Hrvatski Fokus
Gledišta

Seksizam po rubu “ivice”

Aca Stanković relativizira bošnjački unitarizam

 
 
Odavno ne gledam emisiju NU2 Aleksandra Stankovića. Ali sam, i pored savjeta onog franjevca iz BiH, koji je rekao da nije dovoljno samo prebaciti kanal, ni ugasiti televiziju, nego bi bilo najbolje izvući kabel iz zida, odlučio gledati tu emisiju. Gledati i doživjeti taj savjet kao sasvim opravdan. Doživjeti uvrjedu i ono tursko i srpsko silovanje Hrvatica zadnjih 500 godina od dvojca Stanković-Komšić.
http://hrvatski-fokus.hr/wp-content/uploads/2019/01/ivicnjak.jpg
Između ostalog, govori se o odnosima između Hrvatske i BiH, odnosima između Željka Komšića i predsjednice KGK. Pa Ljiljan Armije BiH kaže kako on hoda uvijek po "ivici". Podrazumijeva se da je to rub. Kao rub provalije. Ali voditelj emisije Aleksandar Stanković, to, kao da jedva dočeka pa kaže: Ali ne po Marici. Našto se Ljiljan Armije BiH slatko nasmija. Zar ovo nije seksizam i nasilje nad ženama? I uvreda, ne samo dotične.
 

Jure Vukić, Tribanj

 

Tekstovi u rubrici GLEDIŠTA mišljenja su autora i ne moraju biti u skladu sa stajalištima Uredništva

Povezane objave

NATJEČAJ – za najbolje domoljubne pjesme

HF

Beskrupulozno osvetljiv čovjek

HF

Sve sami Bunjevci, a gdje su Hrvati?

HF

Srijemsku frontu branila šačica Nijemaca

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više