Buhine Kuće, Vitez, Zenica, konclogor Gluha Bukovica… po opustošenim hrvatskim prostorima Lašvanske doline.
 
I stoga govoriti da je Komšić izbor građanske opcije kao predstavnik Hrvata, a u svojim bošnjačkim redovima birali i izabrali člana koji ne dijeli i ne živi, koji je zapravo protiv građanski vrijednosti društva, ortodoksni nacionalist, pokazatelj je najveće poniženosti i obespravljenosti hrvatskog naroda kojem bošnjački nacionalisti, zajedno s njemačkim merkelistima i turskim erdoganistima, biraju svog člana Komšića. I nije Komšić samo njihov izbor, on je izbor i Ashdowna, i Petritscha, i Brandta i Inzka i svih tih silni suvremenih staljinista koji su okupirali i porobili hrvatski narod u Bosni i Hercegovini.
 
Ako je uistinu Svjetskoj zajednici kao protektoru u Bosni i Hercegovini, i koalicijskom im bošnjačkom partneru, interes izgradnja građanskog beha društva, onda su morali prvo birati iz reda Bošnjaka u beha Predsjedništvo člana građanske opcije. Kao najbrojniji narod mora biti i predvodnik u promjenama i procesima u zemlji, jer jedino tako bi im se moglo vjerovati da imaju dobre namjere. Ovako izborom  Komšića za člana beha Predsjedništva, Bošnjaci i Svjetska zajednica, su priznali i potvrdili da im je tim izborom cilj „građaniziranje“ samo Hrvata, a to pak znači nepriznavanje kao naroda u njihovom nacionalnom hrvatskom i vjerski katoličkom identitetu. Ako je Komšić građanska opcija buduće Bosne i Hercegovine, a jest tako barem on i njegovi birači tvrde, zašto onda govore da je on hrvatski član Predsjedništva. Hrvatski narod nikada u svojoj trinaest i pol stoljetnoj povijesti u Bosni i Hercegovini se nikada, ni u vrijeme turske prisilne islamizacije, nije nacionalno izjašnjavao građaninom. On je svoj hrvatski nacionalni identitet izgradio i gradio i u teškim mračnim vremenima, braneći ga velikim žrtvama i stradanjima. Stoga današnji građanizatori hrvatskog naroda pokazuju se gorim i brutalnijim od svih agresora i okupatora koji su prošli Bosnom i Hercegovinim i njenim povijesnim vremenom..
 
Kao, danas, najmalobrojniji beha narod, on nikako ne može biti kritična masa građaniziranja Bošnjaka i Srba. Hrvatski narod može biti, a to i jest, samo žrtva "građanina" Komšića i nove ideologije građanizma, unitariste Džaferovića, secesioniste Dodika i beha protektora u osobama Visokih predstavnika. Znači, time i Bošnjaci muslimani i Svjetska zajednica priznaju da u beha Predsjedništvu nema hrvatskog člana, jer tamo su samo predstavnici Srba, Bošnjaka i građana. Hrvate više, silovanjem izbora, ne priznaju suverenim i konstitutivnim narodom u Bosni i Hercegovini, i umjesto njih Visoki predstavnici s Bošnjacima su uspjeli izgraditi novu naciju građanin, naciju kakvu povijest, ni u vrijeme največih diktatora, Hitlera, Staljina, Honeckera, nije formirala i kakve nema ni u jednoj zemlji svijeta. Proizvod je to CERN-ovog političkog praska u zemlji koja se raspada od njegove siline.
 

Vinko Đotlo

Povezane objave

Kavazovićev upad u crkvu Sv. Marije

HF

Ili prisilna islamizacija, ili fizička likvidacija, ili janjičarenje

hrvatski-fokus

Talibanizacija Bosne i Hercegovine

HF

Izgaranje, roman Josipa Mlakića

hrvatski-fokus

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više