Hrvatski Fokus
Aktualno

Festival vina u hotelu Esplanade

Prestižni međunarodni festival vina i kulinarstva, VINOcom, odvijat će se 24. i 25. studenoga

 
 
Prestižni međunarodni festival vina i kulinarstva, VINOcom, odvijat će se 24. i 25. studenoga u prostorijama hotela Esplanade. Ovo javnosti zanimljivo događanje svake godine privuče veliku pažnju nacionalnih i internacionalnih posjetitelja pa se i ove godine tijekom trajanja festivala očekuje povećani broj gostiju i posjetitelja u hotelu, kao i predstavnika medija. Na dane održavanja VINOcoma restoran Zinfandel's bit će zatvoren dok će se doručak posluživati u prostorijama šarmantnog Le Bistroa i u lounge dijelu Esplanade 1925 Bara.
http://hrvatskifokus-2021.ga/wp-content/uploads/2018/11/04slika.png
Festival je u cijelosti posvećen kulturi stola, vina i hrani, kao nezaobilaznom dijelu gospodarstva i hrvatske turističke ponude. Budući da se priredba održava uoči božićnih i novogodišnjih blagdana bit će to ujedno i dobar uvid za poslovne ljude i građane o mogućnostima u mjesecu darivanja. Na festivalu će se prezentirati i degustirati vina, sljubljivati vino i hrana, održavati suvremeno koncipirane eno-gastro edukacije za poslovne ljude, trgovce, sommeliere, ugostitelje, ljude iz javnog života, novinare i druge ljubitelje vina i hrane.
 
Ovogodišnja će se priredba održati na površini preko 3000 m2, okupit će više od 300 izlagača, proizvođača i trgovaca: vina, pršuta, sira, ulja, kulena, slatkih delicija i drugih proizvoda iz Europske unije i zemalja našeg okruženja, a ostali dijelovi svijeta bit će zastupljeni putem uvoznika.
Za dodatna pitanja i više informacija, osoblje recepcije stoji Vam na raspolaganju.
T. +385 (0)1 4566 666
E-mail: info@esplanade.hr
 

Anđelka Felja

Povezani članci

Sabor i ucjenjivačka politička skupina

HF

Kamo nas vodi “Agenda ID 2020.”?

HF

Pravaši kod branitelja

HF

San se ostvario

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da ste s ovim u redu, ali ako želite možete se odjaviti i ne prihvatiti. Prihvati Pogledaj više...