Hrvatski Fokus

Šefik Džaferović je (su)odgovoran za ubojstvo Hrvata u Čifluku kod Travnika

 
 
I što se više vrijeme odmiče od beha rata, građansko-vjerski sukob u Bosni i Hercegovini bošnjačka strana čini sve bližim, hrvatske žrtve muslimanske agresije ponovo se ubijaju, rane se šire i nezacjeljuju, masovne grobnice Hrvata bošnjački mudžahedini ne otkrivaju, zločinci ne kažnjavaju. Sadašnjost je više u znaku rata negoli mira, u znaku prošlosti negoli budućnosti. U do usijanosti zagrijanoj sadašnjosti koja prži „bosanski lonac", ispunjen, uz stoljeća napunjenim razlikama koje se „kemijski" ne slažu, bošnjačka strana je ubacila dodatak koji cijeli slobodni i demokratski svijet izbacuje zbog otrova koji širi, kojim truje široko i daleko oko sebe, i ubija  čega god se dotakne što nije njegovo. Ubacila je mudžahedine, vehabije islamske radikale, fundamentaliste, isilovce, ubacila vjerske fanatike, ubojice i zločince. Razrađena i planska islamska migrantska invazija ubrzano dovodi iskusne džihadiste, što uz bošnjačku stranu koja priprema i djecu za rat, Askere, vjerski rat u Bosni i Hercegovini čini neizbježnim.
http://hrvatski-fokus.hr/wp-content/uploads/2018/11/ntr.png
Kao i u onom ratu što ga zaustavili u Daytonu ali ne i u Bosni i Hercegovini, i danas se džihadista najviše koncentrira u Srednjoj Bosni, Lašvanskoj dolini. Ratna infrastruktura koju su koristili Muslimani i mudžahedini, kao i konclogor za hrvatski narod u Gluhoj Bukovici, te ratni kadar kalibra Genjca, Mlaće i Džaferovića, sve je to očuvano, usavršeno, i spremno za uporabu i akciju. U 316 dana muslimanske auschwitz blokade Lašvanske doline i ubijena 653 hrvatska vojnika i civila, bošnjačka strana užurbano priprema nastavak rata, jer cilj još nije dovršen. Islamskim zlikovcima malo je 78 ubijenih civila i 21 granatirano i masakrirano dijete. Iza „nenaoružane" muslimanske ABiH u agresiji na Hrvate i hrvatski narod u Lašvanskoj dolini ostalo je više od dvije tisuće ranjenih vojnika i civila, 328 hrvatskih udovica, bez oba roditelja ostalo je 22 a bez jednog 431 dijete, piše Vitez.info.
 
Lašvanska dolina po broju poginulih, ranjenih, konclogoru u Gluhoj Bukovici, po broju prognanih Hrvata i prostornoj veličini etnički očišćenog hrvatskog prostora od strane muslimanske ABiH i mudžahedina, najstradalniji je hrvatski teritorij u građansko-vjerskom beha sukobu. Puno je, zapravo sva hrvatska sela u Lašvanskoj dolini etnički su očišćena, Hrvati protjerani ili poubijani, i ono što to hirošimsko stradanje čini još težim, a Hrvate još stradalnijim je činjenica da za te strašne i brutalne zločine nitko od muslimanskih zločinaca iz svih vojni i političkih struktura nije odgovarao i bio kažnjen. Za taj drugi zločin nad hrvatskim narodom odgovornost, a to znači sudjelovanje u njemu, je i na pristranom i interesnom radu Haaškog suda.
 
Desetci spaljenih hrvatskih sela koja su muslimani pretvorili u masovne grobnice hrvatskih civila, djece, žena i pripadnika HVO-a nisu bila dovoljan dokaz strašnih muslimansko-mudžahedinski zločina. Sva ta sela i masovne hrvatske grobnice, kao i konclogor za Hrvate su tu pored Ahmića muslimanskog sela čije žrtve Muslimani uzdižu čak i iznad srpskog genocida u Srebrenici. Time žele svijetu pokazati, ali u tome dijelom i uspjevaju uz naftne dolare koji stižu iz islamskih zemalja, da su i Srbi i Hrvati bili jednaki u brutalnostima građansko-vjerskog beha sukoba, da su bili agresori a jedine žrtve i branitelji BiH bili Muslimani.
 
Zbog muslimansko-bošnjačkog uzdizanje zločina u Ahmićima on i dalje ostao tajnom, bez obzira što je Haag osudio Hrvate. Ostaje tajnom i zbog skrivanja i nekažnjavanja muslimanskih zločina daleko brojčano večim i brutalnijim u Križančevu Selu, Buhinim Kućama, Miletićima, Maljinama… Svi ti muslimanski zločini nad hrvatskim narodom u Lašvanskoj dolini po svemu su  ravni srpskom genocidu u Srebrenici. I to je ta istina koja se mora otkriti i priznati, jer bez nje nema nikakvih temelja zajedničke hrvatsko-bošnjačke, bilo federalne, konfederalne ili savezne zajednice. Nije dovoljno da bošnjačka strana, pod pritiskom Svjetske zajednice, počima na milimetre otkrivati zločince iz svog naroda. Trebalo je čekati četvrt stoljeća da pokažu i prokažu počinitelje strašnih zločina u Križančevu Selu i da počnu otkopavati, na način identificiranja, masovnu grobnicu Hrvata iz Maljina. Četvrt stoljeća se čekalo na taj mali korak priznanja zločina, koji ne smije ostati nekažnjen. A znali su svi, jednako iz političkog i vjerskog ratnog i poratnog vodstva Muslimana, Bošnjaka, koliko o zločinima nad Hrvatima u Lašvanskoj dolini znaju Genjac i Džaferović.
 
I taj mali bošnjački korak otkrivanja i priznavanja tako strašnih zločina iznuđen je pritiskom iz svijeta, koja je bila uvjetovana i biranjem dvojice bošnjačkih članova u tronacionalno beha Predsjedništvo. Džaferović i Genjac bi sada morali dokazivati ili negirati svoju sudogovornost u tim zločinima. A znaju puno o tome. Nakon njihove osude, nakon otkrivanja svih masovnih grobnica i priznavanja zločina nad Hrvatima u svim selima Lašvanske doline, na red mora doći i pripadnik A BiH, član beha Predsjedništva iz reda janjičara, Željko Komšić.
 
Muslimansko-bošnjačko uzdizanje zločina u Ahmićima bilo je jedino u cilju sakrivanja vlastitih zločina, ušutkavanje i strašenje hrvatskog naroda u obrani nacionalnih i vjerskih prava i sloboda, jednakosti i ravnopravnosti. Nažalost, Bošnjaci su i u tom zločinu nenadmašni. Pravi počinitelj, ili supočinitelj zločina u Ahmićima mogla bi biti i muslimanska strana u dogovoru s nekim stranim obavještajnim službama kojima je tada BiH sa građansko-vjerskim sukobom bila najbolja učionica za praktično usavršavanje svojih djelatnika. Uzdizanje tog zločina, koji je za svaku osudu, u visine iznad svih zločina zaraćenih beha strana je pokušaj bošnjačke strane da sve zločine svoje armije i mudžahedina počinjenih nad Hrvatima tu u blizini Ahmića već četvrt stoljeća uspješno skrivaju. Zločine i zločince, masovne grobnice Hrvata i etničko čišćenje tih prostora.  A tu u blizini, u susjedstvu Ahmića, muslimanska džihad armija u zajedništvu preteča isilovaca, mudžahedina, počinila je strašne zločine nad hrvatskim narodom u Buhinim Kućama, Dubravici, Vitezu, Križančevo Selo, malo dalje u Miletićima, Grahovčićima, Brajkovićima, Rudniku, Gučoj Gori, Postinju, Maljinama, Velikoj i Maloj Bukovici, Bandolu, Čifluku, Zabilju, Putkovićima i svim onim selima u koja i danas zbog strahote počinjenih zločina i nekažnjavanje poznatih muslimanskih zločinaca preživjeli prognani Hrvati se ne vraćaju.
 
No za muslimanske zločine nad Hrvatima u Lašvanskoj dolini, za masovnu grobnicu u Maljinama, zločin u Križančevu Selu, Buhinim Kućama, za ubojstvo osmero hrvatske djece na igralištu u Vitezu, teško ranjavanje, obje noge odbijene, četrnaestogodišnje djevojčice u Čifluku i ubojstvo njenog oca, te niz drugih na tim područjima odgovor bi morao dati prvi bošnjački član beha Predsjedništva Šefik Džaferović. Kao visokopozicionirani muslimanski političar u to vrijeme u Zenici zasigurno zna za sve njih, zna i za počinitelje tih zločina, a zna i ulogu Halida Genjca u tim zločinima, kao i to što se događalo u konclogoru u Gluhoj Bukovici sa zarobljenim Hrvatima. Morao bi nešto kazati, a na to će ga prisiliti Svjetska zajednica koja na taj način pokušava Tursku i Rusiju potisnuti iz Bosne i Hercegovine, i o tajnima koje skrivaju visoke peći u Zenici, koliko je hrvatskih žrtava u njima završilo.
 
Bošnjački izbor i drugog svog predstavnika u Predsjedništvo BiH, Željka Komšića, morao bi biti razlog Svjetske zajednice da prisili bošnjačku stranu na otkrivanje zločinaca u Križančevu Selu, otkrivanje masovne grobnice Hrvata u Maljinama. Iako se čekalo dugo, i gotovo se bila izgubila svaka nada u pravdu, ipak se krenulo. No, na tome se ne smije stati, jer još ni za jedan zločin muslimanska strana nije odgovarala a niti bila kažnjena. A bez odgovornosti svih, i kažnjavanja svih zločinaca nemoguće je govoriti o miru i pomirenju zaraćenih beha strana.
 

Vinko Đotlo

Povezane objave

“Ili se asimilirajte (islamizirajte) ili se iselite!”

hrvatski-fokus

Članci iz sarajevskoga tjednika Osvit

hrvatski-fokus

Jugokomunisti u Maclju pogubili oko 13.000 Hrvata

HF

Knezović: Ovo ne ćete vidjeti na naslovnicama

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više